- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Hayır olsun zaten rüyalarda da doğuruyorumHeh ben aylardır böyle hissediyorum çok garip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır olsun zaten rüyalarda da doğuruyorumHeh ben aylardır böyle hissediyorum çok garip
Kaç kg oldu acaba benm kız sığamıyo gibi geliyo kemiklerimde hissediyorum cunku bişiler batırıp ittiriyo leğen kemiklerimiİsyan var isyan artık çıkmak istiyorlar benceeee
Ay sorma felaket oralar. Elektrik uzuncadır mı yok gidip geliyo nuİstanbulda herşey çöktü valla 2 saattir hatlar gitti elektrkler gitti sıfır iletişim eşim de uyudu kalkaldm burda
Sen daha dur aşko ya çok var senin en az 3 haftaHayır olsun zaten rüyalarda da doğuruyorum
Şimdi geldi 2 saat hayat durdu resmenAy sorma felaket oralar. Elektrik uzuncadır mı yok gidip geliyo nu
Olabilir senin kilo artmıştır yavrum iyice yeri vardır sığar da. Yoksa bizimkiler büzüşmekten hiç hareket edemezdiKaç kg oldu acaba benm kız sığamıyo gibi geliyo kemiklerimde hissediyorum cunku bişiler batırıp ittiriyo leğen kemiklerimi
Doğru valla 2 tane sizin ikisini ayrı ayrı ayırt edebiliyomusnOlabilir senin kilo artmıştır yavrum iyice yeri vardır sığar da. Yoksa bizimkiler büzüşmekten hiç hareket edemezdi
3 mü kız biz normalmiyiz şaşırdın sen valla, artık evrene mevrene bişe gönderemiyorumSen daha dur aşko ya çok var senin en az 3 hafta
Çok değil tahmini. O da yerleşim yerlerini bildiğimden. Ve kızın hareket şekliyle oğlanın ki farklı. Oğlan dah yukarıları etkiliyor daha sert vuruşlu. Kız da ilk başlarda gıdıklar şekilde kasıktaydı ama şimdi hareket kasıkta ama daha kibar sadece o başı bayağı normal geliş gibi ağıza dayadığı için aşağıda hissediyorum sancım geliyo gibi hissettiriyoDoğru valla 2 tane sizin ikisini ayrı ayrı ayırt edebiliyomusn
O elektrik olayı çok sakat yaa. Yazın bizde de sık sık gitti. Ozamn anladım ne kadar bağımlı olduğumuzu dediğin gibi hayat duruyor resmenŞimdi geldi 2 saat hayat durdu resmen
Aaa neden olmasınmışşş olmaz diye bişey yok3 mü kız biz normalmiyiz şaşırdın sen valla, artık evrene mevrene bişe gönderemiyorum
Aminnn ınsallah kuuzmmMaşallah kuzum eminim doktor en doğru zamanda bizlerle buluşturacak minnoşlarımızı sağlıkları yerinde olsun önemli olan o bizler için
Acibadem canim inan cokta umrumda olmayan seyler listedekiler keske hatta olmasaydida daha ucuz olsaydibastan beri de oraya gittigim icin bırakamiyorum ama 2.gebelik olursa esime de dedim tövbe adam akilli dr arastirip oraya gidicem insallah sen bide vip ve king paketlerini görsen neler var neler Allah im dedim insanlarin larasi cokmus gercektenZEYNEPP5555 kız o listede neler var öyle ne lüks otel gibi
bizde valla böylr bişe demediler hiç ne var içerikte bilmiyorum. Hangi hastaneymiş bu
Ay benim hep öyle idi hiç yanlarda durmadılar annem görünce böyle de göbek hiç görmedim dediNe bilim işte değişik oluyo pırt diye çıkacakmış gibi. Benim yanlar iyice boşaldı ve aşağı düştü epey. Sanki önüme kocaman çuval bağlamışlar gibi hissediyorum düşecek gibi hissediyorum zaten.
Günaydın yavrum ne olsun gece de deprem oldu filan şaka şaka hayırlı günlerimiz olsunGünaydınn kuzularrrr hayırlı haberler mutlu haberler alalım bugün de inşallah
Doktorunu bekliyorlar o zaman canım.Günaydın kızlar karaciğer değerlerim yükselişe geçmiş yine bence verdikleri magnezyum nedeniyle oldu. Kaşıntım devam. Bana aç bekle dediler şimdi
Doğuma alabilirler mi demek bu allahımmm hadi hayırlısıGünaydın kızlar karaciğer değerlerim yükselişe geçmiş yine bence verdikleri magnezyum nedeniyle oldu. Kaşıntım devam. Bana aç bekle dediler şimdi