- 20 Kasım 2019
- 3.803
- 5.073
- 158
Canim garip sekilde gogsum 1 saat içinde cok hassaslasti silmeye basladi ve ağrıyor bu iyiye işaret mi regle işaret mi bilmiyorumInshAllah elimizde bur umut ve bolca dua etmek var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim garip sekilde gogsum 1 saat içinde cok hassaslasti silmeye basladi ve ağrıyor bu iyiye işaret mi regle işaret mi bilmiyorumInshAllah elimizde bur umut ve bolca dua etmek var
Ay hadi inşallahCanim garip sekilde gogsum 1 saat içinde cok hassaslasti silmeye basladi ve ağrıyor bu iyiye işaret mi regle işaret mi bilmiyorum
Insallah canim amiiiin biraz umutsuzlastim ama bakalim son 3 gun ..Ay hadi inşallah
Morelini yüksek tut negatif düşünmeInsallah canim amiiiin biraz umutsuzlastim ama bakalim son 3 gun ..
Senin bat ne zaman canimMorelini yüksek tut negatif düşünme
21 nisanda yaptirdim ben ilk aşılamam 7 mayısta kan tahlili vericem. Bel agrım var bide birkaç sivilce çıktı neden bilemedimSenin bat ne zaman canim
Bu güzel düşüncenin karşısında ne diyeceğimi bilemedim, boğazım düğümlendi, rabbim gönlündekini önce karnına sonra kucağına versin inşallahDoktor bana 14. Kan tahlili yapıp değerini haber ver dediler. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız canım daha fazla bekletmesin rabbim kimseyi. Ben bu ay inşallah tutar diyorum eşim de heyecanla bekliyor ama tutmazsada 3-4. Aşılamadan sonra hemen tüp bebeğe geçmeyelim kendimiz deneyelim diyor. Benimde yaşım 32 üstelik yüksek tansiyon hastasıyım daha fazla beklemek istemiyorum. Bebek olmıcaksada evlatlık almak istiyorum açıkcası
Bence dee:))Herkes bebesine kavuşana kadar aşık kalsın grup bencede
Amin canım benim inşallah rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasınBu güzel düşüncenin karşısında ne diyeceğimi bilemedim, boğazım düğümlendi, rabbim gönlündekini önce karnına sonra kucağına versin inşallah
Benim annem de 10yıl çocuk sahibi olamamış 1984yili da 20günlük terk edilmiş bir kız çocuğu evlat edindi ve 1987yilinda da kendisi abime hamile kaldı ve bunun gibi örnekleri de cok duymuştum annelik duyguları gormonlari duyguları uyanınca kendi kendine hamile kalabiliyorlarmiş umarim sizin icin de hayırlısı olur zaten en büyük sevap yetim çocukları sevmek onalra annelik babalık etmekDoktor bana 14. Kan tahlili yapıp değerini haber ver dediler. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız canım daha fazla bekletmesin rabbim kimseyi. Ben bu ay inşallah tutar diyorum eşim de heyecanla bekliyor ama tutmazsada 3-4. Aşılamadan sonra hemen tüp bebeğe geçmeyelim kendimiz deneyelim diyor. Benimde yaşım 32 üstelik yüksek tansiyon hastasıyım daha fazla beklemek istemiyorum. Bebek olmıcaksada evlatlık almak istiyorum açıkcası
Evet bizim akrabalarda da aynı şekilde var kardeşinin cocugunu evlatlık almış daha sonra kızı oldu. Dünyada güzel cocuklar yetiştirmenin birçok yolu var. Dilerim rabbim herkese nasip eder bu güzel duyguyuBenim annem de 10yıl çocuk sahibi olamamış 1984yili da 20günlük terk edilmiş bir kız çocuğu evlat edindi ve 1987yilinda da kendisi abime hamile kaldı ve bunun gibi örnekleri de cok duymuştum annelik duyguları gormonlari duyguları uyanınca kendi kendine hamile kalabiliyorlarmiş umarim sizin icin de hayırlısı olur zaten en büyük sevap yetim çocukları sevmek onalra annelik babalık etmek
Araştırma hastanesine çok yakınım, aynı 1 saatte çıkıyor akşam gideyim diyorum. Belki gecikme olmuştur diye bekliyorum yaAynı gün tedavi olmuştuk. Ben dün sabah regl oldum. Bence bi kan testi verin inşallah yüksek çıkacak genesis de 1 saat içinde çıkmıştı benim sonucum
Canım benimm canı n sağolsun. Zaten doktorun tüpe geçecekti sen aşılama ile şansını denemekstemiştin. İyi yaptın denedin. Acaba mı diye düşündürtmeyecek seni. Dilerim önümüzdeki aylarda güzel haberler verirsin bizeKızlar aşılamamın 12. Günü kan testimin sonucu beklediğim gibi negatif. Benim için hayırlı olan buymuş, miniğimin bana gelmek için daha zamanı gelmemiş sonuç bekleyen diğer arkadaşlarım umarım sizler pozitifi görürsünüz bu ay negatif sonuç alanlar olarakta allahım nasip etsin en yakın zamanda miniklerimize kavuşalım inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim kesinlikle öyle aklımda kalmadı en azından aklımda, içimde daha rahat artık. İnşallah herşey çok güzel olacak hepimiz içinCanım benimm canı n sağolsun. Zaten doktorun tüpe geçecekti sen aşılama ile şansını denemekstemiştin. İyi yaptın denedin. Acaba mı diye düşündürtmeyecek seni. Dilerim önümüzdeki aylarda güzel haberler verirsin bize
İnş canım benim dilerim herşey güzel olur senin içinÇok teşekkür ederim canım benim kesinlikle öyle aklımda kalmadı en azından aklımda, içimde daha rahat artık. İnşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için
Siz kimr gidiyorsunuzMerhaba bende denizlide tedavi görüyorum Özel sağlıkta doktorum direk tüp bebek önermedi herhangi bir sorun yok sadece yumurta sayısı az dedi ve bu ay ilk aşılamayı yaptık bakalım bekliyoruz
Görüştüm ama doktorun umursamazlığı canımı sıktı adetle düşürürsün dedi ya adet olmazsam ne olacak diye ben sordum o zaman gel bakalım dedi. Yine yeniden doktor değiştiricem tutunamadım bi yereCanim benim cok tesekkur ederim, nasilsin doktorunla gorustun mu ? Cok cok üzgünüm.. Burasi sanki aile gibi oldu dun esime bile bahsettim gruptan biri şöyle şöyle oldu diye.