Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben biraz ara vermek istiyorum, gönlünden geçeni yap canım, hayırlısı olsun hakkında
Kimyasal gebelik düştüğünden sonra tekrar hamile kalmak daha kolaylaşıyor diyorlar ondan aşılama olmasa da çatlatma iğnesi denemek istiyorum en azından sanki nehricim bilemedim

Bende de hiç etki yapmadı çatlatma iğnesi canım hep yazdım ama hamileymişim o yüzden belli olmuyor o işler baştan daha moralinizi yerlere indirmeyin

Ne zaman test yapacaksın. Rabbim bekleti içinde olan bütün kullarına hayırlısını nasip etsin gönlüne göre versin. Bizlere de inşAllah

Şakamı bu kayınvaliden yaa... Allah sana bolca sabır versin canım. Bide bununla uğraşıyorsun yaaa kıyamam
Ah canim ah. Anlatmakla bitmez. Allah sabir versin bana ben gibi olana cok sağol canim

Bunu doktorumla bende konuşacağım ara vermeden devam etmenin bir yararı var mı eğer yararı yoksa ara vermeyi düşünüyorum en azından 1 ay
Canim günaydın. Benim doktorum 1 ay dinlenmemk ikinci adet dönemimde gelmemi söyledi. İlaçların etkisiyle hamile kalabilirsin dedi.birde stresi daha atamadık üstümüzden ben bu ay dinleniyorum.kendiligimden hamile kalmayı hayal edip stresim de bitti.bide oyle dene istersen

Allah hepimizin yardımcısı olsun inshAllah vardır bir bildiği ben de ayin sonu test yapıcam günler geçmiyor bugun 9uncu gün hiç bir belirtim de yok zaten pek bi umudum da yok maalesef
Canim Amin inşallah. 9 günden sonra günler çabucak geçiyor.belirtisi olmayıpta hamile kalan arkadaşlarımız da var.insallah bize güzel hayirli haberi verirsin duayla bekliyoruz müjdeli haberini

Ben Denizli'de özel sağlık Hastanesi'ne veya Antalya'ya gitmeyi düşünüyorum, ikisi de 3 saat bulunduğum yere
Merhaba bende denizlide tedavi görüyorum Özel sağlıkta doktorum direk tüp bebek önermedi herhangi bir sorun yok sadece yumurta sayısı az dedi ve bu ay ilk aşılamayı yaptık bakalım bekliyoruz

Herkesin bünyesi farklı ama öyle düşünme işllah güzel ve hayırlı sonuç alırsın canım bak her zaman hayırlısını isteyelim neler okuyoruz burada mucizeler o kadar çok ki bizde yaşayacağız işllah ama hayırlısıyla. Valla dün çok gezdim forumda deli gibi araştırma yaptım okuduklarımdan etkilendim heralde dün gece rüyam hamileyim ama düşük yapıyorum nasıl kanamam geliyor parça parça hemde çok korktum o yüzden hangisi hakkımız da hayırlısıysa onu yaşayalım

Bende dinlenmek istiyorum canım birde bu ay rahim filmi çektirmiştim 2-3 ay gebe kalma ihtimalini arttırabiliyormuş bakalım hayırlısı

Merhaba bende denizlide tedavi görüyorum Özel sağlıkta doktorum direk tüp bebek önermedi herhangi bir sorun yok sadece yumurta sayısı az dedi ve bu ay ilk aşılamayı yaptık bakalım bekliyoruz
İnşallah olumlu sonuç alırsın doktorun Yunus Aydın mı acaba, ben bu doktoru düşünüyorum, eğer Yunus bey ise memnun musun?

İnşallah olumlu sonuç alırsın doktorun Yunus Aydın mı acaba, ben bu doktoru düşünüyorum, eğer Yunus bey ise memnun musun?
Merhaba canım evet Yunus hoca, gitmeden önce çok kadın doğum doktoruna gitmiştim bu yüzden cok araştırdım ayrıca kendisi Eskişehirden ogü den geldiği için direk atladım bende eskişehirliyim çünkü Kendisinden cok memnunum bizim şirketten bi ablamız var 10 yıldır uğraşıyor muş gitmediği doktor kalmamış en sonunda Yunus hocayla tüp bebekte başarılı olmuş, birde akrabalar pek paylaşmaz ya sanırım bi akrabamda Yunus hoca ogüdeyken ona gitmiş şimdi ikizleri var. İlaç ücret aklınıza ne takılırsa her şeyi yanıtlabilirim

Allah razı olsun canım, ben de Yunus hocaya veya Antalya'da Murat Berkkanoğlu'na gitmeyi düşünüyordum, yazdıklarından sonra Yunus hoca ağır basmaya başladı önceden randevu alıp mı gidiyorsun, çok yoğun olduğunu duydum, ben farklı bir ilden gideceğim, ayrıca çalışıyorum, o süreçte yıllık izin kullanmam gerekir sanırım,
muayene ücreti ne kadar acaba

Bende de hiç etki yapmadı çatlatma iğnesi canım hep yazdım ama hamileymişim o yüzden belli olmuyor o işler baştan daha moralinizi yerlere indirmeyin
Canim benim cok tesekkur ederim, nasilsin doktorunla gorustun mu ? Cok cok üzgünüm.. Burasi sanki aile gibi oldu dun esime bile bahsettim gruptan biri şöyle şöyle oldu diye.

Allah hepimizin yardımcısı olsun inshAllah vardır bir bildiği ben de ayin sonu test yapıcam günler geçmiyor bugun 9uncu gün hiç bir belirtim de yok zaten pek bi umudum da yok maalesef
Benimde belirti yok canim 0 diger aylar daha cok belirtim vardi .. ama arkadaşlardan sıfır belirti ile hamile olduğunu öğrenenler oldu rabbim bize nasip etsin benimde 11. Gunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…