Çok teşekkür ederim canım, daha önce ben de geçirdim, ilaçları da kullandım, sıkıntısız geçirdim şükür ama şimdi tekrar ilaç vermediler, değer düşük çıksa da gebelik şüphesi var, veremeyiz dedilerÖncelik senin sağlığın canım negatif diyorsa doktorun kullan ilaçlarını Allah korusun daha kötüye de gidebilir bende geçirdim favicovir den sonra öksürüğüm tamamen geçti çok iyi geldi ilaçlar bana covit olduğum ay benim de hsg çekimim iptal olmuştu çok geçmiş olsun
Hayrilisi ile sonuçlansin inşallah Allah kalbine göre versin canımmerhabalar doktordan geldim kızlar nasipse cumartesi günü aşılamam olucak bana dua edin olurmuuuu
amin inşallah çok teşekkür ederimm Rabbim herkese gönlündekini nasipHayrilisi ile sonuçlansin inşallah Allah kalbine göre versin canım
İnşallah 2. Kez yakalanmamışsındır o zaman güzel gelir sonuçlarınÇok teşekkür ederim canım, daha önce ben de geçirdim, ilaçları da kullandım, sıkıntısız geçirdim şükür ama şimdi tekrar ilaç vermediler, değer düşük çıksa da gebelik şüphesi var, veremeyiz dediler
Yok işte bende pcos da yokBende pcos var. Sende herhangi bir sıkıntı varmıydı? Herkesin özelliğine göre doktor görüşü değişiyor. Benim ki büyük ihtimal istersen biraz ara verebilirsin ya da tüp bebek der diye düşünüyorum. Önceki konuşmalarımıza istinaden..
Canım ben de bugün 6.günümdeyim. İlk aşılamamda 5. Günden itibaren ağlarım akıntım vs olmuştu ama adet döngüm gibiydi. Olmadığını öyle hissetmiştim. Ama şimdi ilk iki gün ağrım vardı idrar yolları enf gibi 3. Günden sonra geçti. Belirtilere odaklanmadığım için mi yoksa gerçekten mi ağrım yok anlamadım. Hiçbirşey hissetmiyorum fizikiKızlar merhabalar aşılamanın ilk gününü sayarsak 5.gününde Kasık ağrım başladı bacaklarım bile ağrıyor 6.gün bugün hala devam ediyor sizler de böyle bir belirti oldu mu???ilk iki gün var olan kasık ağrısından daha farklıgaliba sorumu yanlış yere yazıyorum yeniyim daha çözemedim sistemi
Canım benim İnş inş inş çok güzel geçer ve güzel haberler verirsin bize günün geldiğindemerhabalar doktordan geldim kızlar nasipse cumartesi günü aşılamam olucak bana dua edin olurmuuuu
Bende ikinciyi oldum. İlkinde çok çok stresliydim paniktim olumsuz olacak diye diye durdum. Sonra sıkıca tembihledim kendimi sakinleştim. İşlem günü stres değilde heyecan vardı bu sefer :) hıh dedim böyle olmalı işte :) tutar mı tutmaz mı nasip ama kendimi relax bıraktım. Ve her ay belirti bulan ben bu ay odaklanmadığım için hiçbirşey yok. Sen de derin nefes al ve bu ay kini heyecanla sevinçle umutla yap. Dilerim 2.si sana güzel haberler getirecektirSelam kizlar ben bugün regl oldum mahkum dünde değerlerim düşüktü zaten pazartesi doktora gidicem 2.ci aşılama için bakalım nasip dualarınıza benide unutmayın
Bugün iyiyim belim ağrıyo kasığımda batma var arada daha adet olmadım bnm pazartesiye kaldı sonucumu almak canm yarın 23 nisan olduğundan kapalı hastaneH Haticeli1993 Kuzumm bugün nasılsın?
teşekkür ederimmmm canım inşallah yaaa işlem acılı ağrılı oluyormuCanım ben de bugün 6.günümdeyim. İlk aşılamamda 5. Günden itibaren ağlarım akıntım vs olmuştu ama adet döngüm gibiydi. Olmadığını öyle hissetmiştim. Ama şimdi ilk iki gün ağrım vardı idrar yolları enf gibi 3. Günden sonra geçti. Belirtilere odaklanmadığım için mi yoksa gerçekten mi ağrım yok anlamadım. Hiçbirşey hissetmiyorum fiziki
Canım benim İnş inş inş çok güzel geçer ve güzel haberler verirsin bize günün geldiğinde
Bende ikinciyi oldum. İlkinde çok çok stresliydim paniktim olumsuz olacak diye diye durdum. Sonra sıkıca tembihledim kendimi sakinleştim. İşlem günü stres değilde heyecan vardı bu sefer :) hıh dedim böyle olmalı işte :) tutar mı tutmaz mı nasip ama kendimi relax bıraktım. Ve her ay belirti bulan ben bu ay odaklanmadığım için hiçbirşey yok. Sen de derin nefes al ve bu ay kini heyecanla sevinçle umutla yap. Dilerim 2.si sana güzel haberler getirecektir
Benimde sali erken olmayız umarimAy gerçekten hiçç geçmiyor bir an önce belli olsunda rahat bir nefes alalım, ya da önümüze bakalımpazartesi benim bat günüm neyse ki az kaldı
Pazartesi yapcam bende tup bebek merkezine gidip.Benim ara ara hafif sancim vuruyor pek ümidim yok açıkçası. Kırmızıları gormezsem pazartesi test yapicam.
Inşallah güzel sonuçlanırPazartesi yapcam bende tup bebek merkezine gidip.
Amin arkadaşım inşallahCanım ben de bugün 6.günümdeyim. İlk aşılamamda 5. Günden itibaren ağlarım akıntım vs olmuştu ama adet döngüm gibiydi. Olmadığını öyle hissetmiştim. Ama şimdi ilk iki gün ağrım vardı idrar yolları enf gibi 3. Günden sonra geçti. Belirtilere odaklanmadığım için mi yoksa gerçekten mi ağrım yok anlamadım. Hiçbirşey hissetmiyorum fiziki
Canım benim İnş inş inş çok güzel geçer ve güzel haberler verirsin bize günün geldiğinde
Bende ikinciyi oldum. İlkinde çok çok stresliydim paniktim olumsuz olacak diye diye durdum. Sonra sıkıca tembihledim kendimi sakinleştim. İşlem günü stres değilde heyecan vardı bu sefer :) hıh dedim böyle olmalı işte :) tutar mı tutmaz mı nasip ama kendimi relax bıraktım. Ve her ay belirti bulan ben bu ay odaklanmadığım için hiçbirşey yok. Sen de derin nefes al ve bu ay kini heyecanla sevinçle umutla yap. Dilerim 2.si sana güzel haberler getirecektir
Yok hiç ağrılı olmadı kuş gibi hafif hemencik oluyor. Spekulum u vajina muayenede ki gibi yerleştiriyor ama jel kullanmıyor spermleri etkilenmesin diye. Rahime yerleştiriyor kanul ü boşaltıyor spermleri. Çekiyor araçları dinlendiriyor 20 dk filanteşekkür ederimmmm canım inşallah yaaa işlem acılı ağrılı oluyormu
Negatifse bizde direkt tupe baslicaz. Emin ol yorucu olmayacak. Ben o korkumu aştim.Inşallah güzel sonuçlanırDevlete gidiyorum ben, bundan sonra tüp bebek sureci beni bekliyor. Çok yorucu olacak ama mecbur napim hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?