Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Teşekkürler inşallah dediğin gibi sağlıklı bir gebelik olur Allah'ım senin de kucağını doldurur inşallah en yakın zamanda. tekrar kan verip ölçürdün mü sen betayı??
İnşallah arkadaşım cuma 58 den 45 düştü doktor adet kanaması ile düşük yapacaksın dedi adet olamazsam çarşamba gününe kadar doktor gel bakalım dedi

Kız deemt bende öyle hissettim inanır mısın saniyelik geçti içimden I LoVe You cinsiyeti öğrenince de haber ver bize. Başta demetin hissine sonra kendime güveniyorum Hayırlı olsun canım benim Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alasınız

Canim kalbimiz güzel bizim şükür Allaha eşi de erkek hissetmiş. Senin nasil gidiyor bu arada 10.gün mü bugün.hadi canım senden de bi güzel haber gelsin lütfen ❤❤

Allah razı olsun o kadar karışık duygular içindeyim ki korkuyorum mutluyum çok şükür Rabbime isteyen herkesin kucağını bir an evvel doldursun valla herkes erkek diyor ben kız hissediyorum ama sağlıklı olsun da hiç önemli değil

Amin amin Allah razı olsun tabiki herşeyi paylaşıcam sizinle

Canim kalbimiz güzel bizim şükür Allaha eşi de erkek hissetmiş. Senin nasil gidiyor bu arada 10.gün mü bugün.hadi canım senden de bi güzel haber gelsin lütfen ❤❤
Evet bugün 10.gün belirti yok diye diye dün 9.gün bel kasık ağrım adet şekli ile başladı. Yani kiminin dediği gibi kramp değil ya da sızı değil. Ben bu acıyı tanıyorum moralim bozuldu ama perşembe test yapacam. Ona gröe adet olmadan gidip smyrna ve irenbe ile görüşecem ne öneriyor lar fiyatlar ne diye. O arada 9 Eylül ü de soracam. Sonra adet olursam bakacam doktorum ne diyor ona göre evraklarımı rapor vs toplarım akrar vereceğimiz yere gideriz eşimle diye düşünüyorum. 9 Eylül eğer git gel yaptırmadan orası daha iyi olur bizim için. Ama özel merkez olursa kredi çekeceğiz eşimle. Bakalım kuzum ya kısmet Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Bu haber şahanee çookk sevindimm kandada pozitifi görelim inşallah

Tebrik ederim canım çok güzel bir haber sağlıklı bir sürecin olsun işllah dualarım seninle

Kızlar bende sabah test yaptım bugün aşılamanın 13. Günü ve tek çizgi yarın kan testi günüm umudum kırıldı açıkçası bu ikinci aşılamamdı.

Kızlar bende sabah test yaptım bugün aşılamanın 13. Günü ve tek çizgi yarın kan testi günüm umudum kırıldı açıkçası bu ikinci aşılamamdı.
İşte ben de ondan korkuyorum ama korkunun birşeye faydası yok kuzum ya dilerim sen yanılırsın. Ya da Pandora gibi sonra yükselir

Canim çoğu arkadaşımız adet belirtisiyle hamilelik haberi aldi hiç kafana takma.Allahim inşallah en iyi en doğru sağlıklı yolu nasip etsin bizlere.dokuz eylül benimde aklımda nedense içim ısındı o seçeneğe. Birde Google da okudum keske ekran resmi alsaydım. Ereksiyon sorunu var deyince şart aranmıyormuş.olmayan birseyi de demek olmaz ama demekki insanlar çaresiz kalınca herseyi diyebiliyor. Bu ay inşallah güzel haberi alirsin da o paralar bebek odası için kullanılır ❤❤❤

Canim belki gec döllenme olur yada idrara yansimasi gec oluyordur belki hic umudun kırılmasın senden de inşallah güzel haberler alırız ❤

İşte ben de ondan korkuyorum ama korkunun birşeye faydası yok kuzum ya dilerim sen yanılırsın. Ya da Pandora gibi sonra yükselir
Yaa rcann belirtilerden anlaşılmıyor vallahi anlaşılmıyor senin kasıktaki ağrı adeti değil bebeği de gösterebilir. Ama ben vücut ısısıni düzenli olcmenizi tavsiye ederim çünkü kan negatifken bile insanın vücudu sinyalini veriyor benim iki haftadır yüksek seyrediyor ateşim

İşte mesela şunu düşünüyorum sen ve ben gittiğimizde bize hemen tüp bebek önermez. Yine aşılama yapalım diyebilir (( dediğin gibi denilse oluyormuymuşşş

İşllah canım ya. Ne heveslerle yola çıkıyoruz insan nasıl üzülmesin ama umudumuzu kaybetmeyelim. Benim bir aşılama daha hakkım var o yüzden kafam biraz daha rahat sonra tüp bebek. Biliyorsun ben 9 eylüle gidiyorum hem maddi olarak bizi yıpratmıyor açıkçası birazda o yüzden rahatım yoksa maddi olarak bizi çok yıpratan bi durum olsaydı iyice kötü olurdum çünkü hem maddi hem manevi yıpranmış olacaktım en azından bir yerden kurtarıyorum

Öğrenilmiş çaresizlik kuzum bizimde (

O iyi işte kuzum ya. O yüzden bende tez vakit 9 eylülle iletişime geçeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…