Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bende vücut ısısını katip ediyorum bugün biraz düştü vücut ısım muhtemelen adet olacağım ben hem öyle anlarım adet olacağım ısım düşünce aha adet geliyor derim

O iyi işte kuzum ya. O yüzden bende tez vakit 9 eylülle iletişime geçeyim
Sana tavsiyem hiç bekleme iletişime geç ama sonuçunu öğrendikten sonra işllah gerek kalmaz da.. Emre beye git Forum dan Merve önerdi de hatta oğlu olursa sizin isminizi kayacakmış o önerdi sizi de. En son aşılamam da Emre hocaya öyle dedim çünkü

Canım bende vücut ısısını katip ediyorum bugün biraz düştü vücut ısım muhtemelen adet olacağım ben hem öyle anlarım adet olacağım ısım düşünce aha adet geliyor derim
Benim aşılamadan sonra hiç düşmedi hep yükseldi ben kanda negatif görünce kovit oluyorum herhalde hastaneye git gel kaptık sonunda dedim kendi kendime ateş yüksek seyredince

Aynen zaten ararsam direk onunla başlamak istediğimi söyleyeceğim. İşte bende de eşimde de sorun olmadığı için 3.aşılama yapalım der mi onu merak ediyorum. Ben çok yoruldum direk tüp bebek tedavisine ışınlanmak istiyorum

Canim belki gec döllenme olur yada idrara yansimasi gec oluyordur belki hic umudun kırılmasın senden de inşallah güzel haberler alırız ❤
Geç döllenme olamaz canım çünkü biz bir kere değerlendirdik aşılaman bir gün sonra sonra da 1 hafta sonra değerlendirdik geç döllenme olabilir mi bu şekilde acaba

Çok sevindim gözün aydın, inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini

Canım benim de dün gece adet sancım başladı aynı tanıdık ağrı dediğin gibi şimdi hala devam ediyor hatta şeytan dürttü bi test yaptım 2.çizgi hemen belirdi aşılama günüyle bugün 10.gün anlam veremedim sen de yap istersen
İlaç etkisi desem 8 gün sabah yaptım hiöbişey çıkmadı ama 8.gün iftardan sonra ovitrlle iğne yaptım acaba onun etksii olabilir mi

Aşılama günüyle 10 günde hemen çıkması zor gibi geliyor çatlatmanın etkisinde olabilir. Peki 8.günün testi duruyorsa ikisinin fotoğrafını paylaşır mısın bakalım. Ben şimdi test siparişi veriyorum 2 güne gelir. 12 ya da13.gün yapmayı düşünüyorum

Canım eşin için hoca kendi laboratuvarında tekrar test istiyor ona göre sorun olup olmadığını söylüyor benim tek tüpüm kapalı eşiminde orada yapılan sonuçları kötü çıkmıştı ama çok şükür ikinci de daha iyi çıktı

Öyle mii. Dediğin gibi merkezden merkeze fark ediyor haklısın. Peki ben hsg filmini 8 ay önce çekmiştim. Yeniler mi sence

İşte mesela şunu düşünüyorum sen ve ben gittiğimizde bize hemen tüp bebek önermez. Yine aşılama yapalım diyebilir (( dediğin gibi denilse oluyormuymuşşş
Evet canim şart aranmıyormuş o zaman.doktorlarin elindeymiş çoğu zaman. Ama sen 2 asilama yaptırdım dersen tüp bebeğe geçebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…