Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben elendim hanımlar önümüzdeki maclara bakicaz artik dünden anladigim icin aglamami uzulmemi dun yaptim bugun rahatim sukur ama soyle bi sorum var devlet hastanesine gidiyorum haftasonu yok zaten biliyosunuz pazartesu gidicem 2. Tedavi icin gec olmaz degil mi

Cok arastırdım da akıntısı olanlaron genelde tutmus insallah sizinde öyledir bende hiç bisey yok akıntı falan kupkuru ozellikle takip ediyorum
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah hepimizin sonuçlar pozitif olur. Belirtiler kişiden kişiye değişiyor umutsuzluğa kapılma sakın olur mu sabırla bekleyelim bakalım.

Evet biri erken gebelik testi digeri normal kaset test ama ben artik erken gebelik testlerinin para tuzaği oldugunu düsünüyorum normal test de bariz belli cıkıp erkende cok hafifti 4-5gün önce.Benim aşilamam 28 nisanda oldu
Aynı gün olmuşuz aşılamalarımızıbende dün erken gebelik testi yaptım bugünkünden çok daha silikti sanırım gerçekten dediğin gibi bir farkı olmayabilir diğer testlerden

Yok bence geç olmaz canım olsun inşallah bir dahakine olur sen şimdi önümüzdeki ay için hazırlıklarına başla hatta eşinde ikinizde hamile kalmayı kolaylaştıracak iyi gelecek şeyler tüketin eğer çatlamayan yumurtan falan kaldıysa doktor zaten bir dahaki adetine gel de diyebilir hepsi çatladıysada pazrtesi tekrar ilaçlara başlarsın inşallah hayırlısı olsun

Ben kizima hamile kaldigimda adet belirterinin hepsini yasamistim şislik baş agrisi meme hassasiyeti sivilce artişi asıri duygusallik yalniz bir fark vardi meme hassaiyeti ve şişi 7 haftalik oluncaya kadar gecmemisti
Yaa çocuğun var yani senin ne güzel Allah bağışlasın inşallah o zaman normal mi olmuştu tedaviylemi

Tesekkur ederim cevap icin

Yaa çocuğun var yani senin ne güzel Allah bağışlasın inşallah o zaman normal mi olmuştu tedaviylemi
Var bir kızım Allah bağışlarsa ben tam 40 yaşindayim şuan o yüzde tüp bebeğe başlicaktik ama drum 2 yumurtam oldugu icin bu ay yapmayalim belki öbür ay daha cok olur dedi yani benim durumum cok umutli degil Kızım normal olmuştu ama hemen degil istedikten 3 ay sonra

Bende erken gebelik testi yaptıydım önceki tedavimde 3 tane erken gebelik testi yaptım 3 üde çift çizgi çıktı ama kan testinde negatif çıktı ben oyüzden erken gebelik testlerine inanmıyorum inandırıcı değil

Yaa çocuğun var yani senin ne güzel Allah bağışlasın inşallah o zaman normal mi olmuştu

Bugün tüp bebek merkezindeki doktorumla görüştüm. Test tarihim 13 Mayıs. Olur da tutmazsa 2. Aşılama için bayram giriyor araya nasıl olacak dedim. Sesimde panik hissetti belli ki öncelikle sakin ol diye başladı konuşmaya. Sakin ol ki ilk aşılama tutsun ikinciye gerek kalmasın dedi ilk aşılamayla 2. Aşılama arasında 2 adet dönemi ara veriyoruz dedi. Panik yapma o yüzden dedi. Sizin tedavi merkezleriniz de bu şekilde mi uyguluyor?

Canım geçen ay 2 yumurta idi bu ay hiç gelişmemiş dedi o yüzden şok oldum biraz

Canm igneden sonra geçen ay takip amaçlı test yaptım 10-11 güne kadar silik cizgi gösterdi
12 gün cıkmadı kan verdim negatifti
Sonra
Aynı gün olmuşuz aşılamalarımızıbende dün erken gebelik testi yaptım bugünkünden çok daha silikti sanırım gerçekten dediğin gibi bir farkı

beni de 13 mayista kan tahliline cagirdilar kac adet donemi bekleyelim diyecek bilmiyorum ama sorup buraya da yazarim.Siz test yaptiniz mi silik cikiyor mu acaba hala

Benimde ilk aşılamam tutmadı canım bu ay ara verelim, dinlen dedi doktorum. Ama bu ayı boş geçirmeyin ilaçların etkisi 1 ay daha devam eder dedi.

Her ay farklı tepki gösterebiliyor vücut, 2 kere aşılama yaptırdım ben, ikisindede femara ve Gonal-f iğne kullandım. İlk aşılamamda yumurtalarım çok güzel tepki verdi, iki tane büyük diğerleri küçük yumurtalarım oluştu ama maalesef tutmadı. Ardından ikinci aşılamayı hemen denedim, yumurtalarım büyümedi, iğnenin dozunu arttırdık, dr tedaviyi bırakacaktı, östrojen seviyeme fln baktı hatta çok düşük çıkmıştı ama ben bırakmak istemedim bir iki gün daha deneyelim iğneyi dedim, o arada bolca incir brokoli fln yedim, 3 gün sonra yumurta takibine gittiğimde bir tane yumurtam istenilen büyüklüğe ulaşmıştı çok şükür Ve aşılamam tuttuve doktorum iyiki vazgeçmemişsiniz dedi diyeceğim o ki asla kendini üzüp strese girme, ama çabalamaktanda asla vazgeçme.

Progestan mı içiyorsun canım?

Ben ikisinide arka arkaya yaptırdım, netten okuduğuma göre şans öyle daha çok artıyormuş

Teşekkür ediyorum canım bende incir falan tüketiyorum pazartesi günü kontrol var bakalım ne durumdalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…