- 22 Mart 2021
- 59
- 16
- 38
- 30
Canım bende istiyorum benimde seyahat izni almam gerekiyodu o yüzden erteledim birazda açıkcası. Normalde ağrı olmuyo diyolar benim de çok ağrım oldu işlem sırasında ama Bi an önce minik mucizeme kavuşmak istiyorum herşeye katlanırım onun için. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama bırakmak yok olana kadar hep Bi ümit varHakkımızda hayırlısı olsun canım bakalim ben daha bu ay icin doktorla görüşmedim tekrar yapabiliriz derse beklemeden yapmak istiyorum ama doktora randevu alip bir de seyahat izni cikarmam gerekiyor sanirim islemleri halledebilirsem bir de su regl durumum kesinleşirse beklemek istemiyorum 2. Asilama icin.
Aslında asilama isleminden sonra bidaha yapmam diyordum biraz zor gecmisti hem acidi hem de cataldaki hissiyat moralimi bozmustu. Simdi fazla ara vermeden peşine denemek istiyorum
İnşallah canım rabbim gönlüne göre versin inşallahCanım bende istiyorum benimde seyahat izni almam gerekiyodu o yüzden erteledim birazda açıkcası. Normalde ağrı olmuyo diyolar benim de çok ağrım oldu işlem sırasında ama Bi an önce minik mucizeme kavuşmak istiyorum herşeye katlanırım onun için. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah ama bırakmak yok olana kadar hep Bi ümit var
Amin amin Allah razı olsun gerçekten insan burdaa sevincinde üzüntüsünüde paylaşıyor sizlerde destek oluyorsunuz benimle beraber seviniyorsunuz gerçekte daha ailelere söylemedik bile kalbini duyduğumuzu buraya yazdım direkYaaaa İnan kendi bebeğimin kalp atışını duymuş gibi sevindim şuan canım, gözlerim doldu yaarabbim sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin
Hiç bir belirtim yok şuan sadece göğsüm ağrıyor ve sürekli uyuyorum ha birde sarıya dönük akıntım var kendimi hamile gibi hissetmiyorum açıkçasıGözünüz aydın darısı başımıza. Belirtilerinizden bahsedebilir msniz acaba
Canım geçen hafta pazartesi 5+3 de kese göründü bu hafta bugün 6+3 de hem kalbini hem bebeği gördüm herşey yolunda çok şükür sende içini ferah tut karından duyduk direk kalp atışını geçen hafta 7.2 mm demişti doktorum bu hafta heyecandan unuttuk ikimizde galiba doktorumda benimle beraber gülüyordu en sonCanimmm çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın benim de seninle aynı tarihler sayılır geçen hafta salı günü keseyi gördük 9 mm 5+3te bu çarşamba da kalbi için çağırdı inşallah duyabilirim ne güzel bi duyguben şeyi soracaktim ilk keseyi gördüğünde boyutu kaç mm idi hatırlıyor musun bi se yolk sac falan görmüş muydu. Benimki karından baktı sadece kese gördü de haftaya görürüz bebeği dedi ama bazi kişiler daha erken görmüş o yüzden sorayim dedim
Merhaba çok mutlu oluyorum Allahım içinize sindirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın 6. 7. Günlerde ne gibi belirtileriniz vardı ilk testi kaçıncı gün yapmıştınız acabaCanım geçen hafta pazartesi 5+3 de kese göründü bu hafta bugün 6+3 de hem kalbini hem bebeği gördüm herşey yolunda çok şükür sende içini ferah tut karından duyduk direk kalp atışını geçen hafta 7.2 mm demişti doktorum bu hafta heyecandan unuttuk ikimizde galiba doktorumda benimle beraber gülüyordu en son
