- 15 Aralık 2020
- 8.845
- 8.885
- 148
Yaa beklersin adet olmazsın. Beklemezsin şak diye olursun bilmem mi hele kazasız Bi ol da İnş sağlıcakla başlarsın sürece. Balal bugün 8.günüm tık yok. Tüp bebek merkezleri bakıyorum özel devlet fiyat süreç bilmem ne. Kafam 3500 kere karışıyor resmen. Başkaları kadar şak diye kolay olması artık güç ama, çok ta zorlamayalım yıllarca
Hiç sorma ne tıkandı diyorum pazartesi doktora gidecem bakalım ne olacak artık araştırmada yaptırcam doktor peşinde koşuyorum bir yandan bir yandan adet pat cumadan oluyorum pazartesiye 4 gün olmuş olmaz bilmem ney valla geldi şimdi de başıma adet olmama artık ne gerekiyorsa bende onu denemek istiyorum aşılama bir kere yapsam artık nereye giderse gidecem. İnşallah canım insanın önüne engel çıkması ayrı yoruyor insanı. Tamam zaten hep engellerle dolu biliyorum da zorlamasında da bir hayır demekten başka çarem yok.
Ama 8.gün erken illa birşey olacak diye kaide yok dur bakalım ne olur bilinmez gelsin günün çok erken olumsuz düşünmen için. Boşver tüp müp nasıl olacaksa hayırlısını nasip etsin rabbim boşver şu başkalarını napalım bizim payımıza zorlamak düşmüş beklemek düşmüş yinede sağlık olsun demi ben inanıyorum birgün herşey çok güzel olacak