Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar simdi dr dan ciktim iki guzel yumurtam oluşmuş sağ tarafta sol taraftakiler küçük kalmis pazar aksam 10 buçukta catlatma ignesi olucam sali sabah ta asilamam olucak.. simdi heycan yaptim normalde kac yumurta olusuyor iyi mi kotu mu dr iyi iyi dedi ama cok da sey yapamadim kac yumurta olusmali

İnşallah güzel sonuclar alırsın canım kişiye göre değişebiliyor benim 3 yumurtam vardı mesela.

Kızlar ben erken gebelik testi yaptım silik çıktı normal yaptım oda silik bugün çatlatma 12 aşılama 10 işlem günüyle 11

Var Mıdır sizce
Canim benim test 10 gunde tertemiz tek çizgiydi sende her iki testte de çift çizgi var. Dilerim Allahtan vardır ama büyük ihtimalle var sanırım cok heyecanlandım cok mutluyum gözlerim doldu yaa

Kızlar belirti aramayın hiç bişeyim yoktu benim sadece adet ağrısı oluyordu son 3-4 gündür oda 1-2 sn de geçiyor bakalım kan bugün mü versem

kızlar merhaba hayırlı cumalar olsun öncelikle aşılamamın 7. günündeyim bu günlerde bir şeyler yaşayan belitisi olan var mı ya kendimi dinlemek istemiyorum olmadı gibi geliyo ne hissedeceğimi bilemiyorum ya bugün şimdi cuma vakti enbiya suresini okuyacağım kendim ve tüm isteyenler için inşallah rabbim kabul eder sizlerinde dualarında olmak isterim

benide eklermisin canım 1. aşılamam 24.04.2021 de yapıldı adet tarihim : 12.05.2021 bazen ileri veya geri gelebiliyor yaşım 30

Merhaba bende 3 nisanda aşılamamı oldum. 8 aylik evliyim. Ben biraz acele ettim bebek için. Şuan üçüncü günüm ilk aşılamam. Insallah pozitif sonuçlar alırız
Merhabalar Allah hayırlı etsin inşallah sonucunun ne oldu .Ben de ilk defa. Dün yaptırdım ama eve geldiğimde akıntıyla kan pirti bulaşmış bir şey geldi normal midir sizde de böyle şeyler yaşandı mı

Hayırlı olsun inşallah tek kalple girdiğimiz o hastanelerden çift kalple dönmek nasip olur .Ben de dün yaptırdım ilk aşılamamı akıntıya kan ve pirti karışık bir şey gördüm dün bugünde pembe bir akıntı vardı sizlerde de oldu mu acaba

Kızlar belirti aramayın hiç bişeyim yoktu benim sadece adet ağrısı oluyordu son 3-4 gündür oda 1-2 sn de geçiyor bakalım kan bugün mü versem
Canım aslında dediğin gibi ben belirti aramadım ama aşılamanın 6.günü kramplarım çok şiddetli oldu zamanla adet ağrısı gibi ağrılarım oldu ki benim adet görmeden ağrım olmaz adet gördüğüm an olur bu nedenle çok umutluydum 10. Günde bişiker belki görürüm die kan testi yaptım sonuç hüsran bugun arada gene ağrılarım oluyo ama maalesef tansiyon hastasıyım. Az önce işyerinde delirttiler 15.5 11.5 oldu doktor bu tansiyonla hastanede yatırırız demişti sonradan aklıma geldi bu tansiyonla ben bile zor yaşıom bebek nasıl tutunsun dedim umudumu kaybettim. Belirtiler olursada artık neyse o diyorum

Aşılamanın dokuzuncu günü bugün evde test yaptım sonuç negatif. Kan tahlili yaptırmaya gerek var mı. Doktor aşılamadan 15 gün sonra tahlil yap demişti

Benim de kramplar o ara başladı aslında ama tansiyon dediğin gibi sorun olmuş olabilir yaş kaç bu arada ilaç kullanıyor musun tansiyon için kadın doğumcuna bi danış istersen o konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…