- 23 Şubat 2021
- 243
- 158
- 23
41,5 keree maşallah canım. Ne kadar güzel bir histir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAllah'ım kalp atışını duydum çok şükür Allah'ım çok şükür onun kalbi attıkça benim kalbim duracaktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
41,5 keree maşallah canım. Ne kadar güzel bir histir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahAllah'ım kalp atışını duydum çok şükür Allah'ım çok şükür onun kalbi attıkça benim kalbim duracaktı
Benimde 9. Günüm canım bende hiç test yapmadım ilk 3-4 gün ağrı oldu kasıkta sonra geçti 4. Güne kadar afedersin kabızlık vardı 5. Gün oda geçti bugün belli belirsiz kasığım ağrıdı ama rahatsız edecek cinste değil 8 mayısta teste gideceğim inşallah bebeğim benimledir kaç yumurtan vardı canım ?Benimde altıncı günüm karın şişliği ara sıra alt kısımda zonklama sağ tarafıma giren ara ara kramplar var adet önceside yaşarım bende bu tarz şeyleri hiçbişey anlayamıyorum sen hiç test yapmadın mu daha ne güzel sabretmişsin
İnşallah canım ya Allahım sesimizi duysun inşallahCanim insallah tutmuştur hayirlisiyla. Aramizda 2 gun varmis ben de 22sinde olmustum
Bende hic yapmadım canım. Benimde 9. Gün başlamıştı kramplar varla yok arası saniyelik ama bugün artmaya başladı. Ağrı gbi değilde bıçak sapliyolar sanki öyle Hakkimizda hayırlısı kuzumMerhaba canım benimde 9. Günüm hafif bugün ağrım oldu kasıkta ama seninki gibi çok hafif yani göğüslerim acıyor 3-4 gündür ama adette de böyle oluyor o yüzden bende kestiremiyorum hakkımızda hayırlısı ben hiç test yapmadım
Benim arada oluyor canım göğüsler acıyor ama çok değil aynı adette olan şeyler çok merak ediyorum bende inşallah meleklerimiz bizimledir benim 9.günMerak ettiğin şey benim karnında ki bu şişlik gerginlik hareket ettikçe ve idrara sıkışınca oluşan bu karın altı ağrısı sizlerde oldu mu acaba ve de göğüslerdeki şişme ve ağrı
Aaa bende izmirdeyim siz nerede yaptırdınızCanim hayırlı olsun inşallah asilaman tutar bende de oldu.çogunluk hepimizde oldum kullandigimiz ilaçların da etkisi var bunda.benim maalesef asilamam tutmadı ama bende yaşadım.asilamasi tutanlar da yaşadı.İnşallah hayirli haberi alirsin.bende izmirdeyim doktorun kim nerede yaptırdın işlemleri
Amin inşallah doktor tam sayı söylemedi baya var yine yumurtan dedi ama açıkcası benim için pek birşey ifade etmiyor yumurta sayısı çünkü 2ay önce çatlatma iğnesi vurulduğumda 9 yumurtam vardı çok ümitlenmiştim olmamıştıBende hic yapmadım canım. Benimde 9. Gün başlamıştı kramplar varla yok arası saniyelik ama bugün artmaya başladı. Ağrı gbi değilde bıçak sapliyolar sanki öyle Hakkimizda hayırlısı kuzum
Umutsuzluğa kapılmayın inşallah sizinledir bebeğiniz doktorunuza danıştınızmı leke konusunda benim 9. Günüm ama kasığımdaki arada olan hafif ağrılarım dışında ve göğüs acıması dışında bir durumum yok hiç test yapmadımKizlarr tebrik ediyorum pozitif sonuc alanları darisi hepimizin basina ben dun dayanamadim 10. Gun kaset test yaptim malesef negatif çıktı. Bugün 11. Gun ve kahverengi akinti geldi peceteye, umarim regl olmamisimdir erken degil mi regl icin. Boyle birsey yasayan var mi?
