- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Görürsün insAllah içini ferah tutHahahaha ay ne güzel yaa hep böyle gülün inşallah bebişinizle birliktesağol canım cevap verdiğin için inşallah ben de görürüm çarşamba günü
Her yeni ay Bi umut kuzum hiç üzülmeBende kan testi verdim bugün 1,2 çıktı değerim maalesef negatif.
O günler de yakındır canımmm inşallah ben inanıyorum Rabbim biz isteyen anneliği sonuna kadar hakeden insanlarız hepimiz Bi uğraş içindeyiz Rabbim bizleri görücektirKötü haberler alınca üzüldüm kızlar inşallah hep birlikte şurda güleriz bebeklerimizi konuşuruz ya
Inşallah seni karnı burnunda bi anne olarak görürler birdaha denk geldiğinizde canımCanım benim haklısın eşim bile yakın arkadaşım dediği kişiye çok şaşırdı böyle yapması çok tuhaf dedi 7 senedir beraber çalısıyorlar bekarken berabet bile tatile gitmiş yakın arkadaşlar. İşte bi kadın erkeği rezilde eder vezir de die boşuna dememişler. Tek yok samimi olmamaktan geçiyor bende artık onlata karşı bir şey paylaşmam olur biter.
Bende 2ay önce iğnelerle yumurta takibi yaptırıp çatlatma iğnesi vurmuştum olmamıştı resmen yıkıldım bir hafta kendime gelemedim ama insan hep bir umuda tutunmaya çalışıyor Allah inşallah hepimizin çabalarını mükafatlandırsın yüzünü güldürsün sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinİnsan gerçekten çok üzülüyor ama bende direk regl olur olmaz ikinci için randevumu alacağım
Benimde altıncı günüm karın şişliği ara sıra alt kısımda zonklama sağ tarafıma giren ara ara kramplar var adet önceside yaşarım bende bu tarz şeyleri hiçbişey anlayamıyorum sen hiç test yapmadın mu daha ne güzel sabretmişsinBugün aşılamanın 12. Günü kızlar kasıklarım da sürekli bi sancı var ama rahatsız edecek kadarda çok değil. Goguslerimde bugün hafiften ağırmaya başladı. Ama adet öncesi hep ağrır zaten. Ne sancıları bunlar hiç ayırt edemiyorum.Sizde durumlar nedirr??
Kızlar ben bugun kahverengi lekelenme yasadim(11.gun) ama suan kesildi gibi. Bakalim regl e dönecek mi. Her iki ihtimale karsi yarina randevumu aldim. Gebelik yoksa 2.asilama icin doktor uygun gorurse başla
Ay canım benim çok şükür gözün aydın ne güzel benimde kalbim burda attı çok sevindim ya maşallah ❣Allah'ım kalp atışını duydum çok şükür Allah'ım çok şükür onun kalbi attıkça benim kalbim duracaktı
Ahhh aminnnn isteyen herkese inşallahhhAmin inş canım benim sarısını sana inşşş
Evet yapmadim carsamba randevu aldim direk kanda baktircam canım. Testle acabalar yaşamak istemiyorumBenimde altıncı günüm karın şişliği ara sıra alt kısımda zonklama sağ tarafıma giren ara ara kramplar var adet önceside yaşarım bende bu tarz şeyleri hiçbişey anlayamıyorum sen hiç test yapmadın mu daha ne güzel sabretmişsin
Ne mutlu canım sağlıkla ilerlesin inşallah bizede aşılamanın ertesi günü mutlaka birlikte olun dedi bizde o denedik sonrasında da gün aşırı denedik çok merak ediyorum bakalım ne olacak varmıydı belirtin ağrın sancın kasıklarında falan17 Nisan da yaptık tek yumurtam vardı ve hiç ilişki yaşamadık doktor yasakladı ilşkiyi burda herkesin doktorum önermiş bende üzülüyordum şansım az diye ama nasip olunca tek yumurta tek günle bile oluyor çok şükür
Cumartesi günü kuzum 24 nisanda aşılamam oldu 8 mayısta test dediDoktor kacinci gun test yapin dedi
İnşallah öyleyimdir fazla umutlanmak istemiyorum sonra cok üzülüyorum. Rabbim hepimize hayirlisiyla en yakin zamanda nasip etsin evlat sahibi olmayiYerleşmeden dolayı da olabilir adetten dolayıda inşallah hamilesindir yerleşmeden dolayıdır
Merhaba canım benimde 9. Günüm hafif bugün ağrım oldu kasıkta ama seninki gibi çok hafif yani göğüslerim acıyor 3-4 gündür ama adette de böyle oluyor o yüzden bende kestiremiyorum hakkımızda hayırlısı ben hiç test yapmadımBugün aşılamanın 12. Günü kızlar kasıklarım da sürekli bi sancı var ama rahatsız edecek kadarda çok değil. Goguslerimde bugün hafiften ağırmaya başladı. Ama adet öncesi hep ağrır zaten. Ne sancıları bunlar hiç ayırt edemiyorum.Sizde durumlar nedirr??
Canim insallah tutmuştur hayirlisiyla. Aramizda 2 gun varmis ben de 22sinde olmustumCumartesi günü kuzum 24 nisanda aşılamam oldu 8 mayısta test dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?