Olur inşallah canını sıkma var herşeyde bir hayırMaalesef negatif sonucum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur inşallah canını sıkma var herşeyde bir hayırMaalesef negatif sonucum
Bende fitil şeklinde kullanıyorum ama daha 4 günümdeyim aşılamanin öyle bir bilgim yok ben duramaz test yapardim kaç gün gectiArkadaşlar progestanı fitil şeklinde kullanan varmı, ve adeti geciktirme özelliği varmı sizce?? Adetim gecikti testde almadım, adeti bekliycem diye acaba progestan adeti geciktiriyormu
Yok daha test yapmadım zaten yüzüm sivilce doldu eşim başımda kesin adet olacaksın diyip duruyorSonucunu aldinmi canim
İnşallah olmazsın ya negatif düsünmeyinYok daha test yapmadım zaten yüzüm sivilce doldu eşim başımda kesin adet olacaksın diyip duruyor
Aslında bu ay olmazsa diğer aylar kadar üzülmem çünkü diş ağrısı çekiyorum doktor cerrahi işlem uygulayacağım dedi. Hayırlısı olsun bekliyorum bakalımİnşallah olmazsın ya negatif düsünmeyin
İnsallah olurda diş agrinida bi hal edersin ya yeterki olsun çabalarinin karşılıgını verir insallah RabbimAslında bu ay olmazsa diğer aylar kadar üzülmem çünkü diş ağrısı çekiyorum doktor cerrahi işlem uygulayacağım dedi. Hayırlısı olsun bekliyorum bakalım
Bende fitil şeklinde kullanıyorum canım ama 5. Günümdeyim dahaArkadaşlar progestanı fitil şeklinde kullanan varmı, ve adeti geciktirme özelliği varmı sizce?? Adetim gecikti testde almadım, adeti bekliycem diye acaba progestan adeti geciktiriyormu
Aynı gün tedavi olmuştuk. Ben dün sabah regl oldum. Bence bi kan testi verin inşallah yüksek çıkacak genesis de 1 saat içinde çıkmıştı benim sonucumRegl geciken oldu mu,
Herkes bebesine kavuşana kadar aşık kalsın grup bencedeCanim benim cok tesekkur ederim, nasilsin doktorunla gorustun mu ? Cok cok üzgünüm.. Burasi sanki aile gibi oldu dun esime bile bahsettim gruptan biri şöyle şöyle oldu diye.
Bence de canim hem birbirimize dua ederiz hep,Herkes bebesine kavuşana kadar aşık kalsın grup bencede
Canim ben de fitil sekilde kullanıyorum ama daha bat 3 gun var .. kac gun gecikti ? Kan testi veremez.misinArkadaşlar progestanı fitil şeklinde kullanan varmı, ve adeti geciktirme özelliği varmı sizce?? Adetim gecikti testde almadım, adeti bekliycem diye acaba progestan adeti geciktiriyormu
Canım bence iki doktoruda araştır birde için hangisi ısırsa ona git bence , bu süreçte bence doktorunu sevebilmen çok önemli, yunus hoca kesinlikle ticari birisi değil ilk anda bunu farkettim açıkcası, önce hastane masraflarının bilgisini vereyim Muayene 280 tl , bir aylık alınır o süreçte birkaç kez gidersen ödemiyorsun. Aşılama 1500 tl. En başta rahim filmi çektirdik eşime sperm testi yaptırdık toplam 500 civarına maloldu diebilirim. Adetin 3. Günü gidiyorum 10 dklık muayene işlemi sürüyor 30 tlye o gün hormon testi yapıyorlar eğer aşılamaya karar verirsek antikor ve gider kan tahlilleri yapıyorlar yaklaşık 350 ödedim. Sonra ilaç verdi bi iğne verdi fostimon ilave multivitamin verdi folikasitli toplam 700 tl ödedim. Bir hafta sonra kontrole gittim 3 yumurta var güzel dedi çatlama iğnesini şu gün şu saatte yaptır dedi. Sonra aşılama saati günü verdi. Aşılama günü 1500 ü ödedim o paranın içinde eşimin sperm yıkanması da vardı birdaha ücret almadılar aşılamadan sonra progestan fitil verdi. Ben evde yatarken prospektüsü okudum agızdan alınır diodu arAdım doktoru. Asistanları evet