- 12 Haziran 2019
- 78
- 58
- 88
- 31
Sağol canım atıcam şimdi,
Son birimiz haline kalana kadar terk etmeyelim gemiyiNe uğurlu bir topik bu Allahim her girdiğimde güzel haberler alıyorum. Bu arada temmuzda bile asilama olsam ocakta tup bebek yaptırsam yine buraya yazacağım. Sizde buraya göz atın arada gitmeyin
Oyyy Allahım sen büyüksün
Canım çok çok mutlu oldum çünkü yaşımız aşılama sayımız aynı idi. Ha senin oldu ha benim çok mutlu oldum umut verdinBu kadar çekebildim heyecandan elim titredi çünkü sabah yapıp çekmiştim
Belirtilerin ne oldu kuzum anlatsana gün be günBu kadar çekebildim heyecandan elim titredi çünkü sabah yapıp çekmiştim
Benim göğüslerim dolgunlaştı sol kasığımda devamlı bişey varmış gibi her hareketimde batıyor. Bel ağrısı oluyor arada canımBelirtilerin ne oldu kuzum anlatsana gün be gün
14. Gün iğnenin etkisi geçmiştir canım. İnş kanda da görür doyasıya yaşarsınız mutluluğu10.günden sonra test yapmaya başladım ilk testlerim iğnenin etkisi diye düşündüm ilk 5 gün adet olacak gibi sancılarım vardı sonra belirtiler kayboldu göğüslerim şişti bel ağrısı kasıkta batma kaldı ben ilk defa böyle olduğu için 10.gün test yapmıştım o da silik çıkmıştı iğnenin etkisi dedim ama 14.gün bugün yine testim silik hemde hiç beklemeden silik çizgi çıktı çok umutlandım bende
Çook şüküürr10.günden sonra test yapmaya başladım ilk testlerim iğnenin etkisi diye düşündüm ilk 5 gün adet olacak gibi sancılarım vardı sonra belirtiler kayboldu göğüslerim şişti bel ağrısı kasıkta batma kaldı ben ilk defa böyle olduğu için 10.gün test yapmıştım o da silik çıkmıştı iğnenin etkisi dedim ama 14.gün bugün yine testim silik hemde hiç beklemeden silik çizgi çıktı çok umutlandım bende
Aminnn inşallah canmÇook şüküürrbence hemen gidin kan verin erken gebelik testleri genelde yanıltmıyor umarım kanda da çıkar ve sağlıkla artar
Hayırlı olsun canım şimdiden sağlıkla gelsin bebeğin Allah'ım kalbinin muradını versin canımDarısı hepinize inşallah bu bile insana umut veriyor çok ağır işler yapmamaya çalış yat dinlen bol bol su iç dikkat et canım hiçbişey yapma
Böyle şeyler oluyor gerçekten benim yengem adet görüyordu 6 aylık olmuş bebek ama gelişmemiş çok bu yüzden almışlardıKızlar ilginç birşey anlatacağım. Bugün bir arkadaşım ile telefonda görüştüm. Yaşı 27 ve 2 aydır deniyordular Yumurta tembelliği var demiş doktoru ilaçsız zor gebe kalırsın demiş. Bizimkide geçen ay salya sümük ağlayarak anlattı. 1 ay toparla kendini Başak doktora git dedim. Evet belki durum gerçekten de böyle olabilir ama en azından seni kırmayan güveneceğin biriyle devam edersin dedim.neyse adeti bekliyordu. 3 gün geçti (düzensizliği de vardı) test al dedim ve gebe çıktı. (Buraya kadar herşey normal). İdrar testi çok çok koyu idi ve dedim demekki sen adetten sonra yumurtlamışsın enaz 3 4 haftalık bile olabilir dedim. Neyseeem gitti kan vermeye. Sonuç :11.590Geçen ay adet gördü test yaptı muayeneye gitti vs kesin bildiğimiz için. Dedim ki tek ihtimal var o da ikiz gebelik Dün doktora gitti kandan sonra doktor tek kese görmüş ve demişki sen 8 haftalık gebesin Biz şok. Foşur Foşur adet gördü test yaptı negatif çıktı doktor muayene etmişti herşey negatif. Olabilir demiş yeni doktoru. Bazı kadınlar 9 ay boyunca her ay adet gören de var demiş. Ben ilk defa duydum şok oldum. Ha bu arada arkadaşım geçen ay adet olduğunu görünce detox metox ne varsa limon maydanoz bilmem ne Bi sürü şey kullandı (kilosu da var. Doktor kilo vermeye başla demişti). Paylaşayım dedim sizlerle şaşkınım. Siz ne düşünürsünüz?