En büyüğünü goz onunde bulunduruyolar zaten canim benimde bir yumurtam vardı büyük aşılama gunu kontrol etti doktor gözükmüyor çatlamış dedi. Daha yumurtalar var ama bizim için önemli olan oydu dedi.Amin inşallah doktor tam sayı söylemedi baya var yine yumurtan dedi ama açıkcası benim için pek birşey ifade etmiyor yumurta sayısı çünkü 2ay önce çatlatma iğnesi vurulduğumda 9 yumurtam vardı çok ümitlenmiştim olmamıştı
Danışmadim canim yarina randevu aldım artik yarin belli olur kan tahlili vs yapmam gerekirse doktor söyler. Allah razi olsun insallah öyledir benim gaz sancisi gibi sancim oldu 9.gun sag kasigima girdi cikti saniyelik olarak gun boyu. O yüzden dayanamayip 10.gun sabahi kaset test yaptim ama maalesef negatif cikti. Umudu yitirmiştim ki lekelenmem oldu yine de umutlanmamaya calisiyorum cunku regl olabilir.Umutsuzluğa kapılmayın inşallah sizinledir bebeğiniz doktorunuza danıştınızmı leke konusunda benim 9. Günüm ama kasığımdaki arada olan hafif ağrılarım dışında ve göğüs acıması dışında bir durumum yok hiç test yapmadım
Hayırlısı olsun inşallah üzülmeyin denemeye devamBende kan testi verdim bugün 1,2 çıktı değerim maalesef negatif.
Hayırlısı canım Allahtan ümit kesilmezDanışmadim canim yarina randevu aldım artik yarin belli olur kan tahlili vs yapmam gerekirse doktor söyler. Allah razi olsun insallah öyledir benim gaz sancisi gibi sancim oldu 9.gun sag kasigima girdi cikti saniyelik olarak gun boyu. O yüzden dayanamayip 10.gun sabahi kaset test yaptim ama maalesef negatif cikti. Umudu yitirmiştim ki lekelenmem oldu yine de umutlanmamaya calisiyorum cunku regl olabilir.
Hayırlısı canım benimmm Allahtan ümidimizi kesmeyelim inşallah bizde anne olacağız beklemek zor ama elden gelen bişey yok Rabbim ayarlamıştır inşallahBende hic yapmadım canım. Benimde 9. Gün başlamıştı kramplar varla yok arası saniyelik ama bugün artmaya başladı. Ağrı gbi değilde bıçak sapliyolar sanki öyle Hakkimizda hayırlısı kuzum
İnşallah canımO günler de yakındır canımmm inşallah ben inanıyorum Rabbim biz isteyen anneliği sonuna kadar hakeden insanlarız hepimiz Bi uğraş içindeyiz Rabbim bizleri görücektir
Zamanla insan negatif sonuçlara o kadar alışıyor ki artık pozitif ummaktan vazgeçiyor. 3 yumurta takibi, 2 aşılama, 2 tüp bebek yaptırdık olmadı. Ama Allahım hazinesinde çoktur diyip çabalamaya devam başka çaremiz yok. Allah hepimizin gönlünün muradın versinBenim aşılamam tutmadığında çok ağırıma gitti cok garip hissettim kendimi çaresiz hissettim ama birkaç gün sonra tekrar randevu alıp ikinci aşılama için çabaladım. Allahım hepimizin gönlünün muradını verir inşallah bizler sonuna kadar hakediyoruz
Yaa Allah razı olsun çok teşekkür ederimAy canım benim çok şükür gözün aydın ne güzel benimde kalbim burda attı çok sevindim ya maşallah ❣
Amin amin Allah razı olsun41,5 keree maşallah canım. Ne kadar güzel bir histir Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Ben özelde yaptırmıştım canim Cemal Posacı da. Sen nerede yaptırdınAaa bende izmirdeyim siz nerede yaptırdınız