Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Sanirim benim doktorum mikroçipli aşılamayı uygun görmedi. Birdahakine öyle olayım bende tüp bebeğe geçmezsem. Normal aşılamaya göre daha mı yüksek acaba tutma şansı

Merhaba arkadaslar bende mıkrocıp asılama denedım bu ay burda herkesın normal asılama sanırım dımı?
Hayırlısı olsun canım hakkında İnşallah tutar aşılaman sağlıkla alırsın bebişini kucağına microcip aşılama nasıl oluyor, yani normal olanından farkı nedir bilgi verebilirmisin canım

Sanirim benim doktorum mikroçipli aşılamayı uygun görmedi. Birdahakine öyle olayım bende tüp bebeğe geçmezsem. Normal aşılamaya göre daha mı yüksek acaba tutma şansı
Evt sans daha fazla dedıler ama bende ılk defa denedım.Spermın bırde dna sına zarar vermıyormus sanırım mıkrocıplı asılama

Hayırlısı olsun canım hakkında İnşallah tutar aşılaman sağlıkla alırsın bebişini kucağına microcip aşılama nasıl oluyor, yani normal olanından farkı nedir bilgi verebilirmisin canım
Normalınden tek farkı spermın 2 kere sanırım yıkanması spermlerın daha hızlandırması ,dıger ıslemler aynı normalıyle

Kızlar iyi akşamlar size birşey sormak istiyorum. Benim bugün lekelenmem oldu pembe kahverengi karışık. Şuan hiç yok bazen sildikçe geliyor. Neyse benim asilama yapan doktorum adetin 2.günü geleceksin demişti. Bu normal edeyim gibi değil ama kist ki acaba onu da anlamadım. Sizce yarın doktoruma gideyim mi ne dersiniz? Lütfen fikir verin bana

Tesekkur ederım ıns herkes ıcın hayırlısı olsun ama mıkrocıp yapan hıc yok sanırım herkesın normal mı?

Valla yazdıklarından anladığım kadarıyla bence git hem yerleşme ise testte çıkar. Adet ise de doktorun çağırmış zaten gitmen lazım

Benim de microcipli idi ama olmadı maalesef
Hayırlısı olsun ıns dıger aylarda gelır bebısBende rehl olcak gıbıyım ya bakalım

Benim de bugün aşılamanın 11.günü, bugün aynı tarif ettiğin gibi pembe kahverengi geldi, adet oldum dedim ara aradan 7-8 saat geçti hâlâ az az geliyor, kan testim negatif çıkmıştı, anlam veremedim bu duruma, acaba kist mi oldu diye aklıma takıldı, salı günü doktora gideceğim

Bende anlamadım ben kan testi vermedim henüz

R rcannnn canım yerleşme kanamasından önce yapılan kan testi doğru sonuç verir mi acaba, bilgin var mı? Eğer bugün gelen kahverengi pembe kanama yerleşme kanaması ise 3 gün önce verdiğim kan tahlilinin yanlış çıkma olasılığı var mı? Beta hcg hangi dönemde yükselmeye başlıyor ki

Kan testinde negatifi gördüm, adetim de başladı gibi ama hâlâ bir umut diyorum kendi kendime güldüm ya, aşılamadan olumlu sonuç alacağıma o kadar inandırdım ki kendimi kabullenmek zor oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…