• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Diğer kasette varsa bile çıkmaya bilir. Aam erken gebelikte görmen daha olasıdır
Cok korkuyorum negatif gormekten, oyuzden hic test yapmiyordum normalde regl bekliyordum hep ama belki erken gebelik cesaret edersem yapcam canim cok sagol

Cok korkuyorum negatif gormekten, oyuzden hic test yapmiyordum normalde regl bekliyordum hep ama belki erken gebelik cesaret edersem yapcam canim cok sagol
Gönlünü ferah tut canımm dilerim bebeğin seninledir güzel haberler bekliyoruz senden ❤️❤️ ben de 13.gün erken gebelik testi yapacağım

Dün öğlen 8-10dakika sağ kasigima ağrı girdi. Zaten oluşan yumurtam da sağ taraftaydı. Ama şuan ne olumlu ne de olumsuz düşünemiyorum. Nötürüm artk. Sadece hayırlısı diyorum. Biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var bu süreç beni çok yordu
Canımm sen sakin ol stres yapıp kafana takma, herşey olacağına varır. Hayırlısı diyelim inşallah bu belirtilerin bebişinin belirtileridir🙏🏻💕

Back