- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Amin amin inşallahcanım cok sevindik masallah sonrasi da yine sorunsuz ilerler insallh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin inşallahcanım cok sevindik masallah sonrasi da yine sorunsuz ilerler insallh
Yaaaa İnan kendi bebeğimin kalp atışını duymuş gibi sevindim şuan canım, gözlerim doldu yaa rabbim sağ sağlam kucağına almayı nasip etsinAllah'ım kalp atışını duydum çok şükür Allah'ım çok şükür onun kalbi attıkça benim kalbim duracaktı
Gözünüz aydın darısı başımıza. Belirtilerinizden bahsedebilir msniz acabaKatından 6+3 de duyduk çok şükür
İnşallah benimde 9. Günüm aşılamanın ama hiç test yapmadımIgnenin 9 - Aşılamanın 7. Günü normal testte hla pozitif gorunuyor insallaaaaahh o cizgi hic gitmez
Valla ben duramiyorum cok merak ediyorum 4 tane aldim gün aşırı yapacagim en azindan silinip silinmedigini gormek istiyorumİnşallah benimde 9. Günüm aşılamanın ama hiç test yapmadım
Benimde içim içimi yiyor ama bilmiyorum canım sabretmeye çalışıyorumValla ben duramiyorum cok merak ediyorum 4 tane aldim gün aşırı yapacagim en azindan silinip silinmedigini gormek istiyorum
Yaaa cok sevindim sağlıkla ilerlesinn inşallah ❤❤ değerin maaşallah subhanallah cok cok iyi harika Allahim inşallah saglik sihhat versin ikinize bide değerine göre ikiz olma şansı da var müthiş yükselmiş oyyyyCanımm kızlar bugün test günümdü değerim 521.4 çıktı çok şükür
Maşallah tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallahCanımm kızlar bugün test günümdü değerim 521.4 çıktı çok şükür
Aşılamanızı ne zaman yaptırmıştınız kaç yumurtanız vardıCanımm kızlar bugün test günümdü değerim 521.4 çıktı çok şükür
Yaa aklımdasınız hep bu aralar çok geç görüyorum yazılanları.. çok sevindim iyi olmana Allah yaşatmasın bir daha.. insanın ağrısı nerdeyse canı orda olurmuşYa cok sağol canim unutmamışsın
tırnağım düştü agrim kesildi cok cok daha iyiyim teşekkür ederim ❤❤❤
Amin kuzum önemli olan sağlıkla ilerlemesi bencede bende çok şaşırdım salı günü 50ydi değer fırlamış resmen ikiz olmasını çok istiyorum inş.rabbim nasip ederdarısı sana ve diğer arkadaşlara inş.dualarımdasınızYaaa cok sevindim sağlıkla ilerlesinn inşallah ❤❤ değerin maaşallah subhanallah cok cok iyi harika Allahim inşallah saglik sihhat versin ikinize bide değerine göre ikiz olma şansı da var müthiş yükselmiş oyyyy
Amin inş canım benim sarısını sana inşşşMaşallah tebrikler sağlıkla kucağınıza alın inşallah
17 Nisan da yaptık tek yumurtam vardı ve hiç ilişki yaşamadık doktor yasakladı ilşkiyi burda herkesin doktorum önermiş bende üzülüyordum şansım az diye ama nasip olunca tek yumurta tek günle bile oluyor çok şükürAşılamanızı ne zaman yaptırmıştınız kaç yumurtanız vardı
Doktor kacinci gun test yapin dediBenimde içim içimi yiyor ama bilmiyorum canım sabretmeye çalışıyorum
Canim hayırlı olsun inşallah asilaman tutar bende de oldu.çogunluk hepimizde oldum kullandigimiz ilaçların da etkisi var bunda.benim maalesef asilamam tutmadı ama bende yaşadım.asilamasi tutanlar da yaşadı.İnşallah hayirli haberi alirsin.bende izmirdeyim doktorun kim nerede yaptırdın işlemleriMerak ettiğin şey benim karnında ki bu şişlik gerginlik hareket ettikçe ve idrara sıkışınca oluşan bu karın altı ağrısı sizlerde oldu mu acaba ve de göğüslerdeki şişme ve ağrı
Maşallah çok sevindim gözünüz aydınCanımm kızlar bugün test günümdü değerim 521.4 çıktı çok şükür