Cok tesekkur ederim canim Allaha emanet artik ben terapiye basladim bana iyi gelir ins
benim 10. Gunumdu bugun canim 27 nisan test gunu ..
Hatice gercekten cok saskinim soktayim ya Allahim sen bizim kalbimize sabir ver lutfen uzulme tekrar denemeye devem
Bugün de kayinvalideme gitmisti eşim ihtiyaçları için.bundan sonra bizimle yasamaya karar vermiş artık bizle kalacakmış oyle soylemis beni sizin eve taşıyacaksin demiş.esim geldi soyledi hemen ara dedim gidelim alalım.esim telefon etti anne geliyoruz senı toplayalım gidelim bize diye. Bu arada eşim asla annemle yaşamam memleketi terkederim diyo mikrofon açık kayinvalidem karin kabul ettimi dedi.evet dedi eşim.ben az sizi birbirinize karıştırayım diye dedim gelmeyin dedi kapatti 3 4 defa aradık telefonu açmıyo. Ben nelerle uğraşıyorum millet neler düşünüyo el insaf ya demet allah kolaylik versin kardesim soyleyevek laf yok Allah buyuk.
Bende de öyle fiziksel veya ruhsal hiçbirşey hissetmiyorum kizlar ben de cok umutluydum ama zaman yaklastikca umudum azaldi cunku hic bir belirti yok fark yok
Rabbim mucizenle kavustursun insallah , vardir insallah
.. ben de hic bir belirtim olmadigi icin dususlere gectim
Ayni gun olmus asilamayi canim , benimde 10. Gunum hic belirtim yok cok uzuluyorm