32 yaşındayım canım evet hem kadın doğum hem dahiliye doktoru takip ediyor gebelikte sadece alfamet diye bi ilaç var onu kullanıyorum dozu arttırmam lazım muhtemelen yetmezse ikinci ilaçla takviye edeceklerBenim de kramplar o ara başladı aslında ama tansiyon dediğin gibi sorun olmuş olabilir yaş kaç bu arada ilaç kullanıyor musun tansiyon için kadın doğumcuna bi danış istersen o konuyu
Erken bence gününü bekleAşılamanın dokuzuncu günü bugün evde test yaptım sonuç negatif. Kan tahlili yaptırmaya gerek var mı. Doktor aşılamadan 15 gün sonra tahlil yap demişti
Gününde bi daha bir test yap bakalım rabbim inşallah bir yoluna koyar kuzum öncelik senin sağlığın olmadı aşılama ihtimali düşük zaten tüple de olur ben bu ay tutmazsa tüple devam edecektim bakalım kan sonucuma göre karar vercem32 yaşındayım canım evet hem kadın doğum hem dahiliye doktoru takip ediyor gebelikte sadece alfamet diye bi ilaç var onu kullanıyorum dozu arttırmam lazım muhtemelen yetmezse ikinci ilaçla takviye edecekler
Canım Demet pamuk gibi kalbin var kaç gündür konuşuyoruz dualarım hep seninle kuzum inşallah hepimiz güzel haberler alırız en kısa zaman daCanim benim test 10 gunde tertemiz tek çizgiydi sende her iki testte de çift çizgi var. Dilerim Allahtan vardır ama büyük ihtimalle var sanırımcok heyecanlandım cok mutluyum gözlerim doldu yaa
Eşimde aynısını diyor canım ama bende işten izin alırken kırk takla atıyorum uydurmadığım yalan kalmadı. Elektrik su abonelik devri yalanını bile söyledim düşün artıkGününde bi daha bir test yap bakalım rabbim inşallah bir yoluna koyar kuzum öncelik senin sağlığın olmadı aşılama ihtimali düşük zaten tüple de olur ben bu ay tutmazsa tüple devam edecektim bakalım kan sonucuma göre karar vercem
Canım hayırlı olsun diyelim bence var çizgiler çok net iki testte deKızlar ben erken gebelik testi yaptım silik çıktı normal yaptım oda silik bugün çatlatma 12 aşılama 10 işlem günüyle 11
Marka farketmez canım güvendiğin bi yerden alabilirsin, %100 doğal olmasına dikkat etFarketmiyor değil mi hangi marka olduğu. Mesela soğuk sıkım olan var vs.
Senin kaçında yapıldı aşılama ne zaman çıkar bilmiyorum ki bende çok tecrübesizim bu konuda 20 sinde oldum ben aşılayı sabah bugün böyleydiEşimde aynısını diyor canım ama bende işten izin alırken kırk takla atıyorum uydurmadığım yalan kalmadı. Elektrik su abonelik devri yalanını bile söyledim düşün artık
Teşekkür ederim inşallah vardır hepimize de nasip olur kuzumCanım hayırlı olsun diyelim bence var çizgiler çok net iki testte de
Olupta idrarda çıkmama ihtimali var mıErken bence gününü bekle
Kuzum bilmiyorum ki öyle olmasa 14. Gün test ver demezler ama benceOlupta idrarda çıkmama ihtimali var mı
Bütün heyecanım umudum bitti. Keşke hiç yapmasydımKuzum bilmiyorum ki öyle olmasa 14. Gün test ver demezler ama bence
Kaçında oldun ki sen aşılamayıBütün heyecanım umudum bitti. Keşke hiç yapmasydım
22 Nisan'da aşılama oldumKaçında oldun ki sen aşılamayı
Hayırlı olsun inşAllah..bakalım bekleyeceğim bende artık2 gün önce yapsam çıkmazdı belki
Benimde 19unda oldu canım maşallah nazar değmesin sanaSenin kaçında yapıldı aşılama ne zaman çıkar bilmiyorum ki bende çok tecrübesizim bu konuda 20 sinde oldum ben aşılayı sabah bugün böyleydi
amin canım benim hayırlısı olsun inşallah sağlıkla ilerler bebişinize kavuşursunuz benim hastahaneden geldikten 3-4 saat sonra 3. idrarıma çıktığımda kanamam geldi 1 defaya mahsus aynen pıhtı gibi değişik sonrasında hiç gelmedi ilk gün oldu bu bidaha olmadı şükür hastahaneyi aradım normal dedi o spekulumdan kaynaklı zorlamadan dolayı olabiliyormuşHayırlı olsun inşallah tek kalple girdiğimiz o hastanelerden çift kalple dönmek nasip olur .Ben de dün yaptırdım ilk aşılamamı akıntıya kan ve pirti karışık bir şey gördüm dün bugünde pembe bir akıntı vardı sizlerde de oldu mu acaba
daha çok erken canım sabırla beklemeni tavsiye ederimAşılamanın dokuzuncu günü bugün evde test yaptım sonuç negatif. Kan tahlili yaptırmaya gerek var mı. Doktor aşılamadan 15 gün sonra tahlil yap demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?