Aynen öyle. 15 ila 14 gun gecmesi gerekCanım merhaba sence de beta bakmak için erken değil mi embriyo transferinde tüp bebek de bile kan vermek için bir süre beklemek gerekiyor tutmuş olsa bile şuan bence kanda gözükmemesi çok normal daha 9. Gün bugün
Büyük ihtimalle bende o zaman veririm canım test inşallah güzel haberler verelimBizde 26 da gidip test yapcaz. Hayirlisi olsun hakimizda ☺
Çatlatma iğnesi de olmuştum canım, ben umudumu kaybettim bu ay için, eğer 5 ve üzeri değer çıksaydı biraz umut ederdim ama 2.10 az geldi, o da iğnenin etkisi olabilirCanımm öncelikle covit için geçmiş olsun umarım negatif çıkar. Aşılama için ise bugün 9.gün. Çatlatma iğnesi olmuşmuydun? Eğer değilse hcg nin kana geçme süresi için henüz erken ve 2.10 da az diyemem ihtimal var derim.
Hic bir ilac kullanmiyorum. Asilama içinde ilac kullanmamistim. Sadece ovitrelle kullanmıştım bir gun öncesinde.Progestan ya da dupbaston kullanıyor musun ilaçlar yapabilir
İnşallahBüyük ihtimalle bende o zaman veririm canım test inşallah güzel haberler verelim
O zaman hak veriyorum iğnenin etkisi olabilirÇatlatma iğnesi de olmuştum canım, ben umudumu kaybettim bu ay için, eğer 5 ve üzeri değer çıksaydı biraz umut ederdim ama 2.10 az geldi, o da iğnenin etkisi olabilir
Normal kaset test aldım 10lusu 22 TL ücretsiz kargoyduErken gebelik testi mi aldın canım kaset mi?
Covid için gittiğim doktor o kadar emin konuştu ki, eğer varsa şimdi çıkar diye, ne düşüneceğimi şaşırdım inan kiCanım merhaba sence de beta bakmak için erken değil mi embriyo transferinde tüp bebek de bile kan vermek için bir süre beklemek gerekiyor tutmuş olsa bile şuan bence kanda gözükmemesi çok normal daha 9. Gün bugün
Bthcg nin kana karismasi anca adet zamanini bulur. Daha yeni dollenme olduysa bile cikmaz. Sabret sadeceÇatlatma iğnesi de olmuştum canım, ben umudumu kaybettim bu ay için, eğer 5 ve üzeri değer çıksaydı biraz umut ederdim ama 2.10 az geldi, o da iğnenin etkisi olabilir
Covid çıkarsam ilaçları kullanmamalı mıyım acaba, hemen kendi doktoruma sorayımBthcg nin kana karismasi anca adet zamanini bulur. Daha yeni dollenme olduysa bile cikmaz. Sabret sadece
Bana da özelden markasını yazar mısın kuzum genelde pahalı olanlar karşıma çıkıyorNormal kaset test aldım 10lusu 22 TL ücretsiz kargoydu
Bence bunun için özellikle danış. Ben arada kaldımCovid çıkarsam ilaçları kullanmamalı mıyım acaba, hemen kendi doktoruma sorayım
Emin olmadan kullanma. Kotu durumda değilsen hic alma yan etkileri cok sen bilirsinCovid çıkarsam ilaçları kullanmamalı mıyım acaba, hemen kendi doktoruma sorayım
Canım benim arkadaşım kadın doğum bölümünde asistan bi kere beni acilden geri gönderdi klomen + çatlatma iğnesi sonrası 13. Günümdü Daha çok erken kan vermek için moralin mi bozulsun istiyorsun dedi o günden beri hep adeti beklerimCovid için gittiğim doktor o kadar emin konuştu ki, eğer varsa şimdi çıkar diye, ne düşüneceğimi şaşırdım inan
Sordum doktora bakalım ne diyecek, inşallah daha erken olduğunu, sonucun yükselebileceğini söylerBence bunun için özellikle danış. Ben arada kaldım
Şöyle link bırakıyim başka almak isteyen de olursa kızlar 10lu kaset test 22 TL ücretsiz kargoBana da özelden markasını yazar mısın kuzum genelde pahalı olanlar karşıma çıkıyor
Canım böyle diyince umutlandım az da olsa, inşallah yükselirCanım benim arkadaşım kadın doğum bölümünde asistan bi kere beni acilden geri gönderdi klomen + çatlatma iğnesi sonrası 13. Günümdü Daha çok erken kan vermek için moralin mi bozulsun istiyorsun dedi o günden beri hep adeti beklerim
Tutar tutmaz orası Allahtan hepimiz sorunlu Veya sorunsuz bebeğimizi bekliyoruz canım ama bu kadar erken moral bozma stres yapmaCanım böyle diyince umutlandım az da olsa, inşallah yükselir
Allah'tan gelene razıyım, mutlaka bir hayır vardır, doğru zamanda gelecek bebeklerimiz inşallahTutar tutmaz orası Allahtan hepimiz sorunlu Veya sorunsuz bebeğimizi bekliyoruz canım ama bu kadar erken moral bozma stres yapma
Çok teşekkürker canım benimmmŞöyle link bırakıyim başka almak isteyen de olursa kızlar 10lu kaset test 22 TL ücretsiz kargo
Gebelik Testi - Hamilelik Testi - GittiGidiyor
Gebelik Testi fiyatları en cazip seçeneklerle GittiGidiyor'da! Gebelik Testi markalarını incelemek ve güvenli kargo imkanıyla hamilelik testi satın almak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?