- 23 Nisan 2021
- 27
- 21
- 3
- 32
Allah hepimizin yardımcısı olsun inshAllah vardır bir bildiği ben de ayin sonu test yapıcam günler geçmiyor bugun 9uncu gün hiç bir belirtim de yok zaten pek bi umudum da yok maalesefMerhaba evet test yaptım kanda verdim ama maalesef negatif benim asilamam tutmadı
Çok sevindim senin adına. Şuan bende üniversite hastanesinde aşılama oldum sırf doktorum için gidiyorum. Ankara da otursaydım şimdiye Bahçeçi’ye gitmiştim kesin ama telefonla ayda bi kere ararlar beni sağolsunlarDoktorun Berfu hoca benim çok tatlı ben daha önce başka doktorlarla düşük sürecimde çok sorun yaşadım ama sonun da gerçekten güvenebildiğim bir doktor buldum Allah nasip ederse tüm sürecime onla devam edeceğim benim aradığım en önemli şey kişiye göre tedavi ve gerçekçi konuşmasıydı. Bakalım hayırlsı olur inşallah o süreçlere kalmayız inşallah
Kız aslında 13.gün çok da erken değil sanki. Adete 1 hafta kala yapın diyorlar da. Yok beklerim baya. Ben gözü kararttım tüpe gideceğimCanım erken gebelik testlerini kimse tavsiye etmiyor genel de yanlış sonuç çıkarıyormuş
22 Nisan Aşılama yaptın. Peki yaş kaç ve beklenilen adet tarihin ne zaman canım tabloya ekleyeceğim seniİyi geceler Hanımlar ben Yeni üye oldum daha tam olarak çözmüş değilim siteyi. Size sorum olacak dün ilk defa aşılama yaptım ve gün boyu çok ağrım oldu normal mi,bunu yaşayan var mı
Ben biraz ara vermek istiyorum, gönlünden geçeni yap canım, hayırlısı olsun hakkındaÖzel sağlığı bende düşünmeye başladım ama maddi olarak korkuyorum ara mı versem bir ay yoksa sıca sıcağına devam mı etsem bilmiyorum
Benim de 2gün baya sancım oldu özelikte sol yumurtalıkta hatta Ayaklarıma dizime kadar baya sancı oldu kramplar 3üncü günde dw mantar oldumBugün ara sıra kramp gibi sızı oluyor geçmiş gibi. Artık test zamanını bekleyeceğim
Çatlatma iğnesinden kaynaklı da çok ağrı olabiliyor merak etme herşey yolundadırHastaneden çıkarken doktora söyledim normaldir olur dedi eve geldikten sonra şiddetlendi. Herhangi bir ilaç falan da vermedi gün aşırı ilişki önerdi sadece. Ama ben çok korkuyorum
Benim hiç gram ağrım olmadı ama herkesin bi yeri ağrıyor sorun bende sanırım sen beni baz almaİyi geceler Hanımlar ben Yeni üye oldum daha tam olarak çözmüş değilim siteyi. Size sorum olacak dün ilk defa aşılama yaptım ve gün boyu çok ağrım oldu normal mi,bunu yaşayan var mı
Benimde 26 27 Nisan inşallah nasip olur
Cok tesekkur ederim canim Allaha emanet artik ben terapiye basladim bana iyi gelir insTedaviyi kabul edeceğini sanmıyorum ama iyi olur onun için. Boşver kuzum sen kendine odaklan. Bugün kaçıncı gün oldu senin
Hatice gercekten cok saskinim soktayim ya Allahim sen bizim kalbimize sabir ver lutfen uzulme tekrar denemeye devemİyi akşamlar herkese ben dayanamadım kan testi verdim silik çizgiyi görünce ama maalesef negatif çıktı çok üzgünüm.
Bende de öyle fiziksel veya ruhsal hiçbirşey hissetmiyorumBen direk tüp niyetine girmiştim doğal gebeliğim olduğu için tek aşılama denemek mantıklı geldiği için denedim ama hiç bişey hissetmiyorum sanki tutmayacak gibi
Rabbim mucizenle kavustursun insallah , vardir insallahBenim yarın aşılamamın 12.günü kan vereceğim pek birşey hissetmiyorum büyük ihtimal olmadıdoktorum direk tüp bebek demişti ben aşılamada şansımızı denemek istedim. Doktorum zaten tüp bebek uzmanı medicana bahçelievler düzgün korkmaz yine aynı yerde tüp bebek denemeyi düşünüyorum bir kaç gündür başka yerlerde araştırıyorum yarın sonucumdan sonra doktorumla görüşüp karar vereceğiz bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Ayni gun olmus asilamayi canim , benimde 10. Gunum hic belirtim yok cok uzuluyormKızlar benimde bugün 10. Günüm çatlatma iğnesinin 12. Günü ama göğüslerde elleyince açıma devam ediyor iğnenin etkisi halen sürüyor galiba iğnesinin 12. Günü göğüslerde dolgunluk ve acı devam eden oldu mu?
