Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim bir daha deneyecekmisin aşılamayı ben izmirliyim ama tekirdağda yaşıyorum tedavimi de burada oluyorumCanim hayırlı olsun inşallah asilaman tutarbende de oldu.çogunluk hepimizde oldum kullandigimiz ilaçların da etkisi var bunda.benim maalesef asilamam tutmadı ama bende yaşadım.asilamasi tutanlar da yaşadı.İnşallah hayirli haberi alirsin.bende izmirdeyim doktorun kim nerede yaptırdın işlemleri
İnşallah sağlıkla alın kucağınıza çok sevindim adınızaAmin kuzum önemli olan sağlıkla ilerlemesi bencedebende çok şaşırdım salı günü 50ydi değer fırlamış resmen ikiz olmasını çok istiyorum inş.rabbim nasip eder darısı sana ve diğer arkadaşlara inş.dualarımdasınız
Canımmmm çok tebrik ederimCanımm kızlar bugün test günümdü değerim 521.4 çıktı çok şükür
Canimmm çok sevindim hayırlı olsun gözün aydın benim de seninle aynı tarihler sayılır geçen hafta salı günü keseyi gördük 9 mm 5+3te bu çarşamba da kalbi için çağırdı inşallah duyabilirim ne güzel bi duyguAllah'ım kalp atışını duydum çok şükür Allah'ım çok şükür onun kalbi attıkça benim kalbim duracaktı
ayyy canim hayirli olsun inşallah darisi bixim de basimaza cok sevindimCanımm kızlar bugün test günümdü değerim 521.4 çıktı çok şükür
Amin canim insallahHepimiz için hayırlısı olsun inşallah teşekkür ederim bir daha deneyecekmisin aşılamayı ben izmirliyim ama tekirdağda yaşıyorum tedavimi de burada oluyorum
İnşallah sağlıkla alın kucağınıza çok sevindim adın
Teşekkür ederim kuzum darısı başına inşMaşallah çok sevindim gözünüz aydın
Teşekkür ederim canım benim amin inş hep duamdasınızayyy canim hayirli olsun inşallah darisi bixim de basimaza cok sevindim❤
Teşekkür ederim canımcım darısı başınıza inşşşşşİnşallah sağlıkla alın kucağınıza çok sevindim adınıza
Amin canim insallahtekrar devam edeceğim.adet olmayi bekliyorum. İnşallah hepinizinki ilk seferde tutar.buradaki arkadaslarimizdan tek seferde tutanlarda var. Avokado yemeyi tavsiye ediyorlar sende ye istersen faydası çokmuş aklinda bulunsun
Hergün yiyorum avakado etki eder mi bilmiyorum ama deniyorum yine de bugün de alt tarafta zonklama baskı hibi bi his başladı adet olmadan öncede böyle olur ondan mı acaba hep kendimi dinlemicem diyorum yine dayanamıyorumAmin canim insallahtekrar devam edeceğim.adet olmayi bekliyorum. İnşallah hepinizinki ilk seferde tutar.buradaki arkadaslarimizdan tek seferde tutanlarda var. Avokado yemeyi tavsiye ediyorlar sende ye istersen faydası çokmuş aklinda bulunsun
Genelde 2.aşılamada tutanlar daha çok sanki inşallah seninkide tutar 2.deHergün yiyorum avakado etki eder mi bilmiyorum ama deniyorum yine de bugün de alt tarafta zonklama baskı hibi bi his başladı adet olmadan öncede böyle olur ondan mı acaba hep kendimi dinlemicem diyorum yine dayanamıyorum
Amin inş sende canım benimCanımmmm çok tebrik ederimmaşallah değerin harika artmış, inşallah ilk önce keseyi görmeyi sonra kalp atışını duymayı ve sonra sağlıcakla kucağına almayı nasip eder Rabbim
Canım seni üzmek istemem ama benim reglim aşılamanın 11. Gününde geldi bu ay test bile yapamadım ve ilk defa erken regl oldum çok şaşırdım. Ama inşallah senin öyle değildir yerleşme kanamasıdırKizlarr tebrik ediyorum pozitif sonuc alanları darisi hepimizin basinaben dun dayanamadim 10. Gun kaset test yaptim malesef negatif çıktı. Bugün 11. Gun ve kahverengi akinti geldi peceteye, umarim regl olmamisimdir erken degil mi regl icin. Boyle birsey yasayan var mi?
