Canım bence önce sabahtan testini yaptır, öğlene çıkar zaten öğleden sonrada doktoruna git, test sonucuna göre bakarsınızKızlar iyi akşamlar size birşey sormak istiyorum. Benim bugün lekelenmem oldu pembe kahverengi karışık. Şuan hiç yok bazen sildikçe geliyor. Neyse benim asilama yapan doktorum adetin 2.günü geleceksin demişti. Bu normal edeyim gibi değil ama kist ki acaba onu da anlamadım. Sizce yarın doktoruma gideyim mi ne dersiniz? Lütfen fikir verin bana
Ben normal aşılama yaptırdım, sorun yumurta rezervimin az olmasıydı. Eşimde sorun yok, herhalde erkek sorun erkekte olunca mikrocipli yapıyorlar, anladığım kadarıylaTesekkur ederım ıns herkes ıcın hayırlısı olsunama mıkrocıp yapan hıc yok sanırım herkesın normal mı?
Yok bızımde ıkımızdede sorun yok ama dr mıkrocıp denıyelım dedı bende ok dedım daha once normal denemıstım olmamıstı bırde bunu denıyım dedım .Siz ne zmn yaptirdiniz kacinci gundesiniz?Ben normal aşılama yaptırdım, sorun yumurta rezervimin az olmasıydı. Eşimde sorun yok, herhalde erkek sorun erkekte olunca mikrocipli yapıyorlar, anladığım kadarıyla
Şimdi beta hcg yerleşimden sonra 10.günden itibaren yükselmeye başlar. Oyüzden 5.günde yerleştiğini baz alıp 10 gün daha ekleyip 14-15 te kesin sonuç biliriz diyoruz. Ancak bazı durumlarda kana geçmesi vakit alabiliyor. Mesela aşılamadan sonra ki ilişkilerin geride ngelen yumurtayı döllemesi gibi. Ya da hormon düzeyi olarak kanda ölçülen seviyeye gelmesi gibi geciktiği durum oluyor. Yani kan tahlilini yineleten doktorlar var. Geçen gün arkadaşımın örneğini verdim grupta kız negatifi hem kanda hem idrarda gördü doktor muayene etti. Sonraki ay gebe kaldı sandık. Meğer 8 haftalık hamileymiş. Yani o zamanda hamile olduğunu ve testte çıkmadığını gösteriyor bu. Ha bu arada o Bi de adet gördü. Yani kan testini yapması için hiçbir sebep yoktu. Ama olacağı varsa İnan ki oluyor. Dilerim yerleşme kanamasıdor ve dilerim kana geç yansır. Onun için bile 1-2 gün beklemeni tavsiye ederim. 3 gün geçmiş 2 gün daha bekle bakalım durumlar neyi gösteriyor
Çok teşekkür ederim canım bu kadar ayrıntılı anlattığın için, bugün adetin başladığını varsayarak salı gününe randevu aldım, hem kist var mı yok mu onu öğrenmiş olurum, hayırlısı olsun hepimiz içinŞimdi beta hcg yerleşimden sonra 10.günden itibaren yükselmeye başlar. Oyüzden 5.günde yerleştiğini baz alıp 10 gün daha ekleyip 14-15 te kesin sonuç biliriz diyoruz. Ancak bazı durumlarda kana geçmesi vakit alabiliyor. Mesela aşılamadan sonra ki ilişkilerin geride ngelen yumurtayı döllemesi gibi. Ya da hormon düzeyi olarak kanda ölçülen seviyeye gelmesi gibi geciktiği durum oluyor. Yani kan tahlilini yineleten doktorlar var. Geçen gün arkadaşımın örneğini verdim grupta kız negatifi hem kanda hem idrarda gördü doktor muayene etti. Sonraki ay gebe kaldı sandık. Meğer 8 haftalık hamileymiş. Yani o zamanda hamile olduğunu ve testte çıkmadığını gösteriyor bu. Ha bu arada o Bi de adet gördü. Yani kan testini yapması için hiçbir sebep yoktu. Ama olacağı varsa İnan ki oluyor. Dilerim yerleşme kanamasıdor ve dilerim kana geç yansır. Onun için bile 1-2 gün beklemeni tavsiye ederim. 3 gün geçmiş 2 gün daha bekle bakalım durumlar neyi gösteriyor
Bende geçen ay sizlerin tarif ettiği gibi akıntı kanama tarzı şeyler yaşadım asla adetim de başlamadı doktora gittim kist oluşmamış ama rahim duvarı çok kalınlaşmış dedi doktor yine kan verdim negatif olunca adet söktürücü kullandım düzeldi ilk defa yaşamıştım bendeÇok teşekkür ederim canım bu kadar ayrıntılı anlattığın için, bugün adetin başladığını varsayarak salı gününe randevu aldım, hem kist var mı yok mu onu öğrenmiş olurum, hayırlısı olsun hepimiz için
