• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende bu sefer oldu dedim, ama olmadı maalesef 3 gün gecikti 😔 artık hastanede görüşürüz 🙋
Bugün aradim illa adetin ikinci günü gelmeniz lazım diyorlar. Bayram önü olduğu için de yeni hasta almıyorlarmış tedavi yarim kalmasın diye. Ben mecbur 1 ay ara veriyorum:(

Aahh kizlar ahh Allah'tan umut kesilmezmiş ben bu sabah bunu anladım kandaki negatiften bir hafta sonra idrar testim pozitif.. iki defa yaptım inanamadim ama var o ikinci çizgi inşallah inşallah hepimizin yüzünü güldürür Allah'ım çok içten istiyorum bütün kalbimle diliyorum hepimizin kucağını doldursun rabbim sağlıklı bebişlerle. Sizlere çok teşekkür ederim herkes birbirine müthiş destek oldu ben varlığınızı beni anladığınızı hissettim eksik olmayın
Tebrik ederim canım çok sevindim 🙏🏻 Hadi darısı keseyi görüp kalp atımını duymaya :) bizlere umut oluyor böyle haberler. Kan sonucunu da bildir 💓💓

Evet 12 Nisan da aşılama oldum doktorum bir hafta sonra kontrole çağırdı gittim OHSS yani fazla yumurta gelişmiş ama gebelikte olabilir rahimde kalın bir yer var dedi kan testi verdim sonuç 0.21 çıktı umut ettirmeyecek bir sonuç ben de olmadı dedim kahroldum ama bugün 14. Günü aşılamanın takvime test vakti diye not almışım sabah onu görünce ve evde test vardı yapayım dedim
Yaaaa amaaa nasil mutlu oldum nasılll hadi gözün aydın canım benimm💜💜

Canımm bu çok güzel bir haber. @Nehir8815 canım görüyor musun sana bahsettiğim olasılıklar buydu ☺️ Hadi inş senin de öyle olur
İnşallah nehirin de senin de bekleyen herkesin de olur rcannn yaa herkese hep dua ediyordum ve dua istiyordum birilerimizin duası kabul oluyor valla❤️❤️😘

İnşallah nehirin de senin de bekleyen herkesin de olur rcannn yaa herkese hep dua ediyordum ve dua istiyordum birilerimizin duası kabul oluyor valla❤️❤️😘
İnan biz bu sevinçleri hak ediyoruz. Daha fazlasında da gözümüz yok. Ben çok çok çok mutlu oldum ve kan sonuçlarını heyecanla bekliyorum ❤️❤️❤️

Aahh kizlar ahh Allah'tan umut kesilmezmiş ben bu sabah bunu anladım kandaki negatiften bir hafta sonra idrar testim pozitif.. iki defa yaptım inanamadim ama var o ikinci çizgi inşallah inşallah hepimizin yüzünü güldürür Allah'ım çok içten istiyorum bütün kalbimle diliyorum hepimizin kucağını doldursun rabbim sağlıklı bebişlerle. Sizlere çok teşekkür ederim herkes birbirine müthiş destek oldu ben varlığınızı beni anladığınızı hissettim eksik olmayın
Yaşasın kopkoyu çizginin güzelliğine bakarmısınız ya❤❤❤❤❤ Canım cok çok çok çok çok sevindim.bugun de yüzümüz güldü umudumuz yeşerdi çok şükür.insallah kanda da büyük ihtimalle yüksek bir değer çıkacak. Nisan ayı çok uğurlu geldi. Allahim mucizenin ta kendisi bu tebrik ederim en taze anne saglikla devam edecek inşallah ❤🧿🧿🤲🤲🌹

Yaşasın kopkoyu çizginin güzelliğine bakarmısınız ya❤❤❤❤❤ Canım cok çok çok çok çok sevindim.bugun de yüzümüz güldü umudumuz yeşerdi çok şükür.insallah kanda da büyük ihtimalle yüksek bir değer çıkacak. Nisan ayı çok uğurlu geldi. Allahim mucizenin ta kendisi bu tebrik ederim en taze anne saglikla devam edecek inşallah ❤🧿🧿🤲🤲🌹
Çok teşekkür ederim demet inşallaaaahh senin de çift çizgileri görürüz bizleri de sen mutlu edersin ben hepinizden güzel güzel haberleri bekleyeceğim burada ya bu ay ya gelecek hep buradayız 🤲😘❤️

Çok teşekkür ederim demet inşallaaaahh senin de çift çizgileri görürüz bizleri de sen mutlu edersin ben hepinizden güzel güzel haberleri bekleyeceğim burada ya bu ay ya gelecek hep buradayız 🤲😘❤️
Çok çok sevindim canım inşallah kan sonucun da çok güzel çıkar ve günden güne güzel artar daha çok sevinirsin ❤️😍darısı bizim başımıza inşallah ♥️

Çok çok sevindim canım inşallah kan sonucun da çok güzel çıkar ve günden güne güzel artar daha çok sevinirsin ❤️😍darısı bizim başımıza inşallah ♥️
Teşekkürler inşallah dediğin gibi sağlıklı bir gebelik olur 🤲 Allah'ım senin de kucağını doldurur inşallah en yakın zamanda. tekrar kan verip ölçürdün mü sen betayı??

Çok şükür Rabbime keseyi gördük teyzeleri çok korkarak gittim ama şükür kesenin boyu olması gerektiği gibiymis
Gözün aydın ablacımmm🤗 Allahim bundan sonraki aylarda da hep güzel haberler almak nasip etsin sana❤ doktorundan da Allah razı olsun işinin ehliymiş önce Rabbim sonra doktor mucizeye vesile oldu🙏🤲 hep güzel haberler alıp verelim inşallah içime hep erkek bebek olarak doğdu hala daha öyle geliyor 👶👶🤗🧿

Back