Yaa tamam canım fazla umutlanmayayim o zaman demekki 11de de regl olabiliyorCanım seni üzmek istemem ama benim reglim aşılamanın 11. Gününde geldi bu ay test bile yapamadım ve ilk defa erken regl oldum çok şaşırdım. Ama inşallah senin öyle değildir yerleşme kanamasıdır
Canım seni üzmek istemem ama benim reglim aşılamanın 11. Gününde geldi bu ay test bile yapamadım ve ilk defa erken regl oldum çok şaşırdım. Ama inşallah senin öyle değildir yerleşme kanamasıdırKizlarr tebrik ediyorum pozitif sonuc alanları darisi hepimizin basinaben dun dayanamadim 10. Gun kaset test yaptim malesef negatif çıktı. Bugün 11. Gun ve kahverengi akinti geldi peceteye, umarim regl olmamisimdir erken degil mi regl icin. Boyle birsey yasayan var mi?
Regl tarihin yakın mı peki canım. Benim reglim 3 mayıstı normalde 2 gün önce oldum reglim ve test günüm aynıydı belki senin öyle değildir umudunu kaybetme yine deYaa tamam canım fazla umutlanmayayim o zaman demekki 11de de regl olabiliyortesekkur ederim
Ben geçen ay da asilama icin başlamıştım ama doktorum 1 yumurta oldugu icin iptal etmisti daha fazla gelistirip yapmak istedi ihtimal yükselsin diye. Iptal olan ay gene normal yolla denedik catlatma ignesi yaptık ve 36.saat iliski demişti. O ay 13.gun regl oldum. Ben gene 13. 14. Gun olurum diye bekliyordum. Acikcasi bu tedavi sureclerinde normal adet tarihi biraz onemsiz oluyor gibi çünkü düzen bozuluyor hormon alıyoruz vs. O yuzden adet gunum ne zaman bilemiyorumCanım seni üzmek istemem ama benim reglim aşılamanın 11. Gününde geldi bu ay test bile yapamadım ve ilk defa erken regl oldum çok şaşırdım. Ama inşallah senin öyle değildir yerleşme kanamasıdır
Regl tarihin yakın mı peki canım. Benim reglim 3 mayıstı normalde 2 gün önce oldum reglim ve test günüm aynıydı belki senin öyle değildir umudunu kaybetme yine de
Canım bende geçen klomen tedavisi gördüm 3 tane büyük ve arkadan gelen bir çok yumurtam vardı o yüzden aşılama yapmadı doktorum çoğul gebelik ihtimali çok yüksek diye. Adetim gecikti geçen ay 3 gün ama bu ay erken geldi. Seninde söylediğin gibi kullandığımız ilaçlar adet düzenimizi değiştiriyo.ama daha yolun başındayız olmasa bile üzülme.biz bu ay ara veriyoruz ilaçların etkisi bir ay daha devam eder doktorum yine yumurtlama günlerini değerlendirin dedi doktor sonra tekrar 2.aşılama yapılcakBen geçen ay da asilama icin başlamıştım ama doktorum 1 yumurta oldugu icin iptal etmisti daha fazla gelistirip yapmak istedi ihtimal yükselsin diye. Iptal olan ay gene normal yolla denedik catlatma ignesi yaptık ve 36.saat iliski demişti. O ay 13.gun regl oldum. Ben gene 13. 14. Gun olurum diye bekliyordum. Acikcasi bu tedavi sureclerinde normal adet tarihi biraz onemsiz oluyor gibi çünkü düzen bozuluyor hormon alıyoruz vs. O yuzden adet gunum ne zaman bilemiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun canım bakalim ben daha bu ay icin doktorla görüşmedim tekrar yapabiliriz derse beklemeden yapmak istiyorum ama doktora randevu alip bir de seyahat izni cikarmam gerekiyor sanirim islemleri halledebilirsem bir de su regl durumum kesinleşirse beklemek istemiyorum 2. Asilama icin.Canım bende geçen klomen tedavisi gördüm 3 tane büyük ve arkadan gelen bir çok yumurtam vardı o yüzden aşılama yapmadı doktorum çoğul gebelik ihtimali çok yüksek diye. Adetim gecikti geçen ay 3 gün ama bu ay erken geldi. Seninde söylediğin gibi kullandığımız ilaçlar adet düzenimizi değiştiriyo.ama daha yolun başındayız olmasa bile üzülme.biz bu ay ara veriyoruz ilaçların etkisi bir ay daha devam eder doktorum yine yumurtlama günlerini değerlendirin dedi doktor sonra tekrar 2.aşılama yapılcak
Çarşamba gününe randevu aldım canım, çok heyecanlıyım, hayırlısı bakalımAmin inş sende canım benimne zman gideceksin keseyi görmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?