- 29 Kasım 2020
- 21
- 13
- 3
- 33
Belirtiniz varmıydı acabaAşılamamın 13. Günüydü, adetim 2 gün gecikti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtiniz varmıydı acabaAşılamamın 13. Günüydü, adetim 2 gün gecikti
Tamam kuzumSöyleme bacım söyleme spamlarlar seni aman dikkat
Canımm çok teşekkür ederimArkadaşım çok sevindim testin de bariz ben burdayım diyor bu ara da doğum günün kutlu olsun güzel anne adayı
Kasıklarımda ağrım var canım bir kaç gündür, birde göğüslerim çok hassaslaşmıştı. Başka bir belirtim yokBelirtiniz varmıydı acaba
Teşekkür ederiz rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip Etsin çok sevindim bizlere Ümit oluyorsunuzKasıklarımda ağrım var canım bir kaç gündür, birde göğüslerim çok hassaslaşmıştı. Başka bir belirtim yok
Söyleme bacım söyleme spamlarlar seni aman dikkat
Yarını bekleyemedim eşim nöbetçi eczaneden test almış, az önce yaptım çizgi silik ama var gibi si
Maşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlı uğurlu olsun rabbim bereketiyle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı benim ve tüm arkadaşlarıma olsunYarını bekleyemedim eşim nöbetçi eczaneden test almış, az önce yaptım çizgi silik ama var gibi sizce nasıl
Amin canım çok sağolTeşekkür ederiz rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip Etsin çok sevindim bizlere Ümit oluyorsunuz
Amiinnn canımmm güzel dileklerin için çok sağol darısı bebiş isteyen bütün anne adaylarına inşallahMaşallah rabbim tamamına erdirsin inşallah hayırlı uğurlu olsun rabbim bereketiyle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı benim ve tüm arkadaşlarıma olsun
Güzel haberlerinizi alırız inşallah canım hepimize ayrı ayrı dua ediyorumCanimm rabbim umutlarımızı kucağımıza versin oyle sevinirim ki benimde 27 nisan test gunum 13 nisanda asilama oldum cok korkuyorum cok heycanliyim
Ayy canım çok sevindim ve Cook bariz belli ikinci çizgi ben de kaybettiğim bebeğimi bu marka testte öğrenmiştim testin uğruna inandım şu anda bulursam bir daha hep bundan alacağımYarını bekleyemedim eşim nöbetçi eczaneden test almış, az önce yaptım çizgi silik ama var gibi sizce nasıl
Teşekkür ederim canımAyy canım çok sevindim ve Cook bariz belli ikinci çizgi ben de kaybettiğim bebeğimi bu marka testte öğrenmiştim testin uğruna inandım şu anda bulursam bir daha hep bundan alacağım
Yaaaaa canim benim nasil sevindimm Allahim sukur olsun hayirli olsunn cok bariz ben burdayim anne diyorYarını bekleyemedim eşim nöbetçi eczaneden test almış, az önce yaptım çizgi silik ama var gibi sizce nasıl
Sonuc ne ciktiAşılamanın ertesi günü 1. Gün Doktorum hem sözlü 12. Gün dedi hem de yazılı olarak dikkat edilecek noktalar diye bir liste verdi kanda gebelik testinin günü için 24 nisan yazıyor
Çok şükür canım Teşekkür ederimYaaaaa canim benim nasil sevindimm Allahim sukur olsun hayirli olsunn cok bariz ben burdayim anne diyor
Sabaha güzel haberler le uyandım çok mutlu oldum canım benimm tebrik ediyorum m. İnş kanda da görürüz de oh diyelim ve sağlıkla artsın değerlerin. Peki bize bahseder misin kaçıncı günlerde başladı belirtilerinÇok şükür canım Teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım, inşallah kandada değerlerim iyi çıkar Belirtilerimi gurubada yazmıştım zaten kasıklarıma kramp giriyor fln diye yani 9. 10. Günü gibi başladı kasıklarım kendini hissettirmeye, göğüslerim ilk günlerden hassastı zaten ama çatlatma iğnesindendir diye üzerinde durmamıştım, tabi artık çatlatma iğnesinin etkisi kalmıyor meğersem bebiştenmişSabaha güzel haberler le uyandım çok mutlu oldum canım benimm tebrik ediyorum m. İnş kanda da görürüz de oh diyelim ve sağlıkla artsın değerlerin. Peki bize bahseder misin kaçıncı günlerde başladı belirtilerin
Geçmiş olsun canım umarım gelecek ay hepimize umut olur mutluluk olurMerhaba arkadaşlar Bende 6 nisan da aşılama olmuştum ve 10 gündür çok kasık ve göğüs ağrım vardı bat tarihim 23 nisandı ve dün günüm de regli oldum maalesef
Canim gogus agrin halen devam ediyor mu ?Teşekkür ederim canım, inşallah kandada değerlerim iyi çıkar Belirtilerimi gurubada yazmıştım zaten kasıklarıma kramp giriyor fln diye yani 9. 10. Günü gibi başladı kasıklarım kendini hissettirmeye, göğüslerim ilk günlerden hassastı zaten ama çatlatma iğnesindendir diye üzerinde durmamıştım, tabi artık çatlatma iğnesinin etkisi kalmıyor meğersem bebiştenmiş