agızdan alındıgında aşırı yan etkisi var ama aşılamadan sonra fitil olarak veriyoruz etkileşimi daha kuvvetli tutunmayı kolaylaştırıo die açıkladılar bide. Yani sen ne sorsan doktorda asistanlarıda her zaman tane tane açıklıyor. Hatta ben kedi almak istiyorum die onu bile sordum eşimin zoruyla çok uzun oldu biraz umarım kimseyi sıkmamAllah razı olsun canım, ben de Yunus hocaya veya Antalya'da Murat Berkkanoğlu'na gitmeyi düşünüyordum, yazdıklarından sonra Yunus hoca ağır basmaya başladı önceden randevu alıp mı gidiyorsun, çok yoğun olduğunu duydum, ben farklı bir ilden gideceğim, ayrıca çalışıyorum, o süreçte yıllık izin kullanmam gerekir sanırım,
muayene ücreti ne kadar acaba
Çok güzel anlattın canım, teşekkür ederim, aklımda hiç soru kalmadı aşılama ücreti de makul, tüp bebek için 15-20 bini gözden çıkardım, ben de bu ay aşılama yaptım, aşılamanın 9.günü değerim 2 çıktı, doktor kesin bir şekilde gebelik yok dedi, ilk aşılamamdı, aşılama sonrası hiçbir ilaç kullanmadım, kullansam daha iyi olur muydu bilmiyorum, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, senin de güzel haberini alalım en yakın zamandaCanım bence iki doktoruda araştır birde için hangisi ısırsa ona git bence , bu süreçte bence doktorunu sevebilmen çok önemli, yunus hoca kesinlikle ticari birisi değil ilk anda bunu farkettim açıkcası, önce hastane masraflarının bilgisini vereyim Muayene 280 tl , bir aylık alınır o süreçte birkaç kez gidersen ödemiyorsun. Aşılama 1500 tl. En başta rahim filmi çektirdik eşime sperm testi yaptırdık toplam 500 civarına maloldu diebilirim. Adetin 3. Günü gidiyorum 10 dklık muayene işlemi sürüyor 30 tlye o gün hormon testi yapıyorlar eğer aşılamaya karar verirsek antikor ve gider kan tahlilleri yapıyorlar yaklaşık 350 ödedim. Sonra ilaç verdi bi iğne verdi fostimon ilave multivitamin verdi folikasitli toplam 700 tl ödedim. Bir hafta sonra kontrole gittim 3 yumurta var güzel dedi çatlama iğnesini şu gün şu saatte yaptır dedi. Sonra aşılama saati günü verdi. Aşılama günü 1500 ü ödedim o paranın içinde eşimin sperm yıkanması da vardı birdaha ücret almadılar aşılamadan sonra progestan fitil verdi. Ben evde yatarken prospektüsü okudum agızdan alınır diodu arAdım doktoru. Asistanları evet agızdan alındıgında aşırı yan etkisi var ama aşılamadan sonra fitil olarak veriyoruz etkileşimi daha kuvvetli tutunmayı kolaylaştırıo die açıkladılar bide. Yani sen ne sorsan doktorda asistanlarıda her zaman tane tane açıklıyor. Hatta ben kedi almak istiyorum die onu bile sordum eşimin zoruyla çok uzun oldu biraz umarım kimseyi sıkmam
Doktor bana 14. Kan tahlili yapıp değerini haber ver dediler. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız canım daha fazla bekletmesin rabbim kimseyi. Ben bu ay inşallah tutar diyorum eşim de heyecanla bekliyor ama tutmazsada 3-4. Aşılamadan sonra hemen tüp bebeğe geçmeyelim kendimiz deneyelim diyor. Benimde yaşım 32 üstelik yüksek tansiyon hastasıyım daha fazla beklemek istemiyorum. Bebek olmıcaksada evlatlık almak istiyorum açıkcasıÇok güzel anlattın canım, teşekkür ederim, aklımda hiç soru kalmadı aşılama ücreti de makul, tüp bebek için 15-20 bini gözden çıkardım, ben de bu ay aşılama yaptım, aşılamanın 9.günü değerim 2 çıktı, doktor kesin bir şekilde gebelik yok dedi, ilk aşılamamdı, aşılama sonrası hiçbir ilaç kullanmadım, kullansam daha iyi olur muydu bilmiyorum, hepimiz için hayırlısı olsun inşallah, senin de güzel haberini alalım en yakın zamanda
