- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Valla tüp bebek öncesi ay ve daha önceleri de Bi takviye ilaca 400 küsür ler verdiğimi bilirim o yüzden bunu dedim aaa iyiymiş 70 taaleeValla müthis fiyatlar dönüyor ortada tek bildigim o hepsi birbirinden pahalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla tüp bebek öncesi ay ve daha önceleri de Bi takviye ilaca 400 küsür ler verdiğimi bilirim o yüzden bunu dedim aaa iyiymiş 70 taaleeValla müthis fiyatlar dönüyor ortada tek bildigim o hepsi birbirinden pahalı
Benim yenisi de 70 tl önce ki 380 liraydı bu istanbulun herseyi lüks kayserinin gözünü seviyim hemen düsürdüValla tüp bebek öncesi ay ve daha önceleri de Bi takviye ilaca 400 küsür ler verdiğimi bilirim o yüzden bunu dedim aaa iyiymiş 70 taalee
Ayy İstanbul öyle yaa arkadaşlarımdan biliyorum Allah yardım etsin Ama çok da şey yapmamak lazım taşı toprağı altın derlermiş ya orayaBenim yenisi de 70 tl önce ki 380 liraydı bu istanbulun herseyi lüks kayserinin gözünü seviyim hemen düsürdü
Bana tek iyi gelen acı yemek oldu biliyor musun kayısı hoşaf filan hiç etki etmedi ama acı da sürekli yenilmiyor kabızlık devamlıEvet rengi hep öyle yapıyor demir ilaclarının malesef ama kabızlık sorun gercekten o kadar su iciyorum nereye gidiyorsa
Valla inanırım arada bende denerim de bu ara ilactan kaynaklı farklı gaz sancısı oluyor sürekliBana tek iyi gelen acı yemek oldu biliyor musun kayısı hoşaf filan hiç etki etmedi ama acı da sürekli yenilmiyor kabızlık devamlı
Ay ben de gaz olmazdı son günlerde yaşıyorumValla inanırım arada bende denerim de bu ara ilactan kaynaklı farklı gaz sancısı oluyor sürekli
Acı gerçekten çok etkili canım ama hamilelikte pek önermiyorlar acı yemeyi ama iki üç günde bir acı biber turşusu yiyorum iki üç taneBana tek iyi gelen acı yemek oldu biliyor musun kayısı hoşaf filan hiç etki etmedi ama acı da sürekli yenilmiyor kabızlık devamlı
Ben demir ilacına bagliyorum degisen tek sey o oldu cünküAy ben de gaz olmazdı son günlerde yaşıyorum
Önermeme sebepleri de bağırsakları rahatsız eder diye benim etmediği için genelde çok takılmıyorum ama riske de atmıyorum bebeğe bir zararı yokmuş. Ayy acı biber turşusu çok severimAcı gerçekten çok etkili canım ama hamilelikte pek önermiyorlar acı yemeyi ama iki üç günde bir acı biber turşusu yiyorum iki üç tane
Ya ben bayadır alıyorum demir o yüzden bilemiyorum ilk zamanlar yoktu kabızlık vardı bir tekBen demir ilacına bagliyorum degisen tek sey o oldu cünkü
Ya da vücutta ek progestan ürettigi icin ona bağlı da olabiliyor yediklerimizde yapıyor olabilir degisik biseymis valla bu hamilelikYa ben bayadır alıyorum demir o yüzden bilemiyorum ilk zamanlar yoktu kabızlık vardı bir tek
Bende çok seviyorum ben tabağıma üç tane alsam bakıyorum eşim bir tanesini almış zararlı diyorÖnermeme sebepleri de bağırsakları rahatsız eder diye benim etmediği için genelde çok takılmıyorum ama riske de atmıyorum bebeğe bir zararı yokmuş. Ayy acı biber turşusu çok severim
Aynen kuzucum öyle bu arada benim göbeğim baya çıktı sizin nasılYa da vücutta ek progestan ürettigi icin ona bağlı da olabiliyor yediklerimizde yapıyor olabilir degisik biseymis valla bu hamilelik
ben turşuyu tuzdan dolayı tüketmiyorum ama acının zararı yok kuzum bebişlere. Hani wc ye çıkarken acıtıyor filan ya bazılarının midelerini bağırsaklarını rahatsız ediyor ondan yemeyin diyorlar araştırdım baya sevdiğim içinBende çok seviyorum ben tabağıma üç tane alsam bakıyorum eşim bir tanesini almış zararlı diyor
Yok kuzum tedbir almış daha güzel bunu önermesiKızlar iyi akşamlar doktoruma yazdım bel agrım var diye oda endol sup makattan yap ve proluton depot yaptır yazmış kötü bi durum mu var kızlar
Peki fitili ne için verdi canım kullanan var bu fitiliYok kuzum tedbir almış daha güzel bunu önermesi
Canım bazılarında nadirende olsa ilerleyen haftalarda bulantı artabiliyormuş bir de enfeksiyon filan olmasın istersen tahlil ver her ihtimale karşıKızlar ben 14+2 oldum mide bulantım ve kusmam çoğaldı böle olan var mı sofra dururken lavaboya koşuyorum normal de bu. Zamanda azalması gerekmez mi