Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya sen ne kadar temiz kalpli bir insansın ya bir kere daha neden sana kanım kaynadı anladım gerçekten böyle insanları gördükçe seviniyorum düşünmen bile çok güzel gerçekten
I love you senin imzani yerim ya gördükçe mutlu oluyorum rabbim bizlere de nasip etsin

Amiiin , hep aklımdasın demet az kaldi seninde kavuşacaksın mucizene kalpten inanıyorum
Canim gogus agrin oldu mu ? Şişme harici göğüs hassasiyeti ve hassasiyet sen de reglden önce de olur muydu ?

Kizlar bisey soracagim progestron fitil ve estrfem ilacim bitecek yarin ama daha 3 gun kalmis bat olacak yenisini alayim mi acaba siz doktorunuza sormusmuydunuz?

Aşılama sonrası baş ağrısı yaşayan var mı ya başım çatlıyor iki fondötenle parol almakta istemiyorum
ben baş ağrısı yaşamadım belki vucudunuz susuz kalmıştır o yüzden olmuştur bol su için ve türk kahvesini yapın içmeden önce bardağın için 4-5 damla limon damlatın ağrınızı kesecektir. Bir an önce geçsin inşallah

Allahım ol deyince oluveriyor Ne kadar dikkatte etsek olmayınca olmuyor ama olacağı varsa ne yaparsan yap oluyor. Nasıl büyük şaşkınlık ve sevinç inanılır gibi değil muayenede ve testlerde çıkmaması mucize gibi

Amiiin , hep aklımdasın demet az kaldi seninde kavuşacaksın mucizene kalpten inanıyorum

Canim gogus agrin oldu mu ? Şişme harici göğüs hassasiyeti ve hassasiyet sen de reglden önce de olur muydu ?
Olurdu regl zamanı yaklaşınca dokunamıyordum ama bu öyle değil ağrım var ama şişti baya dokununca acıyor dikkat ediyorum südyen takmıyorum bnm dikkatimi çeken sol kadığımdaki batma vr brl ağrım canım

Östrojen falan baya yükselmişti benim değerlerin yükselmesine bağlıdır belki gün içerisinde 1-2 saat vurup geçiyor baş ağrısı bugün hiç bişey yok dün biraz iş yerimde gerildim ondan da olmuş olabilir gerçi

Eşimde sınıra göreve gidecek tam tahlil günümde üst üste geldi hepsi inşallah güzel bir sonuç alırım da sürpriz olur hiç umudum yok gerçi de

Arkadaşlar bu arada canınızın çektiği birsey olursa bulamazsanız falan mutlaka yazın elimden geldiğinin fazlasıyla yardimci olurum. Hamile olmayan arkadaşlarım için de geçerli
Ne kadar iyi niyetli bir arkadaşsın maşallah ya düşüncenin güzelliğine bakarmısın Rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sana ve bizlere anne olmayı nasip etsin inşallah Allah senden razı olsun arkadaşım

Rabbim yeterki ol desin böyle mucizeler inşallah bizimde başımıza hepimiz hayırlısı ile anne olalım bu mübarek günlerde güzel haberler alalım inşallah

Inşallah değerin artmıştır canım Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Burası nasıl bir yer kimse birbirini tanımıyor ama herkes birbirine dua ediyor Rabbim hepinizden razı olsun inşallah hayırlısı ile kısa zamanda hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz birbirimizin sevincine ortak oluruz benim duam kim bilir burda kimin hamile kalmasına vesile olucak hepiniz duamdasınız güzel yürekli kardeşlerim Allahım bu mübarek günlerde kimin ne dileği varsa kabul etsin biz çabalayan annr adaylarının emeklerini boşa çıkarmasın inşallah ⚘⚘☺☺

Rabbim güzel haberlerinizi arttirsin kizlar. Ben 13ünde ikinci aşilamami oldum, bugün daha 10.gün ama adet oldum tutunmadir diye düşünmek istiyordum ama kanamam artti ver rengi kirmiziya döndü bir ay ara verip tüp bebeğe gideceğim.. bu kadar erken beklemiyordum.

Hiç üzülme hepimiz benzer durumlardayız.. inş en kısa ve uygun zamanda Allah gönlünüze göre verecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…