Normalde olurmuydu canım sen de Du hemen indirme yelkenleri11.gün yani dün gogus hassasiyetim başladı 1 saatte hızlıca arttı.
Simdi bugün cok artarak devam ediyor suanda moralim bozuldu regl belirtisi diye ooooff cok korkuyorum
Kuzum nasılsın ne yaptın var mı bir gelişme? 15.gün bugün seninKızlar ben 30 31 günde düzenli olarak adet oluyorum beklenen adet tarihim de 29 nisan o yüzden biraz daha beklemeyi düşünüyorum 26 sında falan test yaparım büyük ihtimalle
Canım var mı bir gelişme?Bugün asilama günüyle birlikte 13.gün. ama ben artk gerçekten hic bir zaman hamile kalabilecigime inanmiyorum
Canım sen ne yaptın? Kan mı verecen yarın yoksa idrar testi yapacan?Canım bende 13. Gün normal test yaptım negatif çıktı, bugün 15. Gün adet olmadım. Olurum diye kan vermeye de gitmedim. Belki vardır normal testte çıkmıyor ki
Canim normalde benim her regl oncesi mutlaka gogus hassasiyrtim agrim olur ama yuzde 90 hep reglden 10 gün önce başlar bu ağrı.. Simdi 3 gün önce baslamis oldu önce umutlandım ama regl takvimine bakınca 10 aydır takip ediyorum 2 ayında da gogus agrisi 3 4 gün önce başladığı olmus oyuzden uzuldumNormalde olurmuydu canım sen de Du hemen indirme yelkenleri
Üniversiteyi aradım doktor seçimi randevu alırken doktor seçimi yapamayacağımı direkt sekreteriyle görüşmemi söylediler. Elif Hanım varmış ona gitmeyi düşünüyorum hafta içi. Birde diyarbakır da deneyelim tedaviyi:)Ben kullanıyorum o yüzden de gecikebilir mı diye. İnşallah canımsen ne yapacaksın, gidecek misin üniversiteye
Zaten 2 tane doktor var, ben Sıtkı hocaya gidiyorum. Ama elif hoca da iyiÜniversiteyi aradım doktor seçimi randevu alırken doktor seçimi yapamayacağımı direkt sekreteriyle görüşmemi söylediler. Elif Hanım varmış ona gitmeyi düşünüyorum hafta içi. Birde diyarbakır da deneyelim tedaviyi:)
Canım var mı bir gelişmey
AzCanım var mı bir gelişme?
Yarım saat önce pembe lekelenme oldu başka da birşey yok. Yarın mı kan versem yoksa salı günü mu bilmiyorum. Negatif olduğuna eminim ama kan verecem yine deCanım var mı bir gelişme?
Hemen olumsuz düşünme belki yerleşmedir inşallah kırmızılar gelmez vereceğin test pozitif çıkarYarım saat önce pembe lekelenme oldu başka da birşey yok. Yarın mı kan versem yoksa salı günü mu bilmiyorum. Negatif olduğuna eminim ama kan verecem yine de
Inşallah bakalım ilk defa pembeyi görmek şaşırttı beni. adetim normalde kahverengi lekelenmeye başlardı yada direk kipkirmizi. hakkımızda hayırlısı olsunHemen olumsuz düşünme belki yerleşmedir inşallah kırmızılar gelmez vereceğin test pozitif çıkar
Hadi inşallah o pembenin hayırlı bir sebebi vardır güzel haberlerini bekliyoruzInşallah bakalım ilk defa pembeyi görmek şaşırttı beni. adetim normalde kahverengi lekelenmeye başlardı yada direk kipkirmizi. hakkımızda hayırlısı olsun
Erken gebelik testi var mı elinde? Bugün kaçıncı gün demiştin?Canim normalde benim her regl oncesi mutlaka gogus hassasiyrtim agrim olur ama yuzde 90 hep reglden 10 gün önce başlar bu ağrı.. Simdi 3 gün önce baslamis oldu önce umutlandım ama regl takvimine bakınca 10 aydır takip ediyorum 2 ayında da gogus agrisi 3 4 gün önce başladığı olmus oyuzden uzuldum.. yarin test yapsam mi dayanamicam galiba
Kuzum pembe leke olumluya işaret onu da biliyorsun değil mi? Eğer devam etmiyorsa kesildiyse bence umut var. Yarın hemen kan ver mutlaka çıkar varsaYarım saat önce pembe lekelenme oldu başka da birşey yok. Yarın mı kan versem yoksa salı günü mu bilmiyorum. Negatif olduğuna eminim ama kan verecem yine de
Erken gebelik yok elimde ben de ondan mi alsam diyordum bugun 12. GunErken gebelik testi var mı elinde? Bugün kaçıncı gün demiştin?
Egerki adet değilse, yerleşme kanaması kesildikten sonra kan vermek gerekiyormus. Adet kanaması olmadığını anlarsam eğer bitince kan veririmHadi inşallah o pembenin hayırlı bir sebebi vardır güzel haberlerini bekliyoruz
InsallahKuzum pembe leke olumluya işaret onu da biliyorsun değil mi? Eğer devam etmiyorsa kesildiyse bence umut var. Yarın hemen kan ver mutlaka çıkar varsa
Dün öğlen 8-10dakika sağ kasigima ağrı girdi. Zaten oluşan yumurtam da sağ taraftaydı. Ama şuan ne olumlu ne de olumsuz düşünemiyorum. Nötürüm artk. Sadece hayırlısı diyorum. Biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var bu süreç beni çok yorduKuzum pembe leke olumluya işaret onu da biliyorsun değil mi? Eğer devam etmiyorsa kesildiyse bence umut var. Yarın hemen kan ver mutlaka çıkar varsa
Diğer kasette varsa bile çıkmaya bilir. Aam erken gebelikte görmen daha olasıdırErken gebelik yok elimde ben de ondan mi alsam diyordum bugun 12. Gun
Seni çok iyi anlıyorum. Dilerim pozitif olur ve tüm yaşadıkların unutulur gider. İyi haberlerini bekliyorumDün öğlen 8-10dakika sağ kasigima ağrı girdi. Zaten oluşan yumurtam da sağ taraftaydı. Ama şuan ne olumlu ne de olumsuz düşünemiyorum. Nötürüm artk. Sadece hayırlısı diyorum. Biraz kafamı dinlemeye ihtiyacım var bu süreç beni çok yordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?