Cok korkuyorum negatif gormekten, oyuzden hic test yapmiyordum normalde regl bekliyordum hep ama belki erken gebelik cesaret edersem yapcam canim cok sagolDiğer kasette varsa bile çıkmaya bilir. Aam erken gebelikte görmen daha olasıdır
Inşallah hepimiz en kısa zamanda pozitifleri goruruzSeni çok iyi anlıyorum. Dilerim pozitif olur ve tüm yaşadıkların unutulur gider. İyi haberlerini bekliyorum
Gönlünü ferah tut canımm dilerim bebeğin seninledir güzel haberler bekliyoruz sendenCok korkuyorum negatif gormekten, oyuzden hic test yapmiyordum normalde regl bekliyordum hep ama belki erken gebelik cesaret edersem yapcam canim cok sagol
Evet öyle diyorlar bakalım olumlu biseyler söylerler inşallahZaten 2 tane doktor var, ben Sıtkı hocaya gidiyorum. Ama elif hoca da iyi
Evet canım göğüslerim hala çok hassasCanim gogus agrin halen devam ediyor mu ?
Yerleşme kanaması olabilir canım, kaçıncı günündüYarım saat önce pembe lekelenme oldu başka da birşey yok. Yarın mı kan versem yoksa salı günü mu bilmiyorum. Negatif olduğuna eminim ama kan verecem yine de
Canım hemen moralini bozma iyi düşün iyi olsun inşallah11.gün yani dün gogus hassasiyetim başladı 1 saatte hızlıca arttı.
Simdi bugün cok artarak devam ediyor suanda moralim bozuldu regl belirtisi diye ooooff cok korkuyorum
Canımm sen sakin ol stres yapıp kafana takma, herşey olacağına varır. Hayırlısı diyelim inşallah bu belirtilerin bebişinin belirtileridirDün öğlen 8-10dakika sağ kasigima ağrı girdi. Zaten oluşan yumurtam da sağ taraftaydı. Ama şuan ne olumlu ne de olumsuz düşünemiyorum. Nötürüm artk. Sadece hayırlısı diyorum. Biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var bu süreç beni çok yordu
Devlette ne şartı aranıyor acabaDevlette aşılama icin sartlara uymuyoruz maalesef zaten burdaki hastanede sarta uysamda yaptirmam..ozele bile başka ile gidiyordum..
Bugün 14.gunYerleşme kanaması olabilir canım, kaçıncı günündü
InsallahCanımm sen sakin ol stres yapıp kafana takma, herşey olacağına varır. Hayırlısı diyelim inşallah bu belirtilerin bebişinin belirtileridir
Devam etmedi canım o geldi o kadar şuan çok şükür hiç bi sorun yokBenimde biraz lekelenme tarzında kana benzer olmuştu o yüzden bence korkulacak bir şey yoktur canım ama devam ederse doktoruna danış bence
Bugün 14.gun
Üzülmeyelim canım elimizden geldiğince. Inşallah kısa sürede sağlıkla bizlere de nasip eder rabbimBenim kan testi de negatif
Canim bana asilama sonrasi verilen bilgilendirme formunda 14. Gun regl kanamasi dahi olsa gebelik olmadigi anlamina gelmemektedir mutlaka kan testiyle sonuc tarafimiza bildirilsin yaziyoBugün 14.gun
Belki benimde bebegimden kaynaklidir . Allahim aminEvet canım göğüslerim hala çok hassas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?