• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Öncelik senin sağlığın canım negatif diyorsa doktorun kullan ilaçlarını Allah korusun daha kötüye de gidebilir bende geçirdim favicovir den sonra öksürüğüm tamamen geçti çok iyi geldi ilaçlar bana covit olduğum ay benim de hsg çekimim iptal olmuştu çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım, daha önce ben de geçirdim, ilaçları da kullandım, sıkıntısız geçirdim şükür ama şimdi tekrar ilaç vermediler, değer düşük çıksa da gebelik şüphesi var, veremeyiz dediler

Kızlar merhabalar aşılamanın ilk gününü sayarsak 5.gününde Kasık ağrım başladı bacaklarım bile ağrıyor 6.gün bugün hala devam ediyor sizler de böyle bir belirti oldu mu???ilk iki gün var olan kasık ağrısından daha farklı🤷 galiba sorumu yanlış yere yazıyorum yeniyim daha çözemedim sistemi🙈

Selam kizlar ben bugün regl oldum mahkum dünde değerlerim düşüktü zaten pazartesi doktora gidicem 2.ci aşılama için bakalım nasip dualarınıza benide unutmayın 🤲

Çok teşekkür ederim canım, daha önce ben de geçirdim, ilaçları da kullandım, sıkıntısız geçirdim şükür ama şimdi tekrar ilaç vermediler, değer düşük çıksa da gebelik şüphesi var, veremeyiz dediler
İnşallah 2. Kez yakalanmamışsındır o zaman güzel gelir sonuçların

Bende pcos var. Sende herhangi bir sıkıntı varmıydı? Herkesin özelliğine göre doktor görüşü değişiyor. Benim ki büyük ihtimal istersen biraz ara verebilirsin ya da tüp bebek der diye düşünüyorum. Önceki konuşmalarımıza istinaden..
Yok işte bende pcos da yok :( dediğin gibi adım adım ne gerekiyorsa onu diyecek doktor. Hayırlısı olsun ne diyek

Kızlar merhabalar aşılamanın ilk gününü sayarsak 5.gününde Kasık ağrım başladı bacaklarım bile ağrıyor 6.gün bugün hala devam ediyor sizler de böyle bir belirti oldu mu???ilk iki gün var olan kasık ağrısından daha farklı🤷 galiba sorumu yanlış yere yazıyorum yeniyim daha çözemedim sistemi🙈
Canım ben de bugün 6.günümdeyim. İlk aşılamamda 5. Günden itibaren ağlarım akıntım vs olmuştu ama adet döngüm gibiydi. Olmadığını öyle hissetmiştim. Ama şimdi ilk iki gün ağrım vardı idrar yolları enf gibi 3. Günden sonra geçti. Belirtilere odaklanmadığım için mi yoksa gerçekten mi ağrım yok anlamadım. Hiçbirşey hissetmiyorum fiziki
merhabalar doktordan geldim kızlar nasipse cumartesi günü aşılamam olucak bana dua edin olurmuuuu:KK68: :dua::KK200:
Canım benim İnş inş inş çok güzel geçer ve güzel haberler verirsin bize günün geldiğinde 🙏🙏❤️
Selam kizlar ben bugün regl oldum mahkum dünde değerlerim düşüktü zaten pazartesi doktora gidicem 2.ci aşılama için bakalım nasip dualarınıza benide unutmayın 🤲
Bende ikinciyi oldum. İlkinde çok çok stresliydim paniktim olumsuz olacak diye diye durdum. Sonra sıkıca tembihledim kendimi sakinleştim. İşlem günü stres değilde heyecan vardı bu sefer :) hıh dedim böyle olmalı işte :) tutar mı tutmaz mı nasip ama kendimi relax bıraktım. Ve her ay belirti bulan ben bu ay odaklanmadığım için hiçbirşey yok. Sen de derin nefes al ve bu ay kini heyecanla sevinçle umutla yap. Dilerim 2.si sana güzel haberler getirecektir ❤️🙏

Canım ben de bugün 6.günümdeyim. İlk aşılamamda 5. Günden itibaren ağlarım akıntım vs olmuştu ama adet döngüm gibiydi. Olmadığını öyle hissetmiştim. Ama şimdi ilk iki gün ağrım vardı idrar yolları enf gibi 3. Günden sonra geçti. Belirtilere odaklanmadığım için mi yoksa gerçekten mi ağrım yok anlamadım. Hiçbirşey hissetmiyorum fiziki

Canım benim İnş inş inş çok güzel geçer ve güzel haberler verirsin bize günün geldiğinde 🙏🙏❤️

Bende ikinciyi oldum. İlkinde çok çok stresliydim paniktim olumsuz olacak diye diye durdum. Sonra sıkıca tembihledim kendimi sakinleştim. İşlem günü stres değilde heyecan vardı bu sefer :) hıh dedim böyle olmalı işte :) tutar mı tutmaz mı nasip ama kendimi relax bıraktım. Ve her ay belirti bulan ben bu ay odaklanmadığım için hiçbirşey yok. Sen de derin nefes al ve bu ay kini heyecanla sevinçle umutla yap. Dilerim 2.si sana güzel haberler getirecektir ❤️🙏
teşekkür ederimmmm canım inşallah yaaa işlem acılı ağrılı oluyormu

Ay gerçekten hiçç geçmiyor bir an önce belli olsunda rahat bir nefes alalım, ya da önümüze bakalım😅 pazartesi benim bat günüm neyse ki az kaldı☺️
Benimde sali erken olmayız umarim🥴

Amin arkadaşım inşallah 🤲🌹

teşekkür ederimmmm canım inşallah yaaa işlem acılı ağrılı oluyormu
Yok hiç ağrılı olmadı kuş gibi hafif hemencik oluyor. Spekulum u vajina muayenede ki gibi yerleştiriyor ama jel kullanmıyor spermleri etkilenmesin diye. Rahime yerleştiriyor kanul ü boşaltıyor spermleri. Çekiyor araçları dinlendiriyor 20 dk filan

Inşallah güzel sonuçlanır 🤗 Devlete gidiyorum ben, bundan sonra tüp bebek sureci beni bekliyor. Çok yorucu olacak ama mecbur napim hayırlısı 😔
Negatifse bizde direkt tupe baslicaz. Emin ol yorucu olmayacak. Ben o korkumu aştim.
Ilac kullancaz yumurta toplancak dolenme den sonrada transfer olcak hersey belirli olacagi için daha net olacagi icin korkutmuyor acikcasi.
Bu belirsizlik yoruyor insani uzun bekleyisler regl olmalar vs.

Back