Ya gerçekten çok açıklayıcı oldu canim eline sağlık.izmirde fiyatlar cok uçuk.ben İzmire 2 saat mesafedeyim ama gözümü karartıp denizliye mi gitsem diye düşündüm inan.Canım bence iki doktoruda araştır birde için hangisi ısırsa ona git bence , bu süreçte bence doktorunu sevebilmen çok önemli, yunus hoca kesinlikle ticari birisi değil ilk anda bunu farkettim açıkcası, önce hastane masraflarının bilgisini vereyim Muayene 280 tl , bir aylık alınır o süreçte birkaç kez gidersen ödemiyorsun. Aşılama 1500 tl. En başta rahim filmi çektirdik eşime sperm testi yaptırdık toplam 500 civarına maloldu diebilirim. Adetin 3. Günü gidiyorum 10 dklık muayene işlemi sürüyor 30 tlye o gün hormon testi yapıyorlar eğer aşılamaya karar verirsek antikor ve gider kan tahlilleri yapıyorlar yaklaşık 350 ödedim. Sonra ilaç verdi bi iğne verdi fostimon ilave multivitamin verdi folikasitli toplam 700 tl ödedim. Bir hafta sonra kontrole gittim 3 yumurta var güzel dedi çatlama iğnesini şu gün şu saatte yaptır dedi. Sonra aşılama saati günü verdi. Aşılama günü 1500 ü ödedim o paranın içinde eşimin sperm yıkanması da vardı birdaha ücret almadılar aşılamadan sonra progestan fitil verdi. Ben evde yatarken prospektüsü okudum agızdan alınır diodu arAdım doktoru. Asistanları evet agızdan alındıgında aşırı yan etkisi var ama aşılamadan sonra fitil olarak veriyoruz etkileşimi daha kuvvetli tutunmayı kolaylaştırıo die açıkladılar bide. Yani sen ne sorsan doktorda asistanlarıda her zaman tane tane açıklıyor. Hatta ben kedi almak istiyorum die onu bile sordum eşimin zoruyla çok uzun oldu biraz umarım kimseyi sıkmam
InshAllah elimizde bur umut ve bolca dua etmek varBenimde belirti yok canim 0 diger aylar daha cok belirtim vardi .. ama arkadaşlardan sıfır belirti ile hamile olduğunu öğrenenler oldu rabbim bize nasip etsin benimde 11. Gunum
Bizim akrabamız da rahmini aldırmak zorunda kalmıştı. Bir bebek evlat edindiler. Şuan 2 yaşlarında. Sizin gibi yüce gönüllü fedakar merhametli insanları gördükçe gözlerimden yaşlar geliyor ne mutlu size. Allahım en tez zamanda annelik nasip etsin inşallah pes etmeyin denemeye devam edin lütfen en içten duam sizinle❤❤Doktor bana 14. Kan tahlili yapıp değerini haber ver dediler. İnşallah seninde güzel haberlerini alırız canım daha fazla bekletmesin rabbim kimseyi. Ben bu ay inşallah tutar diyorum eşim de heyecanla bekliyor ama tutmazsada 3-4. Aşılamadan sonra hemen tüp bebeğe geçmeyelim kendimiz deneyelim diyor. Benimde yaşım 32 üstelik yüksek tansiyon hastasıyım daha fazla beklemek istemiyorum. Bebek olmıcaksada evlatlık almak istiyorum açıkcası
Çok teşekkür ederim canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın hep böyle dua ediyorum. Birde ne yalan söyliyim 10 yıl bebek arayıp deli masraf yapacağıma dünyada okadar çok anneye düzgün bir aileye ihtiyacı olan cocuklar bebekler var ki onlardan birinin hatta ekomomik imkanım olsa birkaçının hayatını güzelleştirmek hayata kazandırmak istiyorum.Bizim akrabamız da rahmini aldırmak zorunda kalmıştı. Bir bebek evlat edindiler. Şuan 2 yaşlarında. Sizin gibi yüce gönüllü fedakar merhametli insanları gördükçe gözlerimden yaşlar geliyor ne mutlu size. Allahım en tez zamanda annelik nasip etsin inşallah pes etmeyin denemeye devam edin lütfen en içten duam sizinle❤❤