Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim bir daha deneyecekmisin aşılamayı ben izmirliyim ama tekirdağda yaşıyorum tedavimi de burada oluyorum

İnşallah sağlıkla alın kucağınıza çok sevindim adınıza

Allah'ım kalp atışını duydum çok şükür Allah'ım çok şükür onun kalbi attıkça benim kalbim duracaktı
Canimmm çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın benim de seninle aynı tarihler sayılır geçen hafta salı günü keseyi gördük 9 mm 5+3te bu çarşamba da kalbi için çağırdı inşallah duyabilirim ne güzel bi duygu ben şeyi soracaktim ilk keseyi gördüğünde boyutu kaç mm idi hatırlıyor musun bi se yolk sac falan görmüş muydu. Benimki karından baktı sadece kese gördü de haftaya görürüz bebeği dedi ama bazi kişiler daha erken görmüş o yüzden sorayim dedim

Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim bir daha deneyecekmisin aşılamayı ben izmirliyim ama tekirdağda yaşıyorum tedavimi de burada oluyorum
Amin canim insallah tekrar devam edeceğim.adet olmayi bekliyorum. İnşallah hepinizinki ilk seferde tutar.buradaki arkadaslarimizdan tek seferde tutanlarda var. Avokado yemeyi tavsiye ediyorlar sende ye istersen faydası çokmuş aklinda bulunsun

İnşallah sağlıkla alın kucağınıza çok sevindim adın

Maşallah çok sevindim gözünüz aydın
Teşekkür ederim kuzum darısı başına inşsenin durumunu ben 2 kere yaşadım büyük hayal kırıklığı biliyorum ama bak 3.kez de hamile kaldım sakın ümitsizliğe düşme kimyasalın arkası gebelik olur benim öyle oldu hep geçen ay da kimyasal yaşadım şimdi yine hamileyim öbür ay inş hayırlı haberi alırsın

Hergün yiyorum avakado etki eder mi bilmiyorum ama deniyorum yine de bugün de alt tarafta zonklama baskı hibi bi his başladı adet olmadan öncede böyle olur ondan mı acaba hep kendimi dinlemicem diyorum yine dayanamıyorum

Hergün yiyorum avakado etki eder mi bilmiyorum ama deniyorum yine de bugün de alt tarafta zonklama baskı hibi bi his başladı adet olmadan öncede böyle olur ondan mı acaba hep kendimi dinlemicem diyorum yine dayanamıyorum
Genelde 2.aşılamada tutanlar daha çok sanki inşallah seninkide tutar 2.de

Kizlarr tebrik ediyorum pozitif sonuc alanları darisi hepimizin basina ben dun dayanamadim 10. Gun kaset test yaptim malesef negatif çıktı. Bugün 11. Gun ve kahverengi akinti geldi peceteye, umarim regl olmamisimdir erken degil mi regl icin. Boyle birsey yasayan var mi?

Canım seni üzmek istemem ama benim reglim aşılamanın 11. Gününde geldi bu ay test bile yapamadım ve ilk defa erken regl oldum çok şaşırdım. Ama inşallah senin öyle değildir yerleşme kanamasıdır

Yaa tamam canım fazla umutlanmayayim o zaman demekki 11de de regl olabiliyor tesekkur ederim

Canım seni üzmek istemem ama benim reglim aşılamanın 11. Gününde geldi bu ay test bile yapamadım ve ilk defa erken regl oldum çok şaşırdım. Ama inşallah senin öyle değildir yerleşme kanamasıdır
Yaa tamam canım fazla umutlanmayayim o zaman demekki 11de de regl olabiliyor tesekkur ederim
Regl tarihin yakın mı peki canım. Benim reglim 3 mayıstı normalde 2 gün önce oldum reglim ve test günüm aynıydı belki senin öyle değildir umudunu kaybetme yine de

Ben geçen ay da asilama icin başlamıştım ama doktorum 1 yumurta oldugu icin iptal etmisti daha fazla gelistirip yapmak istedi ihtimal yükselsin diye. Iptal olan ay gene normal yolla denedik catlatma ignesi yaptık ve 36.saat iliski demişti. O ay 13.gun regl oldum. Ben gene 13. 14. Gun olurum diye bekliyordum. Acikcasi bu tedavi sureclerinde normal adet tarihi biraz onemsiz oluyor gibi çünkü düzen bozuluyor hormon alıyoruz vs. O yuzden adet gunum ne zaman bilemiyorum

Canım bende geçen klomen tedavisi gördüm 3 tane büyük ve arkadan gelen bir çok yumurtam vardı o yüzden aşılama yapmadı doktorum çoğul gebelik ihtimali çok yüksek diye. Adetim gecikti geçen ay 3 gün ama bu ay erken geldi. Seninde söylediğin gibi kullandığımız ilaçlar adet düzenimizi değiştiriyo.ama daha yolun başındayız olmasa bile üzülme.biz bu ay ara veriyoruz ilaçların etkisi bir ay daha devam eder doktorum yine yumurtlama günlerini değerlendirin dedi doktor sonra tekrar 2.aşılama yapılcak

Hakkımızda hayırlısı olsun canım bakalim ben daha bu ay icin doktorla görüşmedim tekrar yapabiliriz derse beklemeden yapmak istiyorum ama doktora randevu alip bir de seyahat izni cikarmam gerekiyor sanirim islemleri halledebilirsem bir de su regl durumum kesinleşirse beklemek istemiyorum 2. Asilama icin.

Aslında asilama isleminden sonra bidaha yapmam diyordum biraz zor gecmisti hem acidi hem de cataldaki hissiyat moralimi bozmustu. Simdi fazla ara vermeden peşine denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…