• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Maalesef çok para gidiyor. Tabi senin daha ilk aşılamadan çok gitmiş Demetcim 😔 bende dün muayneye gittim. Kist olmuş mu olmamış mı die baktı doktorum. 1 ay ara verip tüp bebek deneyelim dedi. İş yoğunluğu artıyor ne yapıcam bilemiyorum maddiyatta lazım 🧐
Allah bir yoluna koymuştur canım. Senn bir yola çıktın eşinle. Mutlaka ki Allah nasil güzel yol kolaylığı verir nolursun vazgeçme. Doktor 1 ay deneyin kendiliğinden de olabilir dedi yoksa ben 1 dakika bile durmam. Biz pandemide eşimle işsiz kaldik ama Allah vesile etti babam yaptı tüm masrafımı.Yola çıkanın yükünü Rabbim hafifletir anne olana kadar durmak yok bizlere. Dilimizde dua Peygamber sabrı da yoldaşımız olsun inşallah 🤲🤲🙏🙏🌸

2 ve 3. De şans artıyor diye bir yazı okudum bilmiyorum ne kadar doğru doktoruma sorucam
Kızlar araştırın yine ama ara vermeyin bence. Psikolojik olarak evet yipraniyoruz ama ben ara verdim daha kötü oldu psikolojim bi işe de yaramadı. Sonra tekrar tedaviye başlamak isteyincede zamanın öyle boş geçmesi daha da yoruyo. Bide üst üste yapılınca şans daha yüksek diyorlar

Kızlar araştırın yine ama ara vermeyin bence. Psikolojik olarak evet yipraniyoruz ama ben ara verdim daha kötü oldu psikolojim bi işe de yaramadı. Sonra tekrar tedaviye başlamak isteyincede zamanın öyle boş geçmesi daha da yoruyo. Bide üst üste yapılınca şans daha yüksek diyorlar
Bende senin gibi düşünüyorum o yüzden devam edeceğim 🙏

Siz hemen arka arkaya mı yaptırdınız
Evet canım bana Dr direk tüp bebek demesine rağmen ben aşılama denemek istedim. 1. Tutmadı ama araştırdığım kadarıyla 2. De şans daha artıyormuş hemen vitamin gıda takviyeleriyle 2. Aşılamamıda yaptırdım. Yarın kan testinde kesin sonuç çıkacak nasipse

Kızlar pozitiv olan varmı? Beim yarin 12inci günüm ve hiç bir belirti yok :KK43: hatta adet öncesi gibi süt gibi akıntı var galiba tutmadı
Ben beklemedeyim canım henüz 7. Günüm, dün kasıklarımda kramp şeklimde ağrı vardı hem sağda hem solda inşallah yerleşme ağrısıdır diye düşündüm, cumartesi- pazar tansiyonum yükseldi açıkcası insan umutlanıyor. Perşembeye kadar beklicem ben perşemce cuma erken gebelik testi denemek istiyorum. Umarım belirtiler adet için değildir🤲🏻🤲🏻

Aahh kizlar ahh Allah'tan umut kesilmezmiş ben bu sabah bunu anladım kandaki negatiften bir hafta sonra idrar testim pozitif.. iki defa yaptım inanamadim ama var o ikinci çizgi inşallah inşallah hepimizin yüzünü güldürür Allah'ım çok içten istiyorum bütün kalbimle diliyorum hepimizin kucağını doldursun rabbim sağlıklı bebişlerle. Sizlere çok teşekkür ederim herkes birbirine müthiş destek oldu ben varlığınızı beni anladığınızı hissettim eksik olmayın

Eklentiler

• IMG_20210426_080047.jpg
    IMG_20210426_080047.jpg
    46,9 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20210426_080822.jpg
    IMG_20210426_080822.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 48
Aahh kizlar ahh Allah'tan umut kesilmezmiş ben bu sabah bunu anladım kandaki negatiften bir hafta sonra idrar testim pozitif.. iki defa yaptım inanamadim ama var o ikinci çizgi inşallah inşallah hepimizin yüzünü güldürür Allah'ım çok içten istiyorum bütün kalbimle diliyorum hepimizin kucağını doldursun rabbim sağlıklı bebişlerle. Sizlere çok teşekkür ederim herkes birbirine müthiş destek oldu ben varlığınızı beni anladığınızı hissettim eksik olmayın
Aaa ciddimisin 🤯 aşılama mı yaptirmiştin basil oldu anlatirmisinn bu arada Hayirli olsun Rabbim sağ sağlim kucagina da almayi nasip etsin🤲🏻

Aaa ciddimisin 🤯 aşılama mı yaptirmiştin basil oldu anlatirmisinn bu arada Hayirli olsun Rabbim sağ sağlim kucagina da almayi nasip etsin🤲🏻
Evet 12 Nisan da aşılama oldum doktorum bir hafta sonra kontrole çağırdı gittim OHSS yani fazla yumurta gelişmiş ama gebelikte olabilir rahimde kalın bir yer var dedi kan testi verdim sonuç 0.21 çıktı umut ettirmeyecek bir sonuç ben de olmadı dedim kahroldum ama bugün 14. Günü aşılamanın takvime test vakti diye not almışım sabah onu görünce ve evde test vardı yapayım dedim

Evet 12 Nisan da aşılama oldum doktorum bir hafta sonra kontrole çağırdı gittim OHSS yani fazla yumurta gelişmiş ama gebelikte olabilir rahimde kalın bir yer var dedi kan testi verdim sonuç 0.21 çıktı umut ettirmeyecek bir sonuç ben de olmadı dedim kahroldum ama bugün 14. Günü aşılamanın takvime test vakti diye not almışım sabah onu görünce ve evde test vardı yapayım dedim
İnanmiyorum gercekten cok mutlu oldum kendimin olmuş kadar 🤩 benimde bugün 5.günüm ilk aşılamam cok istiyoruz inşallah olur dua edermisin🤲🏻

Canımm bu çok güzel bir haber. N Nehir8815 canım görüyor musun sana bahsettiğim olasılıklar buydu ☺️ Hadi inş senin de öyle olur

Back