Belki de dediğin gibi rahim duvarında kalınlaşma vardır çünkü bu şekilde kanama hiç yaşamadığım bir şeyBende geçen ay sizlerin tarif ettiği gibi akıntı kanama tarzı şeyler yaşadım asla adetim de başlamadı doktora gittim kist oluşmamış ama rahim duvarı çok kalınlaşmış dedi doktor yine kan verdim negatif olunca adet söktürücü kullandım düzeldi ilk defa yaşamıştım bende
Bende de pcos var canm 31 yaşındayım ve 31 günde bir adet oluyorum ben ama düzenli benim adetlerim bu ay hastaneye ara vereceğim büyük ihtimal ne bilim hastane konusunda çok yorgun hissediyorum kendimiDüşünüyorum bir defa daha aşılama yaptırıp tüp bebeğe öyle geçeceğim. Zaten pcos var ben de her adetim arasında en az 45 gün var adetimi bekliyorum şimdi olunca doktora gideceğim benim ay hesabı karışık yani
Her ay günü gününe adet olan ben 13 gün sonra adet olabildim ancak benimde öyle gelmişti başıma ilk ama sonra dan tabi normale döndü rahim duvarı hormonlar vb sorun olacak bir durum değil. İnşallah sizinkiler yerleşme kanamasıdırBelki de dediğin gibi rahim duvarında kalınlaşma vardır çünkü bu şekilde kanama hiç yaşamadığım bir şey
İnşallah yerleşme kanamasıdır ama çoğalacak gibi, gelmek istiyor gelemiyor gibi, bir de her adet öncesi göğüslerim mutlaka ağrır ama adetle birlikte ağrısı geçerdi, şimdi tam tersi artıyorHer ay günü gününe adet olan ben 13 gün sonra adet olabildim ancak benimde öyle gelmişti başıma ilk ama sonra dan tabi normale döndü rahim duvarı hormonlar vb sorun olacak bir durum değil. İnşallah sizinkiler yerleşme kanamasıdır
Hâlâ aynı biliyor musunuz bu saate kadar 3damla geldi sadece pembe lekelenmeCanım bence önce sabahtan testini yaptır, öğlene çıkar zaten öğleden sonrada doktoruna git, test sonucuna göre bakarsınız
Bizim sorunumuz sperm sayısı ve hareketiydi canim ama yine de doktorum mikro çipli yapalim demedi. Zaten okadar para veriyoruz. O masrafı yapan mikrocip in de parasını verir.bizim amacımız fazla yipranmadan anne baba olabilmek ama sanırım bizi ticaret olarak görüyorlarBen normal aşılama yaptırdım, sorun yumurta rezervimin az olmasıydı. Eşimde sorun yok, herhalde erkek sorun erkekte olunca mikrocipli yapıyorlar, anladığım kadarıyla
Maalesef çok para gidiyor. Tabi senin daha ilk aşılamadan çok gitmiş DemetcimBizim sorunumuz sperm sayısı ve hareketiydi canim ama yine de doktorum mikro çipli yapalim demedi. Zaten okadar para veriyoruz. O masrafı yapan mikrocip in de parasını verir.bizim amacımız fazla yipranmadan anne baba olabilmek ama sanırım bizi ticaret olarak görüyorlar
Kızlar pozitiv olan varmı? Beim yarin 12inci günüm ve hiç bir belirti yokAmin canım benim inşallah rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Anladım canım o zaman Dr neye göre karar veriyor kiBizim sorunumuz sperm sayısı ve hareketiydi canim ama yine de doktorum mikro çipli yapalim demedi. Zaten okadar para veriyoruz. O masrafı yapan mikrocip in de parasını verir.bizim amacımız fazla yipranmadan anne baba olabilmek ama sanırım bizi ticaret olarak görüyorlar
Çok güzel bi haber bu canımHâlâ aynı biliyor musunuz bu saate kadar 3damla geldi sadece pembe lekelenme
Ben hala umutsuzum ama hayırlısı diyelimÇok güzel bi haber bu canım
Ben 12 nisanda yaptırdım canım, dün evde kendim test yaptım pozitifYok bızımde ıkımızdede sorun yok ama dr mıkrocıp denıyelım dedı bende ok dedım daha once normal denemıstım olmamıstı bırde bunu denıyım dedım .Siz ne zmn yaptirdiniz kacinci gundesiniz?
Ayyy çok sevindim inşallah vardırBen 12 nisanda yaptırdım canım, dün evde kendim test yaptım pozitifYarın kan vericem bakalım
Umudunu asla kaybetme, olursa elbette çok sevinirsin ama olmazsada çok yıpratma kendini ve pes etme devamBen hala umutsuzum ama hayırlısı diyelimnedense umudumu kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?