- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
- 133
Sizin sayenizde yunus aydınla gidip bi görüşeceğim sanırım hep çok yoğun randevu alamam diye erteliyordumEvet bizim akrabalarda da aynı şekilde var kardeşinin cocugunu evlatlık almış daha sonra kızı oldu. Dünyada güzel cocuklar yetiştirmenin birçok yolu var. Dilerim rabbim herkese nasip eder bu güzel duyguyu
Çok çok erken pes ediyorsun daha 12 ci gün az daha beklr biliyorsun aşılama gününden sonra hamile kalma olasılığın daha fazla büyük ihtimal benim de öyle olmuş tahminime göre o yüzden az daha sabırla bekle canım bneimÇok teşekkür ederim canım benim kesinlikle öyle aklımda kalmadı en azından aklımda, içimde daha rahat artık. İnşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için
Denizlide Özel sağlık hastanesinde Yunus hocaya gidiyorum canımSiz kimr gidiyorsunuz
Bende çok merak ediyorum bunuBenim şimdi adetin 11. Günü oldu aşılama 4 ünde test vercem oldu ki negatif normal adet tarihim de mi adet olmam lazım aynı durumu yaşayan var mı
Canım öyle bir ihtimalde var tabii ama doktorum 12.gün test yaptırmamı istemişti oda bugün ve negatif. Eğer aşılama sonrası olduysa sürpriz olur zaten adet tarihimede 2 gün var 2 gün sonra tamamen kesinleşir o zamanÇok çok erken pes ediyorsun daha 12 ci gün az daha beklr biliyorsun aşılama gününden sonra hamile kalma olasılığın daha fazla büyük ihtimal benim de öyle olmuş tahminime göre o yüzden az daha sabırla bekle canım bneim
En kısa zamanda gönlüne göre bir doktor bulursun inşallah canım sen henüz adet olmadın mı?Görüştüm ama doktorun umursamazlığı canımı sıktı adetle düşürürsün dedi ya adet olmazsam ne olacak diye ben sordum o zaman gel bakalım dedi. Yine yeniden doktor değiştiricem tutunamadım bi yere
2 gün gecikti canım, yarın test alıcam bakalım hayırlısıCanim ben de fitil sekilde kullanıyorum ama daha bat 3 gun var .. kac gun gecikti ? Kan testi veremez.misin
Az önce test yaptım canım kaset test maalesef silik bile değil. Adet tarihim 29 nisan o zamana kadar artık bi daha yapmam testİnsallah olurda diş agrinida bi hal edersin ya yeterki olsun çabalarinin karşılıgını verir insallah Rabbim
Canim hadi inşallah umutluyum senden rabbim mutlu haberini almayi nasip etsin2 gün gecikti canım, yarın test alıcam bakalım hayırlısı
Canim daha cook erken hele dur simdi çıkması mümkün değil 5 gun var dahaAz önce test yaptım canım kaset test maalesef silik bile değil. Adet tarihim 29 nisan o zamana kadar artık bi daha yapmam test
canım aşılama sonrası bugün 13.gün olduğu için yapiyim dedim ama haklısın bence de erken gibi çünkü kan da Bile 14 gün sonra yükseliyor değerCanim daha cook erken hele dur simdi çıkması mümkün değil 5 gun var daha
Hiic moralini bozma sanki pozitif gibi hissettim senin kini biranda bilmiyorum.canım aşılama sonrası bugün 13.gün olduğu için yapiyim dedim ama haklısın bence de erken gibi çünkü kan da Bile 14 gün sonra yükseliyor değersabırsızlık ettim biraz internetten aldığım testi dememiş oldum
Progestan kullandın mı
Hayır herhangi bi ilaç kullanmadım. Kan sonucunu bizimle de paylaşırsın akşam güzel haber bekliyoruzProgestan kullandın mı
Yaaa ciddi misin inşallah öyle olur hayırlısı. Bunu duyduktan sonra moralimi bozmıcam asla aklıma gelecek hep teşekkür ederimHiic moralini bozma sanki pozitif gibi hissettim senin kini biranda bilmiyorum.
Yaa beklersin adet olmazsın. Beklemezsin şak diye olursun bilmem miR rcannnn canım nasıl gidiyor aşılama işlerin aklım bir yanı burada birtürlü aşılama nasip olmadı bana geçen ay doktor yoktu bu ay adetim yok hala adet olmadım 10 gün olduolası durum olursa buradayım inşallah bu sayfa hep kalsın ya valla birtürlü giremedim işin içine ya birşey insanı bu kadar mı zorlar ama giriyorum buraya arkadaşların yazışmalarını filan okuyorum bakıyorum neler oluyor diye. İsteyen herkes hamiş kalır inşallah bu şeytanın bacağını kıralım
Ben kullanıyorum o yüzden de gecikebilir mı diye. İnşallah canımHayır herhangi bi ilaç kullanmadım. Kan sonucunu bizimle de paylaşırsın akşam güzel haber bekliyoruz
Peki medical park için tüp bebek fiyatları ne durumda. Dün arkadaş irenbe için paylaştı hesap yaptım baya gider.Canım bende orada tedavi görüyorum çok memnun olduğumu fiyatının da çok uyguna geldiğini Demet’e söylemiştim zaten. Özel den vazgeçtim son anda oraya başvurdum ocakta ilk aşılmamı oldum 2. Aşılamamı da orada devam ediyorum memnun kaldığım için. Hatta oraya gitmeden önce medicalpark Funda hanımda çok iyi ben oraya gidecektim orası da aklınız da olsun izmirde aşılama ve tüp bebek arayışında olanlar
Hiç paüye gittin mi canım ben oraya da gidiyordum ama randevu alamayınca mecbur özelden aldım. Alabilirsem cihan kabukçudan alıcam ne olur olmaz yunus aydında aldım ama mayısa verdiler randevuDenizlide Özel sağlık hastanesinde Yunus hocaya gidiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?