• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar
Canım durumlar ne sende var mı bir gelişme?
Kızlar yazamadım kaç gündür şehir dışından kardeşimler geldi yarın sabah kan testine gidicem ama evde test yapmıştım negatif. Yarın sonucumu alınca tüp bebeğe başlamak istediğimi söylicem bakalım nolcak

Ay cok sevindim allahim saglikli bi sekilde tamamina erdirsin 🤲bende 13 nisanda hayirlisi bakalim bizlerede dua et🤲Ne belirtilerin vardi ?
Amin canım. Çok dua ediyorum hem kendim için hem sizler için Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim vardı canım birde adetim 2 gün gecikmişti

Kızlar

Kızlar yazamadım kaç gündür şehir dışından kardeşimler geldi yarın sabah kan testine gidicem ama evde test yapmıştım negatif. Yarın sonucumu alınca tüp bebeğe başlamak istediğimi söylicem bakalım nolcak
Hayırlısı olsun canım hakkında. Allah gönlündekini versin tez zamanda💕

Üzülme nolursun ayni seyi çoğumuz yaşadık ilk günlerde üzüntüyle beraber insanin içi burkuluyor ama inşallah bebeklerimizi kucağımıza alınca onlar için nasil çabaladığımızı anımsayip kendimizle gurur duyacağız canim🌹🌹🌸🙏
İnşallah canım, 17. Gün adet oldum o yüzden çok umutlanmistim 🙏🙏

Canim benim Rabbim kalbine sabir versin bir sonrakine olacak insallah uzuntunu tahmin ediyorum 10 aydir yasadim . Allahim tez zamanda kavustursun mucizene ve hepimizi insallah
Bende tam 2 yıl oldu aynı duyguyu 24 aydır yaşıyorum, 17. Gün adet oldum çok umutlanmistim 🙏

Yaa ben senden umutluydum inşallah diğer aylara nasip eder Rabbim :KK43: Her şeyin vakti zamanı var demek ki... Beklemeyi öğrendik yine bekleyelim birlikte
Bende bu sefer oldu dedim, ama olmadı maalesef 3 gün gecikti 😔 artık hastanede görüşürüz 🙋

Aşılama tutmayan arkadaşlarım hemen 2. Yaptıracak misiniz, yoksa ara mı vereceksiniz.

Back