Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canim kizlar suan 16 kiside 4 mujdeli 1 uzucu haber almisiz ama baktigimizda hicte kotu bir oran degil yuzde 25 gidiyor umudumuzu yitirmeyelim geride kalanlar

Benim kan testi de negatif
Üzülme nolursun ayni seyi çoğumuz yaşadık ilk günlerde üzüntüyle beraber insanin içi burkuluyor ama inşallah bebeklerimizi kucağımıza alınca onlar için nasil çabaladığımızı anımsayip kendimizle gurur duyacağız canim

Benim kan testi de negatif
Canim benim Rabbim kalbine sabir versin bir sonrakine olacak insallah uzuntunu tahmin ediyorum 10 aydir yasadim . Allahim tez zamanda kavustursun mucizene ve hepimizi insallah

Ben bunu bilmiyordum teşekkür ederim
Canim biliyorum korkunu negatif gormemek icin kan veremiyorsun, ver kurtul eger bugun 14. Gununse rabbim poztifi almani nasip etsin. Suan lekelenmen nasil ? Kahve mi

Canim biliyorum korkunu negatif gormemek icin kan veremiyorsun, ver kurtul eger bugun 14. Gununse rabbim poztifi almani nasip etsin. Suan lekelenmen nasil ? Kahve mi
Silince kahve de oluyor. Pembe de. Yanı bir kahverengi bir pembe hem çok az. Hemde kıvamlı akışkan değil. Amin hepimize nasip etsin rabbim inşallah.

İnş canm ama bu ay ben ara vereceğim sonra doktorumla görüşüp karar vereceğim siz diğer ay düşünüyor musunuz aşılama
Düşünüyorum bir defa daha aşılama yaptırıp tüp bebeğe öyle geçeceğim. Zaten pcos var ben de her adetim arasında en az 45 gün var adetimi bekliyorum şimdi olunca doktora gideceğim benim ay hesabı karışık yani

Merhaba arkadaslar bende mıkrocıp asılama denedım bu ay burda herkesın normal asılama sanırım dımı?

Kuzum nasılsın ne yaptın var mı bir gelişme? 15.gün bugün senin
Dün kaset test negatifti canım doktoruma söyledim o da daha çok erken olduğunu aşılama sonrası girilen ilişkiler ile de gebelik oluşmuş olabileceğini beklememi söyledi adetin gecikmediği sürece sana kan testi yapmam diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…