Canim benim tutmadı ya aşılamam. Ben sana tutmadığındaki olan belirtileri söyleyeyim. İlk 5 gün karnim kasıklarım ağrıdı. Göğüs ucu hassasiyetim oldu.ama 6ıncı günden sonra hiç bir belirtim kalmadi. Zonklama hissi ve adet sancısı gibi ağrılar arkadaşlar daha iyi bilir ama aşılaması tutanlarda oldu. Insallah seninde tutunuyordur bebeğinHergün yiyorum avakado etki eder mi bilmiyorum ama deniyorum yine de bugün de alt tarafta zonklama baskı hibi bi his başladı adet olmadan öncede böyle olur ondan mı acaba hep kendimi dinlemicem diyorum yine dayanamıyorum
İnşallah Allahım amin. Sizlerle konuşmak çok iyi geliyor. Eğer aşılama sürecinde avakado yemek iyi geliyorsa aslında aşılama gününden bi kaç gün önce yemeğe başlamak iyi olabilir aklımızda olsun ben bir de ananas yiyorum oda iyi gelir diyorlarCanim benim tutmadı ya aşılamam. Ben sana tutmadığındaki olan belirtileri söyleyeyim. İlk 5 gün karnim kasıklarım ağrıdı. Göğüs ucu hassasiyetim oldu.ama 6ıncı günden sonra hiç bir belirtim kalmadi. Zonklama hissi ve adet sancısı gibi ağrılar arkadaşlar daha iyi bilir ama aşılaması tutanlarda oldu. Insallah seninde tutunuyordur bebeğin
Aşılamadan 6 gün sonra 3 dk süren bir kasık batması olmuştu 10 gün göğüs ucum da sızı 11. Gün gogsum ağrımaya başladı 12. Gün idrar testi yaptımMerhaba çok mutlu oluyorum Allahım içinize sindirsin inşallah sağlıkla kucağınıza alın 6. 7. Günlerde ne gibi belirtileriniz vardı ilk testi kaçıncı gün yapmıştınız acaba
Hadi bakalım hayırlı haberler inşşÇarşamba gününe randevu aldım canım, çok heyecanlıyım, hayırlısı bakalım
Canım 11.gün çok az kahverengi bir pedi doldurmayacak kadar leke gibi geldi sonra 12.gün saat 4 e kadar hiç gelmedi. Sonra normal adete döndü benimİnşallah canım rabbim gönlüne göre versin inşallahbu arada senin regl ne zaman sonra söküldü
Hahahaha ay ne güzel yaa hep böyle gülün inşallah bebişinizle birlikteCanım geçen hafta pazartesi 5+3 de kese göründü bu hafta bugün 6+3 de hem kalbini hem bebeği gördüm herşey yolunda çok şükür sende içini ferah tut karından duyduk direk kalp atışını geçen hafta 7.2 mm demişti doktorum bu hafta heyecandan unuttuk ikimizde galiba doktorumda benimle beraber gülüyordu en son
Yeni ayda güzel haberi ilk sen verirsin inşallah..Bende kan testi verdim bugün 1,2 çıktı değerim maalesef negatif.
Çok teşekkür ederimYeni ayda güzel haberi ilk sen verirsin inşallah..
Canım benim haklısın eşim bile yakın arkadaşım dediği kişiye çok şaşırdı böyle yapması çok tuhaf dedi 7 senedir beraber çalısıyorlar bekarken berabet bile tatile gitmiş yakın arkadaşlar. İşte bi kadın erkeği rezilde eder vezir de die boşuna dememişler. Tek yok samimi olmamaktan geçiyor bende artık onlata karşı bir şey paylaşmam olur biter.Benim bu yalanlar konusunda afedersin canim seni tenzih ederek söylüyoruminsani saf yerine koyanlarla asla birdaha selamim dahi olmaz.Biliyorum konuşmazsan da kiskandi derler.sanki bizim gözümüz kalacak sanki biz bilirsek olmayacak nazarımız değecek Allah Allah ya. Bi dürüst bizler kalmışız yemin ederim. Sen takma canim. Ben olsam tek başıma kalırım yaban memlekette ama asla konuşmam. Düşünmüyoruz diye yalan söyleyenler hamile haberi vermek için sabırsızlanıyo hep bunlar hep kötü niyetten
Hakkınızda hayırlısı olsun...Benimde olmadı az önce hasta oldum 13. Gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?