Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
O iyi işte kuzum ya. O yüzden bende tez vakit 9 eylülle iletişime geçeyim
Bana da haber ver canim bikere de devlette deneyelim. Manevi olarak zaten yıpranıyoruz bari maddi olarak biraz rahat oluruz. Sonuçta tup bebek yaptırsak bile yine ucret odeyecegiz

canım foto yüklemeye çalışıyorum

Eklentiler

• 93a64d4a-103f-40a8-b30e-9e104377c67f.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 35
Canim hemen kan ver bebis derinlerden sana el sallıyor sanırım ❤❤

Sen ne zaman gidecen kuzum konuştun mu telefon ile merkez ile
Benim adetim bugün bitti canim.bu ay dinlenme sürecindeyim doktorum oyle dedi.önümüzdeki ay inşallah gitmeyi düşünüyorum

Allahım ya inşallah olsun inşallah vardır ama bence kesin var hayırlı olsun diyelim canim benim❤❤❤

10.güne göre çok koyu değil mi 8.gün ovitrelle iğne yaptım onun etkisi mi acaba diye inanmıyorum açıkçası teste birde adet ağrım var aynı ağrı rcann da dediği gibi
Benim 10uncu günde tertemiz tek çizgi vardi canim.inan sütte leke var tek çizgide yoktu

Benim 10uncu günde tertemiz tek çizgi vardi canim.inan sütte leke var tek çizgide yoktu
İnş canımm benim inş vardır benim 2düşük 2 kimyasal olunca biraz temkinli davranıp kaptırmak istemiyorum ne acı değil mi buna bile sevinememek Allah görsün bzi ve çektiklerimizi

İnş canımm benim inş vardır benim 2düşük 2 kimyasal olunca biraz temkinli davranıp kaptırmak istemiyorum ne acı değil mi buna bile sevinememek Allah görsün bzi ve çektiklerimizi
Canımın içi bu sefer hiç stres yapmazsin bol bol internetten bebiş kıyafetlerine bakarsın ana kucaklarına hamile elbiselerine. Ve sag salim kucağına alacağına inanırsan inşallah bebegin seni hiç bırakmaz sen ona sıkı sıkı sarıl o da seni hiç bırakmasın kan ver canim

Ben aşılama sonrasi 12 gün göbeğimden iki tane de kalcamdan igne vuruldum. Bebegin tutunmasi icinmiş zaten folik asit ve vajinal tablet de kullandım bazi doktorlar veriyor

Yaa demetcim ne kadar temiz bir kalbin var herkesin sevincine ortak olup çok içten seviniyorsun Allah güzel gönlüne göre versin kuzum seni tanımadan çok sevdim ben de izmirdeyim umarım bi gün tanışmak nasip olur çok isterim

Canım bu ramazan günü yemin ederim her bebek haberinde sevinçten havalara uçmuyorsam Allah bir adım atmak nasip etmesin bana bebek vermesin okadar içten söylüyorum Cok mutlu oluyorum. Ayni şeyleri yaşadığım insanların sevinçli haberleri beni çok kalpten sevindiriyor.tek istediğim hepinizin saglikla kucağınıza almanız. Beni hissettin sende cok temiz kalpli bir insansın rabbim gönlünün muradını versin

Insallah tanışırız canim

Bu temiz kalbinle rabbim sanada nasip etsin tez zamanda seninde güzel haberlerini görelim inşallah

10.güne göre çok koyu değil mi 8.gün ovitrelle iğne yaptım onun etkisi mi acaba diye inanmıyorum açıkçası teste birde adet ağrım var aynı ağrı rcann da dediği gibi
Kuzum 8.gün alttaki olan değil mi silik. Çatlatmanın etkisi 8 de iken çok az görünüp 10.gün birden yüklenir mi bilemedim. Ay dilerim öyledir. Ama dur yarın öbürgün yine deneyelim sonra atalım bayrakları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…