- 8 Mayıs 2019
- 14.460
- 20.307
Amiin canım her şey o kadar yabancı ki bana işte. Şöyle bir şeye mahsur kaldımAldigin cikardigini takip ediyorlardir canim Allahtan hayirlisi bakalim artik son düzlük insallaj sag salim kavusacaksn bebislere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin canım her şey o kadar yabancı ki bana işte. Şöyle bir şeye mahsur kaldımAldigin cikardigini takip ediyorlardir canim Allahtan hayirlisi bakalim artik son düzlük insallaj sag salim kavusacaksn bebislere
Başta benim de öyle çıktı canım ama bu sonuncu gerçek olacak ki apar topar götürdüler beni ama bunu da hissetmedim Yani açıkçası sen doktora mı gittin ?Büyükse geç biter. Artık buna da sabretcen napcan. Bende de sancı çıktı aha dedim gidiyoz yatrmadı. Benim hissetmediğim yalancı sancılar
Ayy o serumu ayarlı yollamak icin pump orda 2 mi yaziyor yanlis mi goruyorum eger oyleyse saatte 2 gidiyor yaniAmiin canım her şey o kadar yabancı ki bana işte. Şöyle bir şeye mahsur kaldım Eki Görüntüle 2959503
25 yazıyor kuzum. İlk önce 150 idi kendimi kötü hissediyordum. Sonra düşürdülerAyy o serumu ayarlı yollamak icin pump orda 2 mi yaziyor yanlis mi goruyorum eger oyleyse saatte 2 gidiyor yani
Ya bir litre serum kaç saatte biter buAyy o serumu ayarlı yollamak icin pump orda 2 mi yaziyor yanlis mi goruyorum eger oyleyse saatte 2 gidiyor yani
Hmm ilk baya hizli gitmis aksama anca biter heralde kuzu ya kaclık serum bilmiyorumda onemli olan sen rahatladn uykuda yapti uyu gitsin25 yazıyor kuzum. İlk önce 150 idi kendimi kötü hissediyordum. Sonra düşürdüler
150den kac ml gitti kalanı 1000 den onu cikarip 25 e bölmek gerekYa bir litre serum kaç saatte biter bu
Her kımıldanması dahi bir hareket günde 10 şeklinde değilde benim dediğim saatte 10 hareket ama vurma değil sadece elini koy her kıpırtısı. Bana biraz saçma geliyor açıkçası saymak. Her bebek farklı çünkü. Normalinin dışında bir şey varsa endişe etmek gerekir diye düşünüyorumKızlad bisey sorucam doktorlar günde 10 kez hareket ediyorlarsa tamam diyorlar ya bunu nasil sayiyorsunuz mesela simdi bi hareket ediyor 3 4 kez vuruyor bunu 4 kez olarak mi sayiyorsunuz yoksa 1 kez hareket etti 4 vurdu mu diyosunuz ayy anlatabildim miii nolur anlayn beni
Ay hiç bilmiyorum yarım saat öyle tuttular kuzum150den kac ml gitti kalanı 1000 den onu cikarip 25 e bölmek gerek
Yaa şu an 800 de bu bitmez150den kac ml gitti kalanı 1000 den onu cikarip 25 e bölmek gerek
Saatte 10 kez benim bebe hic oynamadi simdiye kadar dedogin gibi farkli herkeste arada kucuk kucuk oynuyor ama sanki bi az mı anlamadm ki bide bu ara benim su adet sancıları artti korkuyorm bi pzt olsaydi hayirlisiylaHer kımıldanması dahi bir hareket günde 10 şeklinde değilde benim dediğim saatte 10 hareket ama vurma değil sadece elini koy her kıpırtısı. Bana biraz saçma geliyor açıkçası saymak. Her bebek farklı çünkü. Normalinin dışında bir şey varsa endişe etmek gerekir diye düşünüyorum
Valla sabaha kadar heralde anca biter bu hafta sonunu bununla mi gercirtmek istiyorlar acebaYaa şu an 800 de bu bitmez
Çok endişe ediyorsan nst baktır kuzum. Benimkilerde öyle ama doktor ilerledikçe haftalar azalır zaten dedi. Yeri daraldığı için sadece yerinde kımıldanır ancak dedi. Zaten azdı hareketli değillerdi şimdi dediği gibi kımıldanıyorlar sadece. Nst filan bakıldığı için endişe etmedimSaatte 10 kez benim bebe hic oynamadi simdiye kadar dedogin gibi farkli herkeste arada kucuk kucuk oynuyor ama sanki bi az mı anlamadm ki bide bu ara benim su adet sancıları artti korkuyorm bi pzt olsaydi hayirlisiyla
Evet kücük kımıldanmalar var esimde nöbetci evde yok ki biraz takip ediyim bakalimÇok endişe ediyorsan nst baktır kuzum. Benimkilerde öyle ama doktor ilerledikçe haftalar azalır zaten dedi. Yeri daraldığı için sadece yerinde kımıldanır ancak dedi. Zaten azdı hareketli değillerdi şimdi dediği gibi kımıldanıyorlar sadece. Nst filan bakıldığı için endişe etmedim
Vay başıma gelenler wc ye filan gitmek çok zor evet öyle dediler haftasonunu bir atlatalım dedilerValla sabaha kadar heralde anca biter bu hafta sonunu bununla mi gercirtmek istiyorlar aceba
Mecbur onunla gidicen artik kuzu☹pazartesiye haftan onlara göre kac oluyorVay başıma gelenler wc ye filan gitmek çok zor evet öyle dediler haftasonunu bir atlatalım dediler
Bence haftan ilerlediği içindir kuzum kımıldanıyorsa sorun yok bence. Günde bir kere bile hisseden var