Ya sen ne kadar temiz kalpli bir insansın ya bir kere daha neden sana kanım kaynadı anladım gerçekten böyle insanları gördükçe seviniyorum düşünmen bile çok güzel gerçektenArkadaşlar bu arada canınızın çektiği birsey olursa bulamazsanız falan mutlaka yazın elimden geldiğinin fazlasıyla yardimci olurum. Hamile olmayan arkadaşlarım için de geçerli
Allah razı olsun canımYa sen ne kadar temiz kalpli bir insansın ya bir kere daha neden sana kanım kaynadı anladım gerçekten böyle insanları gördükçe seviniyorum düşünmen bile çok güzel gerçekten
Canimm ne guzel , Allahim o beya hcg ni yüksek tam olmasi gerektigi gormeni nasip etsinİyi günlaer arkadaşlar bugün ben erken gebelik testi yaptım silik çizgi var yine 14.gün bugün pazartesi günü kan vercem çok heyecanlıyım
Canim gecmis olsun , bende olmamıştı belki stres yaptin bide oruç musun ? Vucudunu sussuz birakmakta bas ağrısı yapıyorAşılama sonrası baş ağrısı yaşayan var mı ya başım çatlıyor iki fondötenle parol almakta istemiyorum
Bu nasil bir mucize inanılır gibi değil Allahim sen büyüksün bize de yaşat yarabbimKızlar ilginç birşey anlatacağım. Bugün bir arkadaşım ile telefonda görüştüm. Yaşı 27 ve 2 aydır deniyordular Yumurta tembelliği var demiş doktoru ilaçsız zor gebe kalırsın demiş. Bizimkide geçen ay salya sümük ağlayarak anlattı. 1 ay toparla kendini Başak doktora git dedim. Evet belki durum gerçekten de böyle olabilir ama en azından seni kırmayan güveneceğin biriyle devam edersin dedim.neyse adeti bekliyordu. 3 gün geçti (düzensizliği de vardı) test al dedim ve gebe çıktı. (Buraya kadar herşey normal). İdrar testi çok çok koyu idi ve dedim demekki sen adetten sonra yumurtlamışsın enaz 3 4 haftalık bile olabilir dedim. Neyseeem gitti kan vermeye. Sonuç :11.590Geçen ay adet gördü test yaptı muayeneye gitti vs kesin bildiğimiz için. Dedim ki tek ihtimal var o da ikiz gebelik Dün doktora gitti kandan sonra doktor tek kese görmüş ve demişki sen 8 haftalık gebesin Biz şok. Foşur Foşur adet gördü test yaptı negatif çıktı doktor muayene etmişti herşey negatif. Olabilir demiş yeni doktoru. Bazı kadınlar 9 ay boyunca her ay adet gören de var demiş. Ben ilk defa duydum şok oldum. Ha bu arada arkadaşım geçen ay adet olduğunu görünce detox metox ne varsa limon maydanoz bilmem ne Bi sürü şey kullandı (kilosu da var. Doktor kilo vermeye başla demişti). Paylaşayım dedim sizlerle şaşkınım. Siz ne düşünürsünüz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?