Canım bende vücut ısısını katip ediyorum bugün biraz düştü vücut ısım muhtemelen adet olacağım ben hem öyle anlarım adet olacağım ısım düşünce aha adet geliyor derimYaa rcann belirtilerden anlaşılmıyor vallahi anlaşılmıyor senin kasıktaki ağrı adeti değil bebeği de gösterebilir. Ama ben vücut ısısıni düzenli olcmenizi tavsiye ederim çünkü kan negatifken bile insanın vücudu sinyalini veriyor benim iki haftadır yüksek seyrediyor ateşim
Sana tavsiyem hiç bekleme iletişime geç ama sonuçunu öğrendikten sonra işllah gerek kalmaz da.. Emre beye git Forum dan Merve önerdi de hatta oğlu olursa sizin isminizi kayacakmış o önerdi sizi de. En son aşılamam da Emre hocaya öyle dedim çünküO iyi işte kuzum ya. O yüzden bende tez vakit 9 eylülle iletişime geçeyim
Benim aşılamadan sonra hiç düşmedi hep yükseldi ben kanda negatif görünce kovit oluyorum herhalde hastaneye git gel kaptık sonunda dedim kendi kendime ateş yüksek seyredinceCanım bende vücut ısısını katip ediyorum bugün biraz düştü vücut ısım muhtemelen adet olacağım ben hem öyle anlarım adet olacağım ısım düşünce aha adet geliyor derim
Aynen zaten ararsam direk onunla başlamak istediğimi söyleyeceğim. İşte bende de eşimde de sorun olmadığı için 3.aşılama yapalım der mi onu merak ediyorum. Ben çok yoruldum direk tüp bebek tedavisine ışınlanmak istiyorumSana tavsiyem hiç bekleme iletişime geç ama sonuçunu öğrendikten sonra işllah gerek kalmaz da.. Emre beye git Forum dan Merve önerdi de hatta oğlu olursa sizin isminizi kayacakmış o önerdi sizi de. En son aşılamam da Emre hocaya öyle dedim çünkü
Çook şükürÇok şükür Rabbime keseyi gördük teyzeleri çok korkarak gittim ama şükür kesenin boyu olması gerektiği gibiymis
Allah'ım inşallaaaahh gerek kalmaz amiiiinnnnAynen zaten ararsam direk onunla başlamak istediğimi söyleyeceğim. İşte bende de eşimde de sorun olmadığı için 3.aşılama yapalım der mi onu merak ediyorum. Ben çok yoruldum direk tüp bebek tedavisine ışınlanmak istiyorum
Geç döllenme olamaz canım çünkü biz bir kere değerlendirdik aşılaman bir gün sonra sonra da 1 hafta sonra değerlendirdik geç döllenme olabilir mi bu şekilde acabaCanim belki gec döllenme olur yada idrara yansimasi gec oluyordur belki hic umudun kırılmasın senden de inşallah güzel haberler alırız ❤
Çok sevindim gözün aydın, inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişiniAahh kizlar ahh Allah'tan umut kesilmezmiş ben bu sabah bunu anladım kandaki negatiften bir hafta sonra idrar testim pozitif.. iki defa yaptım inanamadim ama var o ikinci çizgi inşallah inşallah hepimizin yüzünü güldürür Allah'ım çok içten istiyorum bütün kalbimle diliyorum hepimizin kucağını doldursun rabbim sağlıklı bebişlerle. Sizlere çok teşekkür ederim herkes birbirine müthiş destek oldu ben varlığınızı beni anladığınızı hissettim eksik olmayın
Teşekkür ederimGözün aydın canım
Ayy insAllah yaaÇook şükürdarısı bir an evvel kalp atışının başına canım sağlıkla onuda duyun inşallah
Teşekkür ederim inşallah en yakın zamanda senin için de seviniriz hep beraberÇok sevindim gözün aydın, inşallah sağ salim kucağına alırsın bebişini
Canımm canın sağolsun durmak yok yola devamCanım ben tamamen adet oldum, hayırlısı olsun
İnşallah canım ya çok sağollAllah'ım inşallaaaahh gerek kalmaz amiiiinnnn
Canım benim de dün gece adet sancım başladı aynı tanıdık ağrı dediğin gibi şimdi hala devam ediyor hatta şeytan dürttü bi test yaptım 2.çizgi hemen belirdi aşılama günüyle bugün 10.gün anlam veremedim sen de yap istersenEvet bugün 10.gün belirti yok diye diye dün 9.gün bel kasık ağrım adet şekli ile başladı. Yani kiminin dediği gibi kramp değil ya da sızı değil. Ben bu acıyı tanıyorummoralim bozuldu ama perşembe test yapacam. Ona gröe adet olmadan gidip smyrna ve irenbe ile görüşecem ne öneriyor lar fiyatlar ne diye. O arada 9 Eylül ü de soracam. Sonra adet olursam bakacam doktorum ne diyor ona göre evraklarımı rapor vs toplarım akrar vereceğimiz yere gideriz eşimle diye düşünüyorum. 9 Eylül eğer git gel yaptırmadan orası daha iyi olur bizim için. Ama özel merkez olursa kredi çekeceğiz eşimle. Bakalım kuzum ya kısmet Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Aşılama günüyle 10 günde hemen çıkması zor gibi geliyor çatlatmanın etkisinde olabilir. Peki 8.günün testi duruyorsa ikisinin fotoğrafını paylaşır mısın bakalım. Ben şimdi test siparişi veriyorum 2 güne gelir. 12 ya da13.gün yapmayı düşünüyorumCanım benim de dün gece adet sancım başladı aynı tanıdık ağrı dediğin gibi şimdi hala devam ediyor hatta şeytan dürttü bi test yaptım 2.çizgi hemen belirdi aşılama günüyle bugün 10.gün anlam veremedim sen de yap istersen
İlaç etkisi desem 8 gün sabah yaptım hiöbişey çıkmadı ama 8.gün iftardan sonra ovitrlle iğne yaptım acaba onun etksii olabilir mi
Canım eşin için hoca kendi laboratuvarında tekrar test istiyor ona göre sorun olup olmadığını söylüyor benim tek tüpüm kapalı eşiminde orada yapılan sonuçları kötü çıkmıştı ama çok şükür ikinci de daha iyi çıktıAynen zaten ararsam direk onunla başlamak istediğimi söyleyeceğim. İşte bende de eşimde de sorun olmadığı için 3.aşılama yapalım der mi onu merak ediyorum. Ben çok yoruldum direk tüp bebek tedavisine ışınlanmak istiyorum
Öyle mii. Dediğin gibi merkezden merkeze fark ediyor haklısın. Peki ben hsg filmini 8 ay önce çekmiştim. Yeniler mi senceCanım eşin için hoca kendi laboratuvarında tekrar test istiyor ona göre sorun olup olmadığını söylüyor benim tek tüpüm kapalı eşiminde orada yapılan sonuçları kötü çıkmıştı ama çok şükür ikinci de daha iyi çıktı
Evet canim şart aranmıyormuş o zaman.doktorlarin elindeymiş çoğu zaman. Ama sen 2 asilama yaptırdım dersen tüp bebeğe geçebilirsinİşte mesela şunu düşünüyorum sen ve ben gittiğimizde bize hemen tüp bebek önermez. Yine aşılama yapalım diyebilir(( dediğin gibi denilse oluyormuymuşşş
Sen ne zaman gidecen kuzum konuştun mu telefon ile merkez ileEvet canim şart aranmıyormuş o zaman.doktorlarin elindeymiş çoğu zaman. Ama sen 2 asilama yaptırdım dersen tüp bebeğe geçebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?