Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba evet test yaptım kanda verdim ama maalesef negatif benim asilamam tutmadı
Allah hepimizin yardımcısı olsun inshAllah vardır bir bildiği ben de ayin sonu test yapıcam günler geçmiyor bugun 9uncu gün hiç bir belirtim de yok zaten pek bi umudum da yok maalesef

Çok sevindim senin adına. Şuan bende üniversite hastanesinde aşılama oldum sırf doktorum için gidiyorum. Ankara da otursaydım şimdiye Bahçeçi’ye gitmiştim kesin ama telefonla ayda bi kere ararlar beni sağolsunlar

İyi geceler Hanımlar ben Yeni üye oldum daha tam olarak çözmüş değilim siteyi. Size sorum olacak dün ilk defa aşılama yaptım ve gün boyu çok ağrım oldu normal mi,bunu yaşayan var mı
22 Nisan Aşılama yaptın. Peki yaş kaç ve beklenilen adet tarihin ne zaman canım tabloya ekleyeceğim seni

Bugün ara sıra kramp gibi sızı oluyor geçmiş gibi. Artık test zamanını bekleyeceğim
Benim de 2gün baya sancım oldu özelikte sol yumurtalıkta hatta Ayaklarıma dizime kadar baya sancı oldu kramplar 3üncü günde dw mantar oldum doktoruma gittim fitil ve hap yazdı gün aşırı iliski önerdi ama o mantar varken tabiki de hiç ilişki yapamadık 2-3gün fitil ve ilacı kulandiktan sonra her agri sızı mantar geçti bugun de 9uncu gün hic bir ağrım yok tutuysa bile hiç bir belirti yok galiba tutmadı ya

Hastaneden çıkarken doktora söyledim normaldir olur dedi eve geldikten sonra şiddetlendi. Herhangi bir ilaç falan da vermedi gün aşırı ilişki önerdi sadece. Ama ben çok korkuyorum
Çatlatma iğnesinden kaynaklı da çok ağrı olabiliyor merak etme herşey yolundadır

İyi geceler Hanımlar ben Yeni üye oldum daha tam olarak çözmüş değilim siteyi. Size sorum olacak dün ilk defa aşılama yaptım ve gün boyu çok ağrım oldu normal mi,bunu yaşayan var mı
Benim hiç gram ağrım olmadı ama herkesin bi yeri ağrıyor sorun bende sanırım sen beni baz alma

Benimde 26 27 Nisan inşallah nasip olur

Tedaviyi kabul edeceğini sanmıyorum ama iyi olur onun için. Boşver kuzum sen kendine odaklan. Bugün kaçıncı gün oldu senin
Cok tesekkur ederim canim Allaha emanet artik ben terapiye basladim bana iyi gelir ins benim 10. Gunumdu bugun canim 27 nisan test gunu ..
İyi akşamlar herkese ben dayanamadım kan testi verdim silik çizgiyi görünce ama maalesef negatif çıktı çok üzgünüm.
Hatice gercekten cok saskinim soktayim ya Allahim sen bizim kalbimize sabir ver lutfen uzulme tekrar denemeye devem

Bugün de kayinvalideme gitmisti eşim ihtiyaçları için.bundan sonra bizimle yasamaya karar vermiş artık bizle kalacakmış oyle soylemis beni sizin eve taşıyacaksin demiş.esim geldi soyledi hemen ara dedim gidelim alalım.esim telefon etti anne geliyoruz senı toplayalım gidelim bize diye. Bu arada eşim asla annemle yaşamam memleketi terkederim diyo mikrofon açık kayinvalidem karin kabul ettimi dedi.evet dedi eşim.ben az sizi birbirinize karıştırayım diye dedim gelmeyin dedi kapatti 3 4 defa aradık telefonu açmıyo. Ben nelerle uğraşıyorum millet neler düşünüyo el insaf ya

demet allah kolaylik versin kardesim soyleyevek laf yok Allah buyuk.
Ben direk tüp niyetine girmiştim doğal gebeliğim olduğu için tek aşılama denemek mantıklı geldiği için denedim ama hiç bişey hissetmiyorum sanki tutmayacak gibi
Bende de öyle fiziksel veya ruhsal hiçbirşey hissetmiyorum

kizlar ben de cok umutluydum ama zaman yaklastikca umudum azaldi cunku hic bir belirti yok fark yok
Rabbim mucizenle kavustursun insallah , vardir insallah .. ben de hic bir belirtim olmadigi icin dususlere gectim
Ayni gun olmus asilamayi canim , benimde 10. Gunum hic belirtim yok cok uzuluyorm

Canım bazen belirti olmadan da pozitifi görüyorsun modunu düşürme. Çatlatma iğnesi oldun dimi sen

Şakamı bu kayınvaliden yaa... Allah sana bolca sabır versin canım. Bide bununla uğraşıyorsun yaaa kıyamam

Bende Nisan 21 de aşılama oldum umarım hayirli sonuçlar alirim sizde durumlar nedir kan tahlili verenler varmı

Sonucunu aldinmi canim

Benim aşılama yine negatif regl oldum Pazartesi gidicem tüp bebeğe geçiş yapılacak bundan sonra orada devam edicem. Çok yoruldum ama tek ümidim başarı oranının yüksek olması

Canım bazen belirti olmadan da pozitifi görüyorsun modunu düşürme. Çatlatma iğnesi oldun dimi sen
Evet canim catlatma ignesi oldum ama garip bide herkes yazmisti catlatma ignesi belirti yapiyor diye bende hic yapmadi, benim normalde reglden 10 gun once goguslerim cok siser ve acirdi oda yok simdi gogsum ilk defa sanki yumusacik bos.
suan bata 3 gun kaldi koltuk altindan hafif agri basladi sanki oyuzden moralim bozuldu regl geliyor diye

Benim aşılama yine negatif regl oldum Pazartesi gidicem tüp bebeğe geçiş yapılacak bundan sonra orada devam edicem. Çok yoruldum ama tek ümidim başarı oranının yüksek olması
Canını sıkma umarım hayırlı bir sonuc alabilirsin tüp bebekten. Morel çok önemli modunu düşürme Ramazan ayının yüzü gözü hürmetine umarım diledigini verir

Kız aslında 13.gün çok da erken değil sanki. Adete 1 hafta kala yapın diyorlar da. Yok beklerim baya. Ben gözü kararttım tüpe gideceğim
Hayır hayır onu demek istemedim erken gebelik testlerinden alma normal kaset testle yap canım. Bende 12ci günden itibaren yapmaya başlamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…