- 22 Mart 2021
- 59
- 16
- 38
- 30
Canım ben yarım saat başım aşağıda ayaklarım yukarıda yattım ona rağmen sanki dışarıya aktı gibi geldi ama doktorum hiç dışarı akmadı dedi işlemi yaptıktan sonra10 dakika boyunca yattım spekulumu çıkarmadan sonra kaldırdılar
Süreçten fiyattan bahsedermisin kardeşim , bende haftaya gidicemBen yaptırdım Bünyamin beye buharada
Doktor yarım saat boyunca yanınızda mı bekledi ben yatarken akıntım olmadı ayağa kalkınca oldu sadeceCanım ben yarım saat başım aşağıda ayaklarım yukarıda yattım ona rağmen sanki dışarıya aktı gibi geldi ama doktorum hiç dışarı akmadı dedi işlemi yaptıktan sonra
Ben ilaç kullanmadım gittiğim zaman adet geçmişti ve yumurtam büyümüştü onyğzden bu yumurtayı değerlendirelim dedi muayene 200 aşılama 1500 verdimSüreçten fiyattan bahsedermisin kardeşim , bende haftaya gidicem
Doktorum sürekli değil ama ara ara geldi yanıma baktı. Ama canım işlemi yaparken oluyormuş genelde dışarı akma bazen fışkırıyo dedi doktor senin hiç olmadı dediDoktor yarım saat boyunca yanınızda mı bekledi ben yatarken akıntım olmadı ayağa kalkınca oldu sadece
Canım bide işlem yapılan masada yarım saat bekletti baş aşağı ayaklar yukarıda sonrasında Bi odaya aldı normal yatarak Bi yarım saatte öyle yatırdı toplamda bir saat hiç ayağa kalkmadım benDoktor yarım saat boyunca yanınızda mı bekledi ben yatarken akıntım olmadı ayağa kalkınca oldu sadece
Bende 1 saat falan yattım kaldırmadılar ameliyathanede oldu bide benim sadece aşağıda eşimin adını teyit etmek için bilekliğimi okuttuktan sonra tüpü gösterdiler o kadar elime vermediler benim örneğiCanım bide işlem yapılan masada yarım saat bekletti baş aşağı ayaklar yukarıda sonrasında Bi odaya aldı normal yatarak Bi yarım saatte öyle yatırdı toplamda bir saat hiç ayağa kalkmadım ben
Daha önce topiklerde okumuştum canım çatlatma iğnesi beta hcg yi yükseltiyomuş 10 günden önce etkisi geçm
Amin canım senin test günün ne zmanBen soruyu yanlış anlamışım canımminşallah güzel haberler alırız da bu bekleyişe heyecanımıza değer
3 mayıs canımmAmin canım senin test günün ne zman
Canım benim tüp bebek merkezi ile doktorum arasında 15 dakika gibi Bi mesafe vardı. Eşim tahlili tüp bebek merkezinde verdi ordan sonucu alıp kendi doktoruma gittim muayenesinde yaptı aşılamayı.Bende 1 saat falan yattım kaldırmadılar ameliyathanede oldu bide benim sadece aşağıda eşimin adını teyit etmek için bilekliğimi okuttuktan sonra tüpü gösterdiler o kadar elime vermediler benim örneği
Bence bişey olmaz öyle bişey olsa zaten eline verip göndermezler bence herkese öyle yapıyorlardır kafana takma onu hiç onu düşünürler benceCanım benim tüp bebek merkezi ile doktorum arasında 15 dakika gibi Bi mesafe vardı. Eşim tahlili tüp bebek merkezinde verdi ordan sonucu alıp kendi doktoruma gittim muayenesinde yaptı aşılamayı.
Ay kuzum inşallah ya insan Bi umuda bağlanıyo işte böyle herşeyi düşünüyosun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor 3 buçuk yıldır bekliyoruz normalde direk tüp bebek dediler ama ben önce Bi kez aşılama olsun istedim Bi ümit işteBence bişey olmaz öyle bişey olsa zaten eline verip göndermezler bence herkese öyle yapıyorlardır kafana takma onu hiç onu düşünürler bence
Benim de 3 Mayıs3 mayıs canımm
Evet haftaya adetin 2. Günü ya Bünyamin beye yada Demet hanıma gidicem . Bana ilk aşılamayı Demet önermişti onda 4 ay önce kürtaj oldum . Allah bu yaşadıklarımıza mükafat verir inşallah . Siz ne zaman oldunuzBen ilaç kullanmadım gittiğim zaman adet geçmişti ve yumurtam büyümüştü onyğzden bu yumurtayı değerlendirelim dedi muayene 200 aşılama 1500 verdim
Ayy inşallah güzel haberi vermek nasip olur da yazarız burayaBenim de 3 Mayısayyy hadi Allah yüzümüzü güldürsün inş
Bünyamin beye git bu işin uzmanı o dur Demet hanım kadın doğumcu bğnyamin bey direk tüp bebekçi.Evet haftaya adetin 2. Günü ya Bünyamin beye yada Demet hanıma gidicem . Bana ilk aşılamayı Demet önermişti onda 4 ay önce kürtaj oldum . Allah bu yaşadıklarımıza mükafat verir inşallah . Siz ne zaman oldunuz
Canim benimm kiyamam ya ama 13. Gun erken değil mi ? Hele bekle biraz daha ben erken gebelik testlerine hic inanmiyorum bana 2 kez daha önce farklı aylarda pozitif vermişlerdi ama günümde adet olmuştum...Günaydın canım yol arkadaşlarım. Bugün 13.gün ve erken gebelik testim negatif. Zerre bulanıklık yok tertemiz sağ hat. Şimdi insan ne kadar kesin adet olacam dese ve belirtilerini yaşasa da içinde ki umut dönüp kafasını tekrar tekrar teste baktırıyor. Belki olur, belki vardır diye. Sağlık olsun diyelim. Önümüzdeki aylara devam eden arkadaşlarla birlikte devam edeceğim
Ben de asilama icin gelmistim turkiyeye ve kayınvalidemlerde kaldık ve cok strese girdimBende doktoruma sordum idrara sıkışık olmam gerekiyo mu diye hayır dedibide biz tüp bebek merkezinde tahlil verdik ordan tahlili alıp doktora gittik yarım saatten fazla elimde bekledi bu çok kafamı karıştırıyo. Bide ayrıca kayınvalidemin evinde kaldım aşılama süreci boyunca farklı şehirde yaşıyorum kendim mecbur kaldım çok strese soktular beni
Zaten süreç başlı başına stresli canım bide kayınvalide hiç çekilmiyoCanim benimm kiyamam ya ama 13. Gun erken değil mi ? Hele bekle biraz daha ben erken gebelik testlerine hic inanmiyorum bana 2 kez daha önce farklı aylarda pozitif vermişlerdi ama günümde adet olmuştum...
Ben de asilama icin gelmistim turkiyeye ve kayınvalidemlerde kaldık ve cok strese girdim
Hiç sorma canım Allah yardımcın olsun ben çok üzüldüm ve ağladım hata ettim belki oyuzden olmadı. Keşke umursamasaydım.. neyse sen lütfen hiç bir şeyi umursama eşinle iyi olmaya çalış hep bu sureçte kendini sakın üzdürme🖐Zaten süreç başlı başına stresli canım bide kayınvalide hiç çekilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?