Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım ben yarım saat başım aşağıda ayaklarım yukarıda yattım ona rağmen sanki dışarıya aktı gibi geldi ama doktorum hiç dışarı akmadı dedi işlemi yaptıktan sonra
Doktor yarım saat boyunca yanınızda mı bekledi ben yatarken akıntım olmadı ayağa kalkınca oldu sadece

Doktor yarım saat boyunca yanınızda mı bekledi ben yatarken akıntım olmadı ayağa kalkınca oldu sadece
Doktorum sürekli değil ama ara ara geldi yanıma baktı. Ama canım işlemi yaparken oluyormuş genelde dışarı akma bazen fışkırıyo dedi doktor senin hiç olmadı dedi

Canım bide işlem yapılan masada yarım saat bekletti baş aşağı ayaklar yukarıda sonrasında Bi odaya aldı normal yatarak Bi yarım saatte öyle yatırdı toplamda bir saat hiç ayağa kalkmadım ben

Canım bide işlem yapılan masada yarım saat bekletti baş aşağı ayaklar yukarıda sonrasında Bi odaya aldı normal yatarak Bi yarım saatte öyle yatırdı toplamda bir saat hiç ayağa kalkmadım ben
Bende 1 saat falan yattım kaldırmadılar ameliyathanede oldu bide benim sadece aşağıda eşimin adını teyit etmek için bilekliğimi okuttuktan sonra tüpü gösterdiler o kadar elime vermediler benim örneği

Bende 1 saat falan yattım kaldırmadılar ameliyathanede oldu bide benim sadece aşağıda eşimin adını teyit etmek için bilekliğimi okuttuktan sonra tüpü gösterdiler o kadar elime vermediler benim örneği
Canım benim tüp bebek merkezi ile doktorum arasında 15 dakika gibi Bi mesafe vardı. Eşim tahlili tüp bebek merkezinde verdi ordan sonucu alıp kendi doktoruma gittim muayenesinde yaptı aşılamayı.

Canım benim tüp bebek merkezi ile doktorum arasında 15 dakika gibi Bi mesafe vardı. Eşim tahlili tüp bebek merkezinde verdi ordan sonucu alıp kendi doktoruma gittim muayenesinde yaptı aşılamayı.
Bence bişey olmaz öyle bişey olsa zaten eline verip göndermezler bence herkese öyle yapıyorlardır kafana takma onu hiç onu düşünürler bence

Bence bişey olmaz öyle bişey olsa zaten eline verip göndermezler bence herkese öyle yapıyorlardır kafana takma onu hiç onu düşünürler bence
Ay kuzum inşallah ya insan Bi umuda bağlanıyo işte böyle herşeyi düşünüyosun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor 3 buçuk yıldır bekliyoruz normalde direk tüp bebek dediler ama ben önce Bi kez aşılama olsun istedim Bi ümit işte

Ben ilaç kullanmadım gittiğim zaman adet geçmişti ve yumurtam büyümüştü onyğzden bu yumurtayı değerlendirelim dedi muayene 200 aşılama 1500 verdim
Evet haftaya adetin 2. Günü ya Bünyamin beye yada Demet hanıma gidicem . Bana ilk aşılamayı Demet önermişti onda 4 ay önce kürtaj oldum . Allah bu yaşadıklarımıza mükafat verir inşallah . Siz ne zaman oldunuz

Bünyamin beye git bu işin uzmanı o dur Demet hanım kadın doğumcu bğnyamin bey direk tüp bebekçi.

Canim benimm kiyamam ya ama 13. Gun erken değil mi ? Hele bekle biraz daha ben erken gebelik testlerine hic inanmiyorum bana 2 kez daha önce farklı aylarda pozitif vermişlerdi ama günümde adet olmuştum...
Ben de asilama icin gelmistim turkiyeye ve kayınvalidemlerde kaldık ve cok strese girdim

Zaten süreç başlı başına stresli canım bide kayınvalide hiç çekilmiyo

Zaten süreç başlı başına stresli canım bide kayınvalide hiç çekilmiyo
Hiç sorma canım Allah yardımcın olsun ben çok üzüldüm ve ağladım hata ettim belki oyuzden olmadı. Keşke umursamasaydım.. neyse sen lütfen hiç bir şeyi umursama eşinle iyi olmaya çalış hep bu sureçte kendini sakın üzdürme🖐

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…