Bana da haber ver canimO iyi işte kuzum ya. O yüzden bende tez vakit 9 eylülle iletişime geçeyim
canım foto yüklemeye çalışıyorumAşılama günüyle 10 günde hemen çıkması zor gibi geliyor çatlatmanın etkisinde olabilir. Peki 8.günün testi duruyorsa ikisinin fotoğrafını paylaşır mısın bakalım. Ben şimdi test siparişi veriyorum 2 güne gelir. 12 ya da13.gün yapmayı düşünüyorum
Uygulamadan giriyorsanız fotoğraf yüklenmiyorcanım foto yüklemeye çalışıyorum
Aşılama günüyle 10 günde hemen çıkması zor gibi geliyor çatlatmanın etkisinde olabilir. Peki 8.günün testi duruyorsa ikisinin fotoğrafını paylaşır mısın bakalım. Ben şimdi test siparişi veriyorum 2 güne gelir. 12 ya da13.gün yapmayı düşünüyorum
Benim adetim bugün bitti canim.bu ay dinlenme sürecindeyim doktorum oyle dedi.önümüzdeki ay inşallah gitmeyi düşünüyorumSen ne zaman gidecen kuzum konuştun mu telefon ile merkez ile
10.güne göre çok koyu değil mi 8.gün ovitrelle iğne yaptım onun etkisi mi acaba diye inanmıyorum açıkçası testeCanim hemen kan ver bebis derinlerden sana el sallıyor sanırım❤❤
Benim 10uncu günde tertemiz tek çizgi vardi canim.inan sütte leke var tek çizgide yoktu10.güne göre çok koyu değil mi 8.gün ovitrelle iğne yaptım onun etkisi mi acaba diye inanmıyorum açıkçası testebirde adet ağrım var aynı ağrı rcann da dediği gibi
Aşılamadan sonra neden catlatma iğnesi oldunuz??10.güne göre çok koyu değil mi 8.gün ovitrelle iğne yaptım onun etkisi mi acaba diye inanmıyorum açıkçası testebirde adet ağrım var aynı ağrı rcann da dediği gibi
Amin inş vardır demetcim Allah hepimizin yüzünü güldürsün tez zamandaAllahım ya inşallah olsun inşallah vardırama bence kesin var hayırlı olsun diyelim canim benim❤❤❤
İnş canımm benim inş vardırBenim 10uncu günde tertemiz tek çizgi vardi canim.inan sütte leke var tek çizgide yoktu
Bende anlamdım canım doktor verdiAşılamadan sonra neden catlatma iğnesi oldunuz??
Canımın içi bu sefer hiç stres yapmazsin bol bol internetten bebiş kıyafetlerine bakarsın ana kucaklarına hamile elbiselerine. Ve sag salim kucağına alacağına inanırsan inşallah bebegin seni hiç bırakmaz sen ona sıkı sıkı sarıl o da seni hiç bırakmasın kan ver canimİnş canımm benim inş vardırbenim 2düşük 2 kimyasal olunca biraz temkinli davranıp kaptırmak istemiyorum ne acı değil mi buna bile sevinememek Allah görsün bzi ve çektiklerimizi
Yaa demetcim ne kadar temiz bir kalbin var herkesin sevincine ortak olup çok içten seviniyorsun Allah güzel gönlüne göre versin kuzum seni tanımadan çok sevdim ben de izmirdeyim umarım bi gün tanışmak nasip olur çok isterimCanımın içi bu sefer hiç stres yapmazsin bol bol internetten bebiş kıyafetlerine bakarsın ana kucaklarına hamile elbiselerine. Ve sag salim kucağına alacağına inanırsan inşallah bebegin seni hiç bırakmaz sen ona sıkı sıkı sarıl o da seni hiç bırakmasın kan ver canim
Canım bu ramazan günü yemin ederim her bebek haberinde sevinçten havalara uçmuyorsam Allah bir adım atmak nasip etmesin bana bebek vermesin okadar içten söylüyorumYaa demetcim ne kadar temiz bir kalbin var herkesin sevincine ortak olup çok içten seviniyorsun Allah güzel gönlüne göre versin kuzum seni tanımadan çok sevdim ben de izmirdeyim umarım bi gün tanışmak nasip olur çok isterim
Insallah tanışırız canimYaa demetcim ne kadar temiz bir kalbin var herkesin sevincine ortak olup çok içten seviniyorsun Allah güzel gönlüne göre versin kuzum seni tanımadan çok sevdim ben de izmirdeyim umarım bi gün tanışmak nasip olur çok isterim
Bu temiz kalbinle rabbim sanada nasip etsin tez zamanda seninde güzel haberlerini görelim inşallahCanım bu ramazan günü yemin ederim her bebek haberinde sevinçten havalara uçmuyorsam Allah bir adım atmak nasip etmesin bana bebek vermesin okadar içten söylüyorumCok mutlu oluyorum. Ayni şeyleri yaşadığım insanların sevinçli haberleri beni çok kalpten sevindiriyor.tek istediğim hepinizin saglikla kucağınıza almanız. Beni hissettin sende cok temiz kalpli bir insansın rabbim gönlünün muradını versin
Kuzum 8.gün alttaki olan değil mi silik. Çatlatmanın etkisi 8 de iken çok az görünüp 10.gün birden yüklenir mi bilemedim. Ay dilerim öyledir. Ama dur yarın öbürgün yine deneyelim sonra atalım bayrakları10.güne göre çok koyu değil mi 8.gün ovitrelle iğne yaptım onun etkisi mi acaba diye inanmıyorum açıkçası testebirde adet ağrım var aynı ağrı rcann da dediği gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?