Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
11.gün yani dün gogus hassasiyetim başladı 1 saatte hızlıca arttı.
Simdi bugün cok artarak devam ediyor suanda moralim bozuldu regl belirtisi diye ooooff cok korkuyorum

Kızlar ben 30 31 günde düzenli olarak adet oluyorum beklenen adet tarihim de 29 nisan o yüzden biraz daha beklemeyi düşünüyorum 26 sında falan test yaparım büyük ihtimalle
Kuzum nasılsın ne yaptın var mı bir gelişme? 15.gün bugün senin

Canım bende 13. Gün normal test yaptım negatif çıktı, bugün 15. Gün adet olmadım. Olurum diye kan vermeye de gitmedim. Belki vardır normal testte çıkmıyor ki
Canım sen ne yaptın? Kan mı verecen yarın yoksa idrar testi yapacan?

Normalde olurmuydu canım sen de Du hemen indirme yelkenleri
Canim normalde benim her regl oncesi mutlaka gogus hassasiyrtim agrim olur ama yuzde 90 hep reglden 10 gün önce başlar bu ağrı.. Simdi 3 gün önce baslamis oldu önce umutlandım ama regl takvimine bakınca 10 aydır takip ediyorum 2 ayında da gogus agrisi 3 4 gün önce başladığı olmus oyuzden uzuldum .. yarin test yapsam mi dayanamicam galiba

Ben kullanıyorum o yüzden de gecikebilir mı diye. İnşallah canım sen ne yapacaksın, gidecek misin üniversiteye
Üniversiteyi aradım doktor seçimi randevu alırken doktor seçimi yapamayacağımı direkt sekreteriyle görüşmemi söylediler. Elif Hanım varmış ona gitmeyi düşünüyorum hafta içi. Birde diyarbakır da deneyelim tedaviyi:)

Zaten 2 tane doktor var, ben Sıtkı hocaya gidiyorum. Ama elif hoca da iyi

Erken gebelik testi var mı elinde? Bugün kaçıncı gün demiştin?

Yarım saat önce pembe lekelenme oldu başka da birşey yok. Yarın mı kan versem yoksa salı günü mu bilmiyorum. Negatif olduğuna eminim ama kan verecem yine de
Kuzum pembe leke olumluya işaret onu da biliyorsun değil mi? Eğer devam etmiyorsa kesildiyse bence umut var. Yarın hemen kan ver mutlaka çıkar varsa

Kuzum pembe leke olumluya işaret onu da biliyorsun değil mi? Eğer devam etmiyorsa kesildiyse bence umut var. Yarın hemen kan ver mutlaka çıkar varsa
Dün öğlen 8-10dakika sağ kasigima ağrı girdi. Zaten oluşan yumurtam da sağ taraftaydı. Ama şuan ne olumlu ne de olumsuz düşünemiyorum. Nötürüm artk. Sadece hayırlısı diyorum. Biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var bu süreç beni çok yordu

Seni çok iyi anlıyorum. Dilerim pozitif olur ve tüm yaşadıkların unutulur gider. İyi haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…