- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
hediye oldu bu bana. İnşallah sağlıkla gelişir
Brnde mikro çip olmuştum pozitifi görmüştüm ama kimyasal gebelik oldu. İnşallah siz güzel haberlerle gelirsinizMerhaba arkadaslar bende mıkrocıp asılama denedım bu ay burda herkesın normal asılama sanırım dımı?
Hepımız ıcın herseyın hayırlısı olsun uzuldum sızın ıcın ama sabredın sabrın sonu selamet ınsBrnde mikro çip olmuştum pozitifi görmüştüm ama kimyasal gebelik oldu. İnşallah siz güzel haberlerle gelirsiniz
Hayırlısı olsun canım hakkındaMerhaba arkadaslar bende mıkrocıp asılama denedım bu ay burda herkesın normal asılama sanırım dımı?
Merhaba aşılama oldum .Kuzum aşılama oldun mu? "olduysan bugün 5 günün hiç ağrın vs oldumu?
Evt sans daha fazla dedıler ama bende ılk defa denedım.Spermın bırde dna sına zarar vermıyormus sanırım mıkrocıplı asılamaSanirim benim doktorum mikroçipli aşılamayı uygun görmedi. Birdahakine öyle olayım bende tüp bebeğe geçmezsem. Normal aşılamaya göre daha mı yüksek acaba tutma şansı
Normalınden tek farkı spermın 2 kere sanırım yıkanması spermlerın daha hızlandırması ,dıger ıslemler aynı normalıyleHayırlısı olsun canım hakkındaİnşallah tutar aşılaman sağlıkla alırsın bebişini kucağına microcip aşılama nasıl oluyor, yani normal olanından farkı nedir bilgi verebilirmisin canım
Tesekkur ederım ıns herkes ıcın hayırlısı olsunHayırlısı olsun canım hakkındaİnşallah tutar aşılaman sağlıkla alırsın bebişini kucağına microcip aşılama nasıl oluyor, yani normal olanından farkı nedir bilgi verebilirmisin canım
Benim de microcipli idi ama olmadı maalesefTesekkur ederım ıns herkes ıcın hayırlısı olsunama mıkrocıp yapan hıc yok sanırım herkesın normal mı?
Valla yazdıklarından anladığım kadarıyla bence git hem yerleşme ise testte çıkar. Adet ise de doktorun çağırmış zaten gitmen lazımKızlar iyi akşamlar size birşey sormak istiyorum. Benim bugün lekelenmem oldu pembe kahverengi karışık. Şuan hiç yok bazen sildikçe geliyor. Neyse benim asilama yapan doktorum adetin 2.günü geleceksin demişti. Bu normal edeyim gibi değil ama kist ki acaba onu da anlamadım. Sizce yarın doktoruma gideyim mi ne dersiniz? Lütfen fikir verin bana
Kızlar iyi akşamlar size birşey sormak istiyorum. Benim bugün lekelenmem oldu pembe kahverengi karışık. Şuan hiç yok bazen sildikçe geliyor. Neyse benim asilama yapan doktorum adetin 2.günü geleceksin demişti. Bu normal edeyim gibi değil ama kist ki acaba onu da anlamadım. Sizce yarın doktoruma gideyim mi ne
Hayırlısı olsun ıns dıger aylarda gelır bebısBenim de microcipli idi ama olmadı maalesef
İnşallah tutar senin kaçıncı gününHayırlısı olsun ıns dıger aylarda gelır bebısBende rehl olcak gıbıyım ya bakalım
12. Gunumİnşallah tutar senin kaçıncı günün
Daha var inşallah olur12. Gunum
Bu mubarek gunlerde allahım herkesın gonlune gore versın ınsDaha var inşallah olurgüzel haberler verirsin burada
Benim de bugün aşılamanın 11.günü, bugün aynı tarif ettiğin gibi pembe kahverengi geldi, adet oldum dedim ara aradan 7-8 saat geçti hâlâ az az geliyor, kan testim negatif çıkmıştı, anlam veremedim bu duruma, acaba kist mi oldu diye aklıma takıldı, salı günü doktora gideceğimKızlar iyi akşamlar size birşey sormak istiyorum. Benim bugün lekelenmem oldu pembe kahverengi karışık. Şuan hiç yok bazen sildikçe geliyor. Neyse benim asilama yapan doktorum adetin 2.günü geleceksin demişti. Bu normal edeyim gibi değil ama kist ki acaba onu da anlamadım. Sizce yarın doktoruma gideyim mi ne dersiniz? Lütfen fikir verin bana
Bende anlamadım ben kan testi vermedim henüzBenim de bugün aşılamanın 11.günü, bugün aynı tarif ettiğin gibi pembe kahverengi geldi, adet oldum dedim ara aradan 7-8 saat geçti hâlâ az az geliyor, kan testim negatif çıkmıştı, anlam veremedim bu duruma, acaba kist mi oldu diye aklıma takıldı, salı günü doktora gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?