İnşallah canım çok sağolAyyy çok sevindim inşallah vardır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım çok sağolAyyy çok sevindim inşallah vardır
Inşallah hayırlısı olsun ozamanUmudunu asla kaybetme, olursa elbette çok sevinirsin ama olmazsada çok yıpratma kendini ve pes etme devam Vakti saati vardır elbet
Ay cok sevindim allahim saglikli bi sekilde tamamina erdirsin bende 13 nisanda hayirlisi bakalim bizlerede dua etNe belirtilerin vardi ?Ben 12 nisanda yaptırdım canım, dün evde kendim test yaptım pozitif Yarın kan vericem bakalım
Kızlar yazamadım kaç gündür şehir dışından kardeşimler geldi yarın sabah kan testine gidicem ama evde test yapmıştım negatif. Yarın sonucumu alınca tüp bebeğe başlamak istediğimi söylicem bakalım nolcakCanım durumlar ne sende var mı bir gelişme?
Doktorlar sanırım birkaç sefer denememiz için yapıyorlarAnladım canım o zaman Dr neye göre karar veriyor ki
Amin canım. Çok dua ediyorum hem kendim için hem sizler için Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı canım birde adetim 2 gün gecikmiştiAy cok sevindim allahim saglikli bi sekilde tamamina erdirsin bende 13 nisanda hayirlisi bakalim bizlerede dua etNe belirtilerin vardi ?
Hayırlısı olsun canım hakkında. Allah gönlündekini versin tez zamandaKızlar
Kızlar yazamadım kaç gündür şehir dışından kardeşimler geldi yarın sabah kan testine gidicem ama evde test yapmıştım negatif. Yarın sonucumu alınca tüp bebeğe başlamak istediğimi söylicem bakalım nolcak
Çok sağol kuzum seninde inşallah iki katı artması dileğimleHayırlısı olsun canım hakkında. Allah gönlündekini versin tez zamanda
İnşallah canım, 17. Gün adet oldum o yüzden çok umutlanmistimÜzülme nolursun ayni seyi çoğumuz yaşadık ilk günlerde üzüntüyle beraber insanin içi burkuluyor ama inşallah bebeklerimizi kucağımıza alınca onlar için nasil çabaladığımızı anımsayip kendimizle gurur duyacağız canim
Bende tam 2 yıl oldu aynı duyguyu 24 aydır yaşıyorum, 17. Gün adet oldum çok umutlanmistimCanim benim Rabbim kalbine sabir versin bir sonrakine olacak insallah uzuntunu tahmin ediyorum 10 aydir yasadim . Allahim tez zamanda kavustursun mucizene ve hepimizi insallah
Bende bu sefer oldu dedim, ama olmadı maalesef 3 gün gecikti artık hastanede görüşürüzYaa ben senden umutluydum inşallah diğer aylara nasip eder Rabbim Her şeyin vakti zamanı var demek ki... Beklemeyi öğrendik yine bekleyelim birlikte
İnşallah canımÜzülmeyelim canım elimizden geldiğince. Inşallah kısa sürede sağlıkla bizlere de nasip eder rabbim
Canım peki herhangi belli bir sorun var mı ?Bende tam 2 yıl oldu aynı duyguyu 24 aydır yaşıyorum, 17. Gün adet oldum çok umutlanmistim
Canım iyi haber bu ver testini yarın insallah mucizenle gel burayaHâlâ aynı biliyor musunuz bu saate kadar 3damla geldi sadece pembe lekelenme
Hiç bir problem yok, o yüzden de çözüm yok maalesef, 1 aşılama daha yapılacak olmazsa, doktor tüp bebeğe geçecekCanım peki herhangi belli bir sorun var mı ?
Inşallah canimCanım iyi haber bu ver testini yarın insallah mucizenle gel buraya
Sağ kasigimda agrım var bakalım inşallah mucizedir❤Canım iyi haber bu ver testini yarın insallah mucizenle gel buraya
Inşallah en kısa zamanda güzel sonuçlarla devam ederizHiç bir problem yok, o yüzden de çözüm yok maalesef, 1 aşılama daha yapılacak olmazsa, doktor tüp bebeğe geçecek
Ben bir kaç ay ara vermek istiyorum açıkçasıAşılama tutmayan arkadaşlarım hemen 2. Yaptıracak misiniz, yoksa ara mı vereceksiniz.