• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ignenin 9 - Aşılamanın 7. Günü normal testte hla pozitif gorunuyor insallaaaaahh o cizgi hic gitmez 🤲🥺

Eklentiler

• 20210503_125607.jpg
    20210503_125607.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 28
  • 20210503_125023.jpg
    20210503_125023.jpg
    81,8 KB · Görüntüleme: 32
Canımm kızlar bugün test günümdü değerim 521.4 çıktı çok şükür 🤲🤲
Yaaa cok sevindim sağlıkla ilerlesinn inşallah 🤲🤲🤲🧿🧿🧿👶❤❤ değerin maaşallah subhanallah cok cok iyi harika Allahim inşallah saglik sihhat versin ikinize🌸🌸 bide değerine göre ikiz olma şansı da var müthiş yükselmiş oyyyy🥰🥰🥰

Ya cok sağol canim unutmamışsın🙏🙏🙏🙏
tırnağım düştü agrim kesildi cok cok daha iyiyim teşekkür ederim ❤❤❤
Yaa aklımdasınız hep bu aralar çok geç görüyorum yazılanları.. çok sevindim iyi olmana Allah yaşatmasın bir daha.. insanın ağrısı nerdeyse canı orda olurmuş 🍀

Yaaa cok sevindim sağlıkla ilerlesinn inşallah 🤲🤲🤲🧿🧿🧿👶❤❤ değerin maaşallah subhanallah cok cok iyi harika Allahim inşallah saglik sihhat versin ikinize🌸🌸 bide değerine göre ikiz olma şansı da var müthiş yükselmiş oyyyy🥰🥰🥰
Amin kuzum önemli olan sağlıkla ilerlemesi bencede 🤲bende çok şaşırdım salı günü 50ydi değer fırlamış resmen 🙈ikiz olmasını çok istiyorum inş.rabbim nasip eder🤲🤲darısı sana ve diğer arkadaşlara inş.dualarımdasınız♥️♥️

Aşılamanızı ne zaman yaptırmıştınız kaç yumurtanız vardı 😊
17 Nisan da yaptık tek yumurtam vardı ve hiç ilişki yaşamadık doktor yasakladı ilşkiyi burda herkesin doktorum önermiş bende üzülüyordum şansım az diye ama nasip olunca tek yumurta tek günle bile oluyor çok şükür 🤲🤲

Merhaba kızlar benimde bugün aşılamamın 6.günü meraktan çatlıyorum hamile olan arkadaşlar inşallah sağlıkla kucaklarınıza alırsınız bebeklerinizi darısı bizim bekleyen herkesin başına inşallah

Merak ettiğin şey benim karnında ki bu şişlik gerginlik hareket ettikçe ve idrara sıkışınca oluşan bu karın altı ağrısı sizlerde oldu mu acaba ve de göğüslerdeki şişme ve ağrı

Merak ettiğin şey benim karnında ki bu şişlik gerginlik hareket ettikçe ve idrara sıkışınca oluşan bu karın altı ağrısı sizlerde oldu mu acaba ve de göğüslerdeki şişme ve ağrı
Canim hayırlı olsun inşallah asilaman tutar 🌸 bende de oldu.çogunluk hepimizde oldum kullandigimiz ilaçların da etkisi var bunda.benim maalesef asilamam tutmadı ama bende yaşadım.asilamasi tutanlar da yaşadı.İnşallah hayirli haberi alirsin.bende izmirdeyim doktorun kim nerede yaptırdın işlemleri

Back