İnşallah canım valla belirti olmadığı için pek umudum kalmadı açıkçası günü bekliyorumİnşallah güzel haberlerini alırızinşallah tutmuştur. Doğal gebeliğin olmuş bence bu Bi artı senin için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım valla belirti olmadığı için pek umudum kalmadı açıkçası günü bekliyorumİnşallah güzel haberlerini alırızinşallah tutmuştur. Doğal gebeliğin olmuş bence bu Bi artı senin için
Benimki fitil gibi Bi hap canım normalde ağızdan alınıyormuş ama doktorum vajinal kullan dedi çok kötü gerçektenBen kalçadan vuruyorum vajinal değil kuzum benim
Günün ne zaman canım yakınız galibaİnşallah canım valla belirti olmadığı için pek umudum kalmadı açıkçası günü bekliyorum
Ben yaptırdım Bünyamin beye buharadaMerhaba Erzurum da aşılama yaptıran var mı , özel buhara mı üni mi tavsiye de bulunabilecek birileri var mı
20 si oldu aşılama 4 Mayıs test günüGünün ne zaman canım yakınız galiba
Daha önce topiklerde okumuştum canım çatlatma iğnesi beta hcg yi yükseltiyomuş 10 günden önce etkisi geçmiyomuşKızlar bu çatlatma iğneleri kanda beta hcg yi ne kadar yükseltir fikriniz var mı??ben dün kan verdim 50 çıktı oviterellenin 5.günündeydim
Biliyorum düşükte çok kullandım o şekilde ama kalçadan iğne olarak alıyorum bu sefer ben progestanı tüp bebek kliniği ondan mı öyle verdi bilmiyorumBenimki fitil gibi Bi hap canım normalde ağızdan alınıyormuş ama doktorum vajinal kullan dedi çok kötü gerçekten
Benimde 3 mayıs kuzum ya inşallah güzel haberler alırız20 si oldu aşılama 4 Mayıs test günü
Olabilir canım her doktorun tedavi şekli farklı önemli olan güzel sonuçlar almakBiliyorum düşükte çok kullandım o şekilde ama kalçadan iğne olarak alıyorum bu sefer ben progestanı tüp bebek kliniği ondan mı öyle verdi bilmiyorum
İnşallah canım az kaldı erken gebelik testiBenimde 3 mayıs kuzum ya inşallah güzel haberler alırız
Ben geçen ay klomen tedavisi gördüm canım doktorum herşeyin çok güzel ilerledi dedi dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonrasında acaba test mi yanlıştı falan derken 6 gün test yaptım bu sefer kan vermeyi beklicemİnşallah canım az kaldı erken gebelik testi
Yapcam da ne zaman yapsam acaba çok merak ediyorum
2 gün kala falan bi bakarım olmadı bende çok merak ettim yaklaşmadan umursamıyordum da yaklaştıkça merak ediyor insanBen geçen ay klomen tedavisi gördüm canım doktorum herşeyin çok güzel ilerledi dedi dayanamayıp erken gebelik testi yaptım sonrasında acaba test mi yanlıştı falan derken 6 gün test yaptım bu sefer kan vermeyi beklicem
Sana diyorum ama bende dayanamayıp yapabilirimbenim doktorum hiç bilgi de vermedi şu gün kan testi yaptır diye ben seni Arıcam dedi sadece2 gün kala falan bi bakarım olmadı bende çok merak ettim yaklaşmadan umursamıyordum da yaklaştıkça merak ediyor insan
ya ben aşılamada bir de aşırı sıkışık girdim böbreklerim patlayacaktı ağlamaklı oldum sondayla biraz rahatlattı falan öncesinde böyle biraz stresli falan oldu ya biraz da ondan tutmadı gibi geliyor hemen oldu bitti hiç bişey anlamadım normali o gerçi de ne bileyim psikolojik olarak o kadar uğraşıyoruz ya bu kadar basit olmamalı kafasındayım halaSana diyorum ama bende dayanamayıp yapabilirimbenim doktorum hiç bilgi de vermedi şu gün kan testi yaptır diye ben seni Arıcam dedi sadece
Biliyorum yükselttiğini de ne kadar yükseltir diye sormuştum 15 ,20 mi 100 lere yakın mı keşke yapmsaydım testi de iyice arada kaldım var mı yok mu bilemiyorum günler geçmiyorDaha önce topiklerde okumuştum canım çatlatma iğnesi beta hcg yi yükseltiyomuş 10 günden önce etkisi geçmiyomuş
Bende doktoruma sordum idrara sıkışık olmam gerekiyo mu diye hayır dedibide biz tüp bebek merkezinde tahlil verdik ordan tahlili alıp doktora gittik yarım saatten fazla elimde bekledi bu çok kafamı karıştırıyo. Bide ayrıca kayınvalidemin evinde kaldım aşılama süreci boyunca farklı şehirde yaşıyorum kendim mecbur kaldım çok strese soktular beniya ben aşılamada bir de aşırı sıkışık girdim böbreklerim patlayacaktı ağlamaklı oldum sondayla biraz rahatlattı falan öncesinde böyle biraz stresli falan oldu ya biraz da ondan tutmadı gibi geliyor hemen oldu bitti hiç bişey anlamadım normali o gerçi de ne bileyim psikolojik olarak o kadar uğraşıyoruz ya bu kadar basit olmamalı kafasındayım hala
Bende ayağa kalkınca biraz sıvı aktı gibi geldi benimfr o yüzden şüphem var acaba dışarı mı aktı diyeya ben aşılamada bir de aşırı sıkışık girdim böbreklerim patlayacaktı ağlamaklı oldum sondayla biraz rahatlattı falan öncesinde böyle biraz stresli falan oldu ya biraz da ondan tutmadı gibi geliyor hemen oldu bitti hiç bişey anlamadım normali o gerçi de ne bileyim psikolojik olarak o kadar uğraşıyoruz ya bu kadar basit olmamalı kafasındayım hala
Aşılamadan hemen sonra ayağa kalktınız mı ne kadar beklettiler siziBende ayağa kalkınca biraz sıvı aktı gibi geldi benimfr o yüzden şüphem var acaba dışarı mı aktı diye
10 dakika boyunca yattım spekulumu çıkarmadan sonra kaldırdılarAşılamadan hemen sonra ayağa kalktınız mı ne kadar beklettiler sizi
Ben soruyu yanlış anlamışım canımminşallah güzel haberler alırız da bu bekleyişe heyecanımıza değerBiliyorum yükselttiğini de ne kadar yükseltir diye sormuştum 15 ,20 mi 100 lere yakın mı keşke yapmsaydım testi de iyice arada kaldım var mı yok mu bilemiyorum günler geçmiyor