Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
N Nilbera19
N Neess
@ahbrc
@gunes16
@Mstfamls
Kizlar ne durumdasinz belirtiniz varmi ne zaman test yapacaksınız.
Çok şükür 10.güne geldik 7.güne kadar kasık ağrısı, bel ağrısı, sırt ağrısı yaşadım daha sonra hepsi yavaş yavaş gitti şuan sadece göğüs hassasiyetim var hakkımızda hayırlısı inşallah pozitif sonuç alırız doktorum aşılama sonrası 12.gün kanda baktırmamı istedi ayın 24ünde kan testi vereceğim

Covid için gittiğim doktor o kadar emin konuştu ki, eğer varsa şimdi çıkar diye, ne düşüneceğimi şaşırdım inan ki
Covid için gittiğiniz doktor değilde kendi doktorunuzla bir görüşün ve ona göre hareket edin bence. Çok geçmiş olsun umarım negatif çıkar

Bana 15 dediler gunler geçmiyor pazartesi gidicem bende.

Hakkınızda hayırlısı olsun umarım herşey olması gerektiği gibi ilerler ve pozitif sonuçlanır

Vayy çok iyi fiyat ben eczaden aynı marka tanesini 5 liraya alıyordum

Beni de ekler misiniz

Canım malesef kan sonucum 1.20. Nasip değilmiş. Sizlerden güzel haber alırız inşallah
Üzülme arkadaşım ilk aşılamam da ben çok kötü olmuştum ama sonra dedim bundan sonraki güzel olacak 2 aşılamam da iptal oldu yine pes etmedim. Şuan ki gebeliğimde şüpeli ben yine pes etmicem Rabbim bilir hepimizin hakkında ne hayırlı olduğunu. En azından hepimiz birbirimizi anlıyoruz birbirimize moral veriyoruz

Kendi doktorumla görüştüm kesin bir şekilde GEBELİK YOK dedi, hayırlısı olsun hepimiz için inşallah, biraz ara verip tüp bebek tedavisine başlayacağım

Kendi doktorumla görüştüm kesin bir şekilde GEBELİK YOK dedi, hayırlısı olsun hepimiz için inşallah, biraz ara verip tüp bebek tedavisine başlayacağım
Kendi doktorumu daha çok sevdim bunu duyunca nasıl böyle kesin konuşabilir ki benim geçen ay 10 gün adetim gecikti kanda negatif görmeme rağmen adet söktürücü bile vermedi doktorum ya varsa gebelik tehlikeye atmak istemem dedi. Şimdi sen ilaç kullanımına başlasan günü geldiğinde hcg yükselse sorumluluğunu alabilecek mi acaba. Sinirlendim biraz

Covid çıkarsam ilaçları kullanmamalı mıyım acaba, hemen kendi doktoruma sorayım
Takviye gıda için bence propolis kullan covid çıkarsan. İlk covid dalgasında arkaşımın babasına önermiştim çok iyi gelmişti hatta arkadaşım ve annesi ilaçsız atlattılar sadece propolisle ama kişiden kişiye değişir

O kadar haklısın ki, ben de soğudum doktorumdan, tekrar gitmeyi düşünmüyorum, keşke daha naif söyleseydi

İnşallah negatif çıkarım, pozitif çıkarsam kullanacağım ama nerden temin edebilirim bilmiyorum canım

İnşallah negatif çıkarım, pozitif çıkarsam kullanacağım ama nerden temin edebilirim bilmiyorum canım
Öncelik senin sağlığın canım negatif diyorsa doktorun kullan ilaçlarını Allah korusun daha kötüye de gidebilir bende geçirdim favicovir den sonra öksürüğüm tamamen geçti çok iyi geldi ilaçlar bana covit olduğum ay benim de hsg çekimim iptal olmuştu çok geçmiş olsun

Benim doktorum 2 de de olmuyorsa yönümüzü taramalara çevirip laparoskopi ile tüplere bakalım sonra konuşuruz dedi ne yapacağımıza
Bende pcos var. Sende herhangi bir sıkıntı varmıydı? Herkesin özelliğine göre doktor görüşü değişiyor. Benim ki büyük ihtimal istersen biraz ara verebilirsin ya da tüp bebek der diye düşünüyorum. Önceki konuşmalarımıza istinaden..

Amin güzel arkadaşım rabbim duysun sesini mübarek günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…