Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bence önce sabahtan testini yaptır, öğlene çıkar zaten öğleden sonrada doktoruna git, test sonucuna göre bakarsınız

Tesekkur ederım ıns herkes ıcın hayırlısı olsun ama mıkrocıp yapan hıc yok sanırım herkesın normal mı?
Ben normal aşılama yaptırdım, sorun yumurta rezervimin az olmasıydı. Eşimde sorun yok, herhalde erkek sorun erkekte olunca mikrocipli yapıyorlar, anladığım kadarıyla

Ben normal aşılama yaptırdım, sorun yumurta rezervimin az olmasıydı. Eşimde sorun yok, herhalde erkek sorun erkekte olunca mikrocipli yapıyorlar, anladığım kadarıyla
Yok bızımde ıkımızdede sorun yok ama dr mıkrocıp denıyelım dedı bende ok dedım daha once normal denemıstım olmamıstı bırde bunu denıyım dedım .Siz ne zmn yaptirdiniz kacinci gundesiniz?

Şimdi beta hcg yerleşimden sonra 10.günden itibaren yükselmeye başlar. Oyüzden 5.günde yerleştiğini baz alıp 10 gün daha ekleyip 14-15 te kesin sonuç biliriz diyoruz. Ancak bazı durumlarda kana geçmesi vakit alabiliyor. Mesela aşılamadan sonra ki ilişkilerin geride ngelen yumurtayı döllemesi gibi. Ya da hormon düzeyi olarak kanda ölçülen seviyeye gelmesi gibi geciktiği durum oluyor. Yani kan tahlilini yineleten doktorlar var. Geçen gün arkadaşımın örneğini verdim grupta kız negatifi hem kanda hem idrarda gördü doktor muayene etti. Sonraki ay gebe kaldı sandık. Meğer 8 haftalık hamileymiş. Yani o zamanda hamile olduğunu ve testte çıkmadığını gösteriyor bu. Ha bu arada o Bi de adet gördü. Yani kan testini yapması için hiçbir sebep yoktu. Ama olacağı varsa İnan ki oluyor. Dilerim yerleşme kanamasıdor ve dilerim kana geç yansır. Onun için bile 1-2 gün beklemeni tavsiye ederim. 3 gün geçmiş 2 gün daha bekle bakalım durumlar neyi gösteriyor

Çok teşekkür ederim canım bu kadar ayrıntılı anlattığın için, bugün adetin başladığını varsayarak salı gününe randevu aldım, hem kist var mı yok mu onu öğrenmiş olurum, hayırlısı olsun hepimiz için

Bende geçen ay sizlerin tarif ettiği gibi akıntı kanama tarzı şeyler yaşadım asla adetim de başlamadı doktora gittim kist oluşmamış ama rahim duvarı çok kalınlaşmış dedi doktor yine kan verdim negatif olunca adet söktürücü kullandım düzeldi ilk defa yaşamıştım bende

Belki de dediğin gibi rahim duvarında kalınlaşma vardır çünkü bu şekilde kanama hiç yaşamadığım bir şey

Bende de pcos var canm 31 yaşındayım ve 31 günde bir adet oluyorum ben ama düzenli benim adetlerim bu ay hastaneye ara vereceğim büyük ihtimal ne bilim hastane konusunda çok yorgun hissediyorum kendimi

Belki de dediğin gibi rahim duvarında kalınlaşma vardır çünkü bu şekilde kanama hiç yaşamadığım bir şey
Her ay günü gününe adet olan ben 13 gün sonra adet olabildim ancak benimde öyle gelmişti başıma ilk ama sonra dan tabi normale döndü rahim duvarı hormonlar vb sorun olacak bir durum değil. İnşallah sizinkiler yerleşme kanamasıdır

İnşallah yerleşme kanamasıdır ama çoğalacak gibi, gelmek istiyor gelemiyor gibi, bir de her adet öncesi göğüslerim mutlaka ağrır ama adetle birlikte ağrısı geçerdi, şimdi tam tersi artıyor

Bizim sorunumuz sperm sayısı ve hareketiydi canim ama yine de doktorum mikro çipli yapalim demedi. Zaten okadar para veriyoruz. O masrafı yapan mikrocip in de parasını verir.bizim amacımız fazla yipranmadan anne baba olabilmek ama sanırım bizi ticaret olarak görüyorlar

Maalesef çok para gidiyor. Tabi senin daha ilk aşılamadan çok gitmiş Demetcim bende dün muayneye gittim. Kist olmuş mu olmamış mı die baktı doktorum. 1 ay ara verip tüp bebek deneyelim dedi. İş yoğunluğu artıyor ne yapıcam bilemiyorum maddiyatta lazım

Anladım canım o zaman Dr neye göre karar veriyor ki

Yok bızımde ıkımızdede sorun yok ama dr mıkrocıp denıyelım dedı bende ok dedım daha once normal denemıstım olmamıstı bırde bunu denıyım dedım .Siz ne zmn yaptirdiniz kacinci gundesiniz?
Ben 12 nisanda yaptırdım canım, dün evde kendim test yaptım pozitif Yarın kan vericem bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…