Bizde hicbir sorun yok esimdede bendede o yüzden aşılama hakkimi bitirip direk tüp bebek demesinden korkuyorumBenim 2.aşılamam oldu. Doktorum arka arkaya yapmanın kümülatif etkiyi artırdığını söyledi. O yüzden hemen arkasından yaptık biz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde hicbir sorun yok esimdede bendede o yüzden aşılama hakkimi bitirip direk tüp bebek demesinden korkuyorumBenim 2.aşılamam oldu. Doktorum arka arkaya yapmanın kümülatif etkiyi artırdığını söyledi. O yüzden hemen arkasından yaptık biz.
Valla benim de ilk aşılamam doktorum dedi eger tutmasa direk gel hemen ikinciye başlarız diye ama bakalım ne olucak eşim yok artık yapmiyoruz Allah vermiyorsa ne yapalım diyor benim de gazım yoktu ama doktor oyle gaz sıkışması olunca kaslara falan ağrı yapar dedi buscopan diye bir hap verdi hamile olanlar da kullanıyormuş onu kulanfim sabah akşam ve 2gunde geçti ağrıBenimde bacagıma vuruyor ama dedigin gibi gaz durumu yok . Sizin kaçıncı aşılamanız sizce biraz beklemelimiyim 2.ci aşıya geçmelimiyim
Benim ilk defa böyle devamı gelmeyen lekelenmem oldu ilaçlardan sanırım Hakkımızda hayırlısı olsun canım güzel haberler paylaşırız inşallah bizde en yakın zamandaBöyle başlayabilir bazen normale döner dedi. Zaten öyle gibi normale dönmüştü. Bu ay ara vermemiz gerekiyormus. Bir sonraki adette başlayacak tekrar dedi. Bu ay da ilaçların etkisi devam eder dedi. Kendiniz deneyin. Hamile kalabilme ihtimalin var dedi
İşte bizde bunu konuştuk eşimle. Bunun da olumsuz olduğunu hissediyorum. Eşimde de bende de sorun yok. Hani tüpler kapalı olsa güle oynaya gider tüp bebek yaparım çünkü bilirim ki tüp kapalıyken başka seçeneğim yok. Ama biri bana neden olmadığını somut olacak açıklamadıkça tüpe hazır olmadığımızı düşünüyorum devlette 3.aşılamaya geçeceğiz muhtemelenBizde hicbir sorun yok esimdede bendede o yüzden aşılama hakkimi bitirip direk tüp bebek demesinden korkuyorum
Kesinlikle ayni fikirdeyim HSG de çekildi tüpler açık hiçbir problem yok ben doktoruma sordum hocam egerki tutmazsa ne uygulayacaksiniz felan diye onu ozamn düsünelim negatif düsünme dediİşte bizde bunu konuştuk eşimle. Bunun da olumsuz olduğunu hissediyorum. Eşimde de bende de sorun yok. Hani tüpler kapalı olsa güle oynaya gider tüp bebek yaparım çünkü bilirim ki tüp kapalıyken başka seçeneğim yok. Ama biri bana neden olmadığını somut olacak açıklamadıkça tüpe hazır olmadığımızı düşünüyorum devlette 3.aşılamaya geçeceğiz muhtemelen
Valla galiba oluyordu ara ara net hatırlamıyorum önemsememiştim daha önce doktora da gitmedim intetnet adet önceki akıntı diye yazdim ayni bendeki gibi belirtiler yazıyordu benim de sıvı bir şut gibi bazen de yumurta akı gibi sanki ovulasyon oluyormuşum gibi halbuki ovulasyon zamanım geçti adette de 3-4 gün kaldıDaha önce oluyor muydu adet öncesi o tarz bi akıntın benimde sıvı akıntım var daha önce olmuyordu
Canım benim yap kurtul en iyisi Test günün yarın bugün kaset test al yap içinde kalmasın kan testinide yarın yaptırırsın artık er ya da geç yüzleşiyoruz elimizden birşey gelmiyorCanim ben de büyük travma yapti test yapamıyorum resmen korkudan saka gibi hahhaa aslinda dun sahurda bi an gozum karardi gidip yapicam dedim bi baktim test yok simdi kurbanlık koyun gibi bekliyorum gece gidip kan testi yaptırsam mi diyorum kafam çok karışık anlik değişiyor
Biz de de hic bir sıkıntı yok sperm sayısı cok iyi tüpler gayet açık ama 6yıldır deniyoruz olmuyor kafayı yemediğim kaldı baari bilsem ki bir sıkıntı var bu yüzden olmuyor diyimİşte bizde bunu konuştuk eşimle. Bunun da olumsuz olduğunu hissediyorum. Eşimde de bende de sorun yok. Hani tüpler kapalı olsa güle oynaya gider tüp bebek yaparım çünkü bilirim ki tüp kapalıyken başka seçeneğim yok. Ama biri bana neden olmadığını somut olacak açıklamadıkça tüpe hazır olmadığımızı düşünüyorum devlette 3.aşılamaya geçeceğiz muhtemelen
Daha bize 9 ay oldu işte çok acele ediyorum gibi geliyor ilk iki ay korundukBiz de de hic bir sıkıntı yok sperm sayısı cok iyi tüpler gayet açık ama 6yıldır deniyoruz olmuyor kafayı yemediğim kaldı baari bilsem ki bir sıkıntı var bu yüzden olmuyor diyim
Valla ben hiç korunmadım ama ilk 2sene de ciddiye almadım sonra dedim acama niye hamile kalamiyirum diye gezmedigim doktor hoca ebe falan kalmadı hepsi de diyor bir sikitin yok ama nafile işte olmuyorDaha bize 9 ay oldu işte çok acele ediyorum gibi geliyor ilk iki ay korunduk
Acaba birazda türbelere felan mi gitsem diyorum bu aşilama tutmazsa 2.ciye geçmeyeyim diyorum sence bir akil ver gercekten kafam allak bullakValla ben hiç korunmadım ama ilk 2sene de ciddiye almadım sonra dedim acama niye hamile kalamiyirum diye gezmedigim doktor hoca ebe falan kalmadı hepsi de diyor bir sikitin yok ama nafile işte olmuyor
Dogru zor vallahi Rabbim tez zamanda nasip eder insallahValla ben hiç korunmadım ama ilk 2sene de ciddiye almadım sonra dedim acama niye hamile kalamiyirum diye gezmedigim doktor hoca ebe falan kalmadı hepsi de diyor bir sikitin yok ama nafile işte olmuyor
Amin canım Allahım tüm isteyenler hayırlısı sağlıklı evlatlar versin ve bizleri de hayırlı anne babalardan eylesin ismin gibi güzel bir Melek nasip atsin sana AllahımDogru zor vallahi Rabbim tez zamanda nasip eder insallah
Acaba birazda türbelere felan mi gitsem diyorum bu aşilama tutmazsa 2.ciye geçmeyeyim diyorum sence bir akil ver gercekten kafam allak bullakw
Ay insallah inanki şu msjina agladim ya şu ezanların yüzü gözü hürmetine rabbim diledigini versin insallaj saglikli bir sekilde en kisa zamanda herkeze nasip etsinAmin canım Allahım tüm isteyenler hayırlısı sağlıklı evlatlar versin ve bizleri de hayırlı anne babalardan eylesin ismin gibi güzel bir Melek nasip atsin sana Allahım
Sağol canım beni de duygulandırdın ben kalkayım pilavımı yapıyım iftara az kaldıAy insallah inanki şu msjina agladim ya şu ezanların yüzü gözü hürmetine rabbim diledigini versin insallaj saglikli bir sekilde en kisa zamanda herkeze nasip etsin
Ben ünv yaptirdim tamamen ücretsiz muayene bile maddiyatta sıkıntı yok şimdilik çok sükürEğer gidebilirsab tabiki de git cnm faydası vat ziyanı yok doktorunla danış eger hemen yaparız diyorsa eşin tmm derse ve maddi olarak da imkanınız varsa bence direk 2inci aşılamayı yaptır boşuna zaman kaybetme bence
3. Aşılamadan sonra diyecekleri tek şey tüp bebek Çünkü sebepsiz infertilite oluyor. Benim doktorum 3 ten sonrasında şans nerdeyse sıfıra düşüyor 4. 5. 6. Aşılama önermem, tüp bebeğe geçelim dedi.Bizde hicbir sorun yok esimdede bendede o yüzden aşılama hakkimi bitirip direk tüp bebek demesinden korkuyorum