Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Amin amin her iftarda sahurda burdaki herkese dua ediyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün evlatlarımızın kokusunu alınca acılarımız dinsin kötü olan herşeyi unutalım

Amin amin her iftarda sahurda burdaki herkese dua ediyorum Allah hepimizin yüzünü güldürsün evlatlarımızın kokusunu alınca acılarımız dinsin kötü olan herşeyi unutalım
Duur şimdi anladım 8.gün çatlatma iğnesi yaptıran içindeki hcg hormonu vücuda salındığı için 2 gün sonra bu kadar koyu olabilir. Çünkü normalde aşılamanın 10.günü bu koyuluk çok erken. Biraz daha bekleyelim canım

Evet alttaki canım merkezdeki hemşireye mesaj attım ilaçların etkisi ile mi pozitiftir diye dönünce buraya yazarım...aynen bende hemen asmadım kuzum kan testine göre hatta kan testini 2.kez tekrarlarız değerin artıp artmasına göre seviniriz

Öyle mii. Dediğin gibi merkezden merkeze fark ediyor haklısın. Peki ben hsg filmini 8 ay önce çekmiştim. Yeniler mi sence
Yenilemez büyük ihtimal o yeterli olur gerek görürse isteye bilir bende bir yıl önce laporaskopi olmuştum bir tüpüm kapatıldı tekrar istemedi bizden sadece eşimden istedi ben öncesinde sağlık ocağında bütün kan testlerini yaptırdım eşime sperm testi yaptırdım dosya yaptım ameliyat olduğum kağıdı götürdüm bunları hazırlayıp gittim baktı değerlendirdi eşin burda bi test versin dedi sen gitmeden eşine test yaptırma orada tekrar istiyorlar sadece dosyanı hazırla hazırlıklı git tekrar git gel yapma diye söylüyorum ben hazırlıklı gittim o yüzden rahat oldu

Bana da normal gelmedi ondan ziyade ben ağrımdan biliyorum adet olcak gibiyim

Vazgeçmek yok ama nasıl olcak bizim burda tüp bebek merkezi yok. Gittiğim hastane Denizli’de anlaşmalıymış oraya yönlendircekler. Yumurta takibi doktorum yapıcak diğer işlemleri Denizli’de ki doktor yapıcak. Daha ağır dozajı yüksek ilaçlar kullanılacak. Çalışırken çok zor olucak gibi geliyor. Tabi bir de izin meselesi var o çok zor özel sektörde. Bakalım 1 ay değilde 3-4 ay beklerim belki sonra tüp bebek.

Kızlar su gibi akıntım geldi biraz önce iki kere hissettim anammm adet oldum dedim sıcak sıcak sıvı bişey aktı tuvalete gittim bir korkuyla baktım sıvı akıntı bir sonra tekrar aynısı oldu daha fazla aktı kesin kan geldi bu sefer dedim adet sandım tuvalete gittim baktım yine sıvı akıntı peçeteyle sildim biraz şeffaf akıntı vardı sizce umutlansam mı ? Sabah negatifti biliyorsunuz. Pozitifi gören arkadaşlarım sizde böyle bir akıntı oldu mu ? Bilen anlayan arkadaşlarda yorum yapabilir mi? Lütfen yarın kan testinde gerçeklerle yüzleşeceğim de o Araf da kaldım

kızlar ovitrellenin prospektüsünde yalancı pozitif olabileceği yazıyor aşağıya attım görseli malesef hevesler yine kursakta(

Eklentiler

• a291fbb6-9793-4add-9bad-0cee37672380.jpg
    33,2 KB · Görüntüleme: 23
kızlar ovitrellenin prospektüsünde yalancı pozitif olabileceği yazıyor aşağıya attım görseli malesef hevesler yine kursakta(
Ama benim 10uncu günde 11gunde 12gunde testim cok net negatifti. Hem erken gebelik testi hemde normal test. Bide ben pozitif görmek için igne etkisi bildiğim için o 6.gün test yapıp yalancı pozitifi görmüştüm.zaten ne tur bi delilik bilmiyorum yalandan da olsa göreyim diye yapmıştım.kanda negatif görene kadar umit var kızlar

Sen de iğne kullandım üstelik 12 gün boyunca bilemedim kuzum hemşirede idrar testine güvenmiyoruz test gününe kadar bekleyin yazmış Mayıs 3 kadar bekleyeceğim artık

Kıyamam sana ya ama sen daha yeni evlisin kuzum galiba demi 8 ay olmuş inş tez zamanda sen de göreceksin gerçek pozitifi Allah güzel kalbine göre verecek inanıyorum

Canım benimde o şekilde akıntım geldi regl olmayı beklerken, ama olmadım. Kaset test pozitif, sabah kan verdim sonucu bekliyorum. Senin içinde güzel haberler olur inşallah canımm

Canımmmm İnan çok sevindim inşallah kandada değerin yüksek çıkar, sağlıkla bebişini alırsın kucağına

Kıyamam sana ya ama sen daha yeni evlisin kuzum galiba demi 8 ay olmuş inş tez zamanda sen de göreceksin gerçek pozitifi Allah güzel kalbine göre verecek inanıyorum
Canım esimin yaşı dolayısıyla birde çocukken geçirdiği kabakulak neticesinde biz acele ettik aslında 6.ayda doktora gittik kontroller tedavi derken 8ayda tamamladık karar verdik.iste nasipse mayısın 15inde 1 sene olacak.insallah arkadasim bende sizler de hepimiz anne olacağız kalpten inanıyorum Amin inşallah Allah razı olsun ❤❤❤

İnşallah adet olmazsın yükselir geri amiiiinnnn bazen böyle oluyormuş. Allah'tan umut asla kesilmez inşallaaaahh yükselir
Evet Allahtab ümit kesilmez ama bu çok ihtimal dışı bişey canım karnımın içini kazıyorlar giib ağrıyor 3 gündür her an olabilirim regli. Ama modumu düşürüyorum inşallah bundan sonra daha kolay olacak

Offd ne kadar yanlış yazmışım modumu düşürmüyorum olacak o

Canım benimde o şekilde akıntım geldi regl olmayı beklerken, ama olmadım. Kaset test pozitif, sabah kan verdim sonucu bekliyorum. Senin içinde güzel haberler olur inşallah canımm
Ayy işllah benimde pozitif olur ya yarın kan vereceğim çok sabırsızlandım zaman geçmiyor resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…