• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet bizim akrabalarda da aynı şekilde var kardeşinin cocugunu evlatlık almış daha sonra kızı oldu. Dünyada güzel cocuklar yetiştirmenin birçok yolu var. Dilerim rabbim herkese nasip eder bu güzel duyguyu
Sizin sayenizde yunus aydınla gidip bi görüşeceğim sanırım hep çok yoğun randevu alamam diye erteliyordum

Çok teşekkür ederim canım benim kesinlikle öyle aklımda kalmadı en azından aklımda, içimde daha rahat artık. İnşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için🙏🏻❤️❤️
Çok çok erken pes ediyorsun daha 12 ci gün az daha beklr biliyorsun aşılama gününden sonra hamile kalma olasılığın daha fazla büyük ihtimal benim de öyle olmuş tahminime göre o yüzden az daha sabırla bekle canım bneim

Çok çok erken pes ediyorsun daha 12 ci gün az daha beklr biliyorsun aşılama gününden sonra hamile kalma olasılığın daha fazla büyük ihtimal benim de öyle olmuş tahminime göre o yüzden az daha sabırla bekle canım bneim
Canım öyle bir ihtimalde var tabii ama doktorum 12.gün test yaptırmamı istemişti oda bugün ve negatif. Eğer aşılama sonrası olduysa sürpriz olur zaten adet tarihimede 2 gün var 2 gün sonra tamamen kesinleşir o zaman

Görüştüm ama doktorun umursamazlığı canımı sıktı adetle düşürürsün dedi ya adet olmazsam ne olacak diye ben sordum o zaman gel bakalım dedi. Yine yeniden doktor değiştiricem tutunamadım bi yere 😔
En kısa zamanda gönlüne göre bir doktor bulursun inşallah canım sen henüz adet olmadın mı?

D demet7688 demeet kuzum napıosun? Birkaç yerde İzmir 9 eylülde tüp bebek yaptıranları gördüm özelden konuştum. Sanki ikna oldum ben de. Çok git gel yapılmıyormuş. Süreçten doktorlardan Hemşireler den ortamdan çok çok memnun olduklarını ifade ediyorlar. Mali olarak da zaten uygun. Olumsuz olursa gidebilirim diye düşünüyorum. Paylaşayım dedim seninle de

2 gün gecikti canım, yarın test alıcam bakalım hayırlısı🙏🏻
Canim hadi inşallah umutluyum senden rabbim mutlu haberini almayi nasip etsin 💕
Az önce test yaptım canım kaset test maalesef silik bile değil. Adet tarihim 29 nisan o zamana kadar artık bi daha yapmam test 😔
Canim daha cook erken hele dur simdi çıkması mümkün değil 5 gun var daha

Canim daha cook erken hele dur simdi çıkması mümkün değil 5 gun var daha
canım aşılama sonrası bugün 13.gün olduğu için yapiyim dedim ama haklısın bence de erken gibi çünkü kan da Bile 14 gün sonra yükseliyor değer 😊 sabırsızlık ettim biraz internetten aldığım testi dememiş oldum 😅

canım aşılama sonrası bugün 13.gün olduğu için yapiyim dedim ama haklısın bence de erken gibi çünkü kan da Bile 14 gün sonra yükseliyor değer 😊 sabırsızlık ettim biraz internetten aldığım testi dememiş oldum 😅
Hiic moralini bozma sanki pozitif gibi hissettim senin kini biranda bilmiyorum. 🤲💞

R rcannnn canım nasıl gidiyor aşılama işlerin aklım bir yanı burada birtürlü aşılama nasip olmadı bana geçen ay doktor yoktu bu ay adetim yok hala adet olmadım 10 gün oldu 🙄olası durum olursa buradayım inşallah bu sayfa hep kalsın ya valla birtürlü giremedim işin içine ya 🙈birşey insanı bu kadar mı zorlar 😏ama giriyorum buraya arkadaşların yazışmalarını filan okuyorum bakıyorum neler oluyor diye. İsteyen herkes hamiş kalır inşallah bu şeytanın bacağını kıralım 🙏🏼💟

Canım bende orada tedavi görüyorum çok memnun olduğumu fiyatının da çok uyguna geldiğini Demet’e söylemiştim zaten. Özel den vazgeçtim son anda oraya başvurdum ocakta ilk aşılmamı oldum 2. Aşılamamı da orada devam ediyorum memnun kaldığım için. Hatta oraya gitmeden önce medicalpark Funda hanımda çok iyi ben oraya gidecektim orası da aklınız da olsun izmirde aşılama ve tüp bebek arayışında olanlar

R rcannnn canım nasıl gidiyor aşılama işlerin aklım bir yanı burada birtürlü aşılama nasip olmadı bana geçen ay doktor yoktu bu ay adetim yok hala adet olmadım 10 gün oldu 🙄olası durum olursa buradayım inşallah bu sayfa hep kalsın ya valla birtürlü giremedim işin içine ya 🙈birşey insanı bu kadar mı zorlar 😏ama giriyorum buraya arkadaşların yazışmalarını filan okuyorum bakıyorum neler oluyor diye. İsteyen herkes hamiş kalır inşallah bu şeytanın bacağını kıralım 🙏🏼💟
Yaa beklersin adet olmazsın. Beklemezsin şak diye olursun bilmem mi 🤢 hele kazasız Bi ol da İnş sağlıcakla başlarsın sürece. Balal bugün 8.günüm tık yok. Tüp bebek merkezleri bakıyorum özel devlet fiyat süreç bilmem ne. Kafam 3500 kere karışıyor resmen. Başkaları kadar şak diye kolay olması artık güç ama, çok ta zorlamayalım yıllarca :(

Canım bende orada tedavi görüyorum çok memnun olduğumu fiyatının da çok uyguna geldiğini Demet’e söylemiştim zaten. Özel den vazgeçtim son anda oraya başvurdum ocakta ilk aşılmamı oldum 2. Aşılamamı da orada devam ediyorum memnun kaldığım için. Hatta oraya gitmeden önce medicalpark Funda hanımda çok iyi ben oraya gidecektim orası da aklınız da olsun izmirde aşılama ve tüp bebek arayışında olanlar
Peki medical park için tüp bebek fiyatları ne durumda. Dün arkadaş irenbe için paylaştı hesap yaptım baya gider. :(

Denizlide Özel sağlık hastanesinde Yunus hocaya gidiyorum canım
Hiç paüye gittin mi canım ben oraya da gidiyordum ama randevu alamayınca mecbur özelden aldım. Alabilirsem cihan kabukçudan alıcam ne olur olmaz yunus aydında aldım ama mayısa verdiler randevu

Back