Bugün aradim illa adetin ikinci günü gelmeniz lazım diyorlar. Bayram önü olduğu için de yeni hasta almıyorlarmış tedavi yarim kalmasın diye. Ben mecbur 1 ay ara veriyorumBende bu sefer oldu dedim, ama olmadı maalesef 3 gün geciktiartık hastanede görüşürüz
Tebrik ederim canım çok sevindimAahh kizlar ahh Allah'tan umut kesilmezmiş ben bu sabah bunu anladım kandaki negatiften bir hafta sonra idrar testim pozitif.. iki defa yaptım inanamadim ama var o ikinci çizgi inşallah inşallah hepimizin yüzünü güldürür Allah'ım çok içten istiyorum bütün kalbimle diliyorum hepimizin kucağını doldursun rabbim sağlıklı bebişlerle. Sizlere çok teşekkür ederim herkes birbirine müthiş destek oldu ben varlığınızı beni anladığınızı hissettim eksik olmayın
Yaaaa amaaa nasil mutlu oldum nasılll hadi gözün aydın canım benimmEvet 12 Nisan da aşılama oldum doktorum bir hafta sonra kontrole çağırdı gittim OHSS yani fazla yumurta gelişmiş ama gebelikte olabilir rahimde kalın bir yer var dedi kan testi verdim sonuç 0.21 çıktı umut ettirmeyecek bir sonuç ben de olmadı dedim kahroldum ama bugün 14. Günü aşılamanın takvime test vakti diye not almışım sabah onu görünce ve evde test vardı yapayım dedim
Kasıklarıma bazen girip çıkan ağrı var göğüs ağrım çok azaldı bir hafta önce daha fazlaydıCanım ağrın filan varmı durumlar ne şuan sende
Teşekkürler canım dün senin için konuşuyorduk inşallah olacak senin de insallahYaaaa amaaa nasil mutlu oldum nasılll hadi gözün aydın canım benimm
Çok teşekkür ederim inşallah hepinize nasip olur hayırlısı ile anne olmakTebrik ederim canım çok sevindimHadi darısı keseyi görüp kalp atımını duymaya :) bizlere umut oluyor böyle haberler. Kan sonucunu da bildir
Şimdi gidiyorum yoldayım dua et banada Allah'ım çok mutlu oldum sana yaa yüzümde gülücükler açtı okuyuncaTeşekkürler canım dün senin için konuşuyorduk inşallah olacak senin de insallah
İnşallah nehirin de senin de bekleyen herkesin de olur rcannn yaa herkese hep dua ediyordum ve dua istiyordum birilerimizin duası kabul oluyor vallaCanımm bu çok güzel bir haber. @Nehir8815 canım görüyor musun sana bahsettiğim olasılıklar buyduHadi inş senin de öyle olur
Aayyyy hadi Allah'ım sen duy yarabbim inşallah çıkacak kanda amiiiinnnnŞimdi gidiyorum yoldayım dua et banada Allah'ım çok mutlu oldum sana yaa yüzümde gülücükler açtı okuyunca
AminnAayyyy hadi Allah'ım sen duy yarabbim inşallah çıkacak kanda amiiiinnnn
İnan biz bu sevinçleri hak ediyoruz. Daha fazlasında da gözümüz yok. Ben çok çok çok mutlu oldum ve kan sonuçlarını heyecanla bekliyorumİnşallah nehirin de senin de bekleyen herkesin de olur rcannn yaa herkese hep dua ediyordum ve dua istiyordum birilerimizin duası kabul oluyor valla
Verdim kanı çıkınca yazacağım sonucu çok teşekkür ederimİnan biz bu sevinçleri hak ediyoruz. Daha fazlasında da gözümüz yok. Ben çok çok çok mutlu oldum ve kan sonuçlarını heyecanla bekliyorum
Yaşasın kopkoyu çizginin güzelliğine bakarmısınız ya❤❤❤❤❤ Canım cok çok çok çok çok sevindim.bugun de yüzümüz güldü umudumuz yeşerdi çok şükür.insallah kanda da büyük ihtimalle yüksek bir değer çıkacak. Nisan ayı çok uğurlu geldi. Allahim mucizenin ta kendisi bu tebrik ederim en taze anne saglikla devam edecek inşallah ❤Aahh kizlar ahh Allah'tan umut kesilmezmiş ben bu sabah bunu anladım kandaki negatiften bir hafta sonra idrar testim pozitif.. iki defa yaptım inanamadim ama var o ikinci çizgi inşallah inşallah hepimizin yüzünü güldürür Allah'ım çok içten istiyorum bütün kalbimle diliyorum hepimizin kucağını doldursun rabbim sağlıklı bebişlerle. Sizlere çok teşekkür ederim herkes birbirine müthiş destek oldu ben varlığınızı beni anladığınızı hissettim eksik olmayın
Çok teşekkür ederim demet inşallaaaahh senin de çift çizgileri görürüz bizleri de sen mutlu edersin ben hepinizden güzel güzel haberleri bekleyeceğim burada ya bu ay ya gelecek hep buradayızYaşasın kopkoyu çizginin güzelliğine bakarmısınız ya❤❤❤❤❤ Canım cok çok çok çok çok sevindim.bugun de yüzümüz güldü umudumuz yeşerdi çok şükür.insallah kanda da büyük ihtimalle yüksek bir değer çıkacak. Nisan ayı çok uğurlu geldi. Allahim mucizenin ta kendisi bu tebrik ederim en taze anne saglikla devam edecek inşallah ❤❤ ❤
Çok çok sevindim canım inşallah kan sonucun da çok güzel çıkar ve günden güne güzel artar daha çok sevinirsinÇok teşekkür ederim demet inşallaaaahh senin de çift çizgileri görürüz bizleri de sen mutlu edersin ben hepinizden güzel güzel haberleri bekleyeceğim burada ya bu ay ya gelecek hep buradayız
Hadi gözün aydın kuzumm sağlıkla büyüsün içinde bundan sonrasındaÇok şükür Rabbime keseyi gördük teyzeleri çok korkarak gittim ama şükür kesenin boyu olması gerektiği gibiymis
Teşekkürler inşallah dediğin gibi sağlıklı bir gebelik olurÇok çok sevindim canım inşallah kan sonucun da çok güzel çıkar ve günden güne güzel artar daha çok sevinirsindarısı bizim başımıza inşallah
Amin amin inşallahHadi gözün aydın kuzumm sağlıkla büyüsün içinde bundan sonrasında
Gözün aydın ablacımmmÇok şükür Rabbime keseyi gördük teyzeleri çok korkarak gittim ama şükür kesenin boyu olması gerektiği gibiymis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?