Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen öyle. 15 ila 14 gun gecmesi gerek

Çatlatma iğnesi de olmuştum canım, ben umudumu kaybettim bu ay için, eğer 5 ve üzeri değer çıksaydı biraz umut ederdim ama 2.10 az geldi, o da iğnenin etkisi olabilir

Covid için gittiğim doktor o kadar emin konuştu ki, eğer varsa şimdi çıkar diye, ne düşüneceğimi şaşırdım inan ki

Çatlatma iğnesi de olmuştum canım, ben umudumu kaybettim bu ay için, eğer 5 ve üzeri değer çıksaydı biraz umut ederdim ama 2.10 az geldi, o da iğnenin etkisi olabilir
Bthcg nin kana karismasi anca adet zamanini bulur. Daha yeni dollenme olduysa bile cikmaz. Sabret sadece

Covid için gittiğim doktor o kadar emin konuştu ki, eğer varsa şimdi çıkar diye, ne düşüneceğimi şaşırdım inan
Canım benim arkadaşım kadın doğum bölümünde asistan bi kere beni acilden geri gönderdi klomen + çatlatma iğnesi sonrası 13. Günümdü Daha çok erken kan vermek için moralin mi bozulsun istiyorsun dedi o günden beri hep adeti beklerim

Bana da özelden markasını yazar mısın kuzum genelde pahalı olanlar karşıma çıkıyor
Şöyle link bırakıyim başka almak isteyen de olursa kızlar 10lu kaset test 22 TL ücretsiz kargo

Canım böyle diyince umutlandım az da olsa, inşallah yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…