2021 Nisan ayı tüp bebek yaptıracaklar :)

Merhaba 2 başarısz tüp oldu.doktor bana karı koca genetğinize baktırın dedi. İzmirde özel labratuvarda karyotip analizi yaptıran var mı ? Çok labaratuvar var şehir dışından gidicem izmirde hangi lab. da yaptırmalıyım?
Canım karyotip analizini özel laboratuvarda yaptırmak istemenizin özel bir sebebi mi var?
Ben buradaki arkadaşların yönlendirmesiyle devlet hastanesinin tıbbi genetik bölümünden randevu aldım ve ücretsiz yaptırdım.
 
Geçen damar patlaması yaşadı bacağı şişti morardı babamın doktor kendini zorlaşmışsın diyormuş ama zorlayacak hali yok adamın. Unutkanlık var diyorlar annem baş dönmesi yaşıyor yani nerede ne hasar bıraktı Allah korusun ☹️ İşte maalesef bir de sonbahar da patlama olacak yine deniliyor son aylara geliyoruz çok sıkıntılı bilemiyorum
Allah şifa versin ailene canım.
Aşı da olsan, evden dışarı da çıkmasan koruyacak olan Rabbim. Sen elinden geleni yap, ilerisini düşünmemeye çalış. Yoksa düşünmeye kalkınca neler neler geliyo insanın aklına.
 
Kuzum geçmiş olsun şükür ki taze kan değil. Dedikleri gibi fitil kaynaklı olabilir. Ama benim tavsiyem üç ay dişini sık. Yatarak geçir . Ben sadece yemek için kalktım hala bile öyle sayılır. Normalde aslında gebeliklerde aşırı olmayan hiç bir şey risk getirmez de biz tedavi ile elde edince sık sık yaşıyoruz sorun o yatmalarda işte içimiz rahat etsin diye aslında. Sen doktorunu bilgilendir yine de
Saol cnm.bundan sonra dikkat edeceğim dışarıda çıkmam daha.yarın arayacağım doktoru bakalım ne diyecek🙏🏼
 
Allah esırgesın bısey olmaz korkma dıyebılırım ama benım ıcın bıle dr lar heran hersey olabılır dıo oyuzden tedbırı elden bırakma ıslak camasır sepetine hıc alma ıpe hıc uzanma hassas demekkı ben 1 saatten fazla oturamıyorum rahımde agrı oluyor dırek ayaklarımı uzatıyorum kac aydır benım yattıgım yerde salonda kı kanepede ayakucumda bıle yastık var uzatabılmem iicn aklımda olsun senınde
Yok yok cnm çamaşırları sandalyeye oturarak makineden çıkartıp omuzuma atıyordum zaten özellikle az çamaşır atıyordum kendimi yormamak için çamaşır kurutmalığına asıyorum uzanmak olmuyordu ama bu saatten sonra onu da yapmam stres oldum..
 
Allah şifa versin ailene canım.
Aşı da olsan, evden dışarı da çıkmasan koruyacak olan Rabbim. Sen elinden geleni yap, ilerisini düşünmemeye çalış. Yoksa düşünmeye kalkınca neler neler geliyo insanın aklına.
Amin sağ ol kuzum öyle haklısın elden bir şey de gelmiyor zaten. Rabbim esirgesin inşallah 🤲🏻
 
X