- 30 Ocak 2021
- 531
- 501
- 53
Cok sağol canım ❤Canım ben de net bilmiyorum ama yukarda konuyu takip et yazıyordu, ona tıkladıktan sonra bildirim gelmeye başladı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sağol canım ❤Canım ben de net bilmiyorum ama yukarda konuyu takip et yazıyordu, ona tıkladıktan sonra bildirim gelmeye başladı
Hahahahaha ilahi valla cok güldümSöyleme bacım söyleme spamlarlar seni aman dikkat
Cok sağol canım ❤
Ne demek canım ben de mesajlardan çoklu alıntı yapmayı bilmiyorumCok sağol canım ❤
Yarını bekleyemedim eşim nöbetçi eczaneden test almış, az önce yaptım çizgi silik ama var gibi sizce nasıl
Allahım nasil da belli hemde kopkoyu❤Yarını bekleyemedim eşim nöbetçi eczaneden test almış, az önce yaptım çizgi silik ama var gibi sizce nasıl
Kaçıncı günYarını bekleyemedim eşim nöbetçi eczaneden test almış, az önce yaptım çizgi silik ama var gibi sizce nasıl
Canım hiç de silik değil gayet ortada bebişinhayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına darısı bize inşllhYarını bekleyemedim eşim nöbetçi eczaneden test almış, az önce yaptım çizgi silik ama var gibi sizce nasıl
Silik mi, kesinlikle çok net çıkmış maşallah, çok sevindim, gözünüz aydın olsun, inşallah kanda da görürsün ve sağlıkla ilerlersinYarını bekleyemedim eşim nöbetçi eczaneden test almış, az önce yaptım çizgi silik ama var gibi sizce nasıl
Aminn canım çok sağol, öğrendiğimden beri ağlıyorum bende. Eşimde diyor; negatifte ağlıyordun şimdi pozitif yine ağlıyorsun anlamadım ben bu işi diyor. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Ama 6 önce düşük yaptığım için yine çok korkuyorumVar canim var hemde besbelli cok belirgin yaaa inanamıyorum gece gece gelen bu haber beni inanılmaz mutlu etti hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin sag salim kucağına almayı nasip etsin rabbim ay çok heyecanladim❤❤❤
Allahım nasil da belli hemde kopkoyu❤
Aşılamamın 13. Günüydü, adetim 2 gün geciktiKaçıncı gün
Aminnn canımmm aklıma ilk sizler geldiniz zatenCanım hiç de silik değil gayet ortada bebişinhayırlı uğurlu olsun çok sevindim senin adına darısı bize inşllh
teşekkür ederim canım, az önce doktorumada yazdım. Oda muhtemelen hamilesin ama kan testi ile netleşir dediSilik mi, kesinlikle çok net çıkmış maşallah, çok sevindim, gözünüz aydın olsun, inşallah kanda da görürsün ve sağlıkla ilerlersin
Bol bol dua edeceğiz canim bebegini ilk önce karninda sonra da saglikla kollarinda büyüyeceksin. Onları hiç düşünme sen. Kan sonucunu keseyi kalp atışlarını duymayı hayal et ❤❤Aminn canım çok sağol, öğrendiğimden beri ağlıyorum bende. Eşimde diyor; negatifte ağlıyordun şimdi pozitif yine ağlıyorsun anlamadım ben bu işi diyor. Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Ama 6 önce düşük yaptığım için yine çok korkuyorum
İnşallah canımmm çok güzel moral oluyorsunuz, Allah razı olsunBol bol dua edeceğiz canim bebegini ilk önce karninda sonra da saglikla kollarinda büyüyeceksin. Onları hiç düşünme sen. Kan sonucunu keseyi kalp atışlarını duymayı hayal et ❤❤
Yaaaa silik değil gayet neett ilk fırsatta kan verin sağlıcakla artsın değerleriniz inşallahYarını bekleyemedim eşim nöbetçi eczaneden test almış, az önce yaptım çizgi silik ama var gibi sizce nasıl
Amiinnn inşallahhh canımmm Evet ilk fırsatta kan testi yaptırıcamYaaaa silik değil gayet neett ilk fırsatta kan verin sağlıcakla artsın değerleriniz inşallah
Arkadaşım çok sevindim testin de bariz ben burdayım diyor bu ara da doğum günün kutlu olsun güzel anne adayıVe bugün benim doğum günüm çok güzel hediye oldu bu bana. İnşallah sağlıkla gelişir bebişim. Bırakmasın beni bol bol dua edin nolur