• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de kramplar o ara başladı aslında ama tansiyon dediğin gibi sorun olmuş olabilir yaş kaç bu arada ilaç kullanıyor musun tansiyon için kadın doğumcuna bi danış istersen o konuyu
32 yaşındayım canım evet hem kadın doğum hem dahiliye doktoru takip ediyor gebelikte sadece alfamet diye bi ilaç var onu kullanıyorum dozu arttırmam lazım muhtemelen yetmezse ikinci ilaçla takviye edecekler😔

32 yaşındayım canım evet hem kadın doğum hem dahiliye doktoru takip ediyor gebelikte sadece alfamet diye bi ilaç var onu kullanıyorum dozu arttırmam lazım muhtemelen yetmezse ikinci ilaçla takviye edecekler😔
Gününde bi daha bir test yap bakalım rabbim inşallah bir yoluna koyar kuzum öncelik senin sağlığın olmadı aşılama ihtimali düşük zaten tüple de olur ben bu ay tutmazsa tüple devam edecektim bakalım kan sonucuma göre karar vercem

Canim benim test 10 gunde tertemiz tek çizgiydi sende her iki testte de çift çizgi var. Dilerim Allahtan vardır ama büyük ihtimalle var sanırım 🤲🤲🤲🤲 cok heyecanlandım cok mutluyum gözlerim doldu yaa
Canım Demet pamuk gibi kalbin var kaç gündür konuşuyoruz dualarım hep seninle kuzum inşallah hepimiz güzel haberler alırız en kısa zaman da 😘

Gününde bi daha bir test yap bakalım rabbim inşallah bir yoluna koyar kuzum öncelik senin sağlığın olmadı aşılama ihtimali düşük zaten tüple de olur ben bu ay tutmazsa tüple devam edecektim bakalım kan sonucuma göre karar vercem
Eşimde aynısını diyor canım ama bende işten izin alırken kırk takla atıyorum uydurmadığım yalan kalmadı. Elektrik su abonelik devri yalanını bile söyledim düşün artık😁😁

Eşimde aynısını diyor canım ama bende işten izin alırken kırk takla atıyorum uydurmadığım yalan kalmadı. Elektrik su abonelik devri yalanını bile söyledim düşün artık😁😁
Senin kaçında yapıldı aşılama ne zaman çıkar bilmiyorum ki bende çok tecrübesizim bu konuda 20 sinde oldum ben aşılayı sabah bugün böyleydi

22 si galiba ben 20 si 2 gün önce olmasına rağmen silik belirsiz bence umutsuzluğa kalpılmak için erken ben erken yaptım testi

Senin kaçında yapıldı aşılama ne zaman çıkar bilmiyorum ki bende çok tecrübesizim bu konuda 20 sinde oldum ben aşılayı sabah bugün böyleydi
Benimde 19unda oldu canım maşallah nazar değmesin sana ☺️ Ben yeniden kan vericem pazartesiyi bekleyeceğim doktor 14ünde kan testi yaptır bilgi ver demişti

Hayırlı olsun inşallah tek kalple girdiğimiz o hastanelerden çift kalple dönmek nasip olur .Ben de dün yaptırdım ilk aşılamamı akıntıya kan ve pirti karışık bir şey gördüm dün bugünde pembe bir akıntı vardı sizlerde de oldu mu acaba
amin canım benim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerler bebişinize kavuşursunuz benim hastahaneden geldikten 3-4 saat sonra 3. idrarıma çıktığımda kanamam geldi 1 defaya mahsus aynen pıhtı gibi değişik sonrasında hiç gelmedi ilk gün oldu bu bidaha olmadı şükür hastahaneyi aradım normal dedi o spekulumdan kaynaklı zorlamadan dolayı olabiliyormuş

Back