Canım bazen belirti olmadan da pozitifi görüyorsun modunu düşürme. Çatlatma iğnesi oldun dimi senCok tesekkur ederim canim Allaha emanet artik ben terapiye basladim bana iyi gelir insbenim 10. Gunumdu bugun canim 27 nisan test gunu ..
Hatice gercekten cok saskinim soktayim ya Allahim sen bizim kalbimize sabir ver lutfen uzulme tekrar denemeye devem
Bugün de kayinvalideme gitmisti eşim ihtiyaçları için.bundan sonra bizimle yasamaya karar vermiş artık bizle kalacakmış oyle soylemis beni sizin eve taşıyacaksin demiş.esim geldi soyledi hemen ara dedim gidelim alalım.esim telefon etti anne geliyoruz senı toplayalım gidelim bize diye. Bu arada eşim asla annemle yaşamam memleketi terkederim diyomikrofon açık kayinvalidem karin kabul ettimi dedi.evet dedi eşim.ben az sizi birbirinize karıştırayım diye dedim gelmeyin dedi kapatti 3 4 defa aradık telefonu açmıyo. Ben nelerle uğraşıyorum millet neler düşünüyo el insaf ya
demet allah kolaylik versin kardesim soyleyevek laf yok Allah buyuk.
Bende de öyle fiziksel veya ruhsal hiçbirşey hissetmiyorum
kizlar ben de cok umutluydum ama zaman yaklastikca umudum azaldi cunku hic bir belirti yok fark yok
Rabbim mucizenle kavustursun insallah , vardir insallah.. ben de hic bir belirtim olmadigi icin dususlere gectim
Ayni gun olmus asilamayi canim , benimde 10. Gunum hic belirtim yok cok uzuluyorm
Ben düşünüyorum canım tüp bebeği, BursadaKızlar tutmazsa yada aşılaması tutmayanlar tüp bebek düşünen var mı ve nerde düşünüyorsunuz ?
Şakamı bu kayınvaliden yaa... Allah sana bolca sabır versin canım. Bide bununla uğraşıyorsun yaaa kıyamamBugün de kayinvalideme gitmisti eşim ihtiyaçları için.bundan sonra bizimle yasamaya karar vermiş artık bizle kalacakmış oyle soylemis beni sizin eve taşıyacaksin demiş.esim geldi soyledi hemen ara dedim gidelim alalım.esim telefon etti anne geliyoruz senı toplayalım gidelim bize diye. Bu arada eşim asla annemle yaşamam memleketi terkederim diyomikrofon açık kayinvalidem karin kabul ettimi dedi.evet dedi eşim.ben az sizi birbirinize karıştırayım diye dedim gelmeyin dedi kapatti 3 4 defa aradık telefonu açmıyo. Ben nelerle uğraşıyorum millet neler düşünüyo el insaf ya
Acaba sonucunuz ne çıktiMerhaba bende 3 nisanda aşılamamı oldum. 8 aylik evliyim. Ben biraz acele ettim bebek için. Şuan üçüncü günüm ilk aşılamam. Insallah pozitif sonuçlar alırız
Sonucunu aldinmi canimMerhaba bende şuan aşılama işlemi oldu 10 dk önce burda yazanları okuyarak bekliyorum işlem odasında :) Benim sağ tüpüm tıkalı olduğu için gebelik oluşmadı 1.5 sene denedik tüpün tıkalı olduğunu yeni öğrendim bu defa klomen ile 2 yumurta elde ettik ve çok şükür ki tıkalı olmayan tarafta yani sol tarafta 22 cm ve 18 cm iki tane yumurtam oluştu. Çatlatma iğnesi yaptık ve 36.saatte İlk aşılamayı yaptık inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz.
Evet canim catlatma ignesi oldum ama garip bide herkes yazmisti catlatma ignesi belirti yapiyor diye bende hic yapmadi, benim normalde reglden 10 gun once goguslerim cok siser ve acirdi oda yok simdi gogsum ilk defa sanki yumusacik bos.Canım bazen belirti olmadan da pozitifi görüyorsun modunu düşürme. Çatlatma iğnesi oldun dimi sen
Canını sıkma umarım hayırlı bir sonuc alabilirsin tüp bebekten. Morel çok önemli modunu düşürme Ramazan ayının yüzü gözü hürmetine umarım diledigini verirBenim aşılama yine negatif regl oldumPazartesi gidicem tüp bebeğe geçiş yapılacak bundan sonra orada devam edicem. Çok yoruldum ama tek ümidim başarı oranının yüksek olması
Hayır hayır onu demek istemedim erken gebelik testlerinden alma normal kaset testle yap canım. Bende 12ci günden itibaren yapmaya başlamıştımKız aslında 13.gün çok da erken değil sanki. Adete 1 hafta kala yapın diyorlar da. Yok beklerim baya. Ben gözü kararttım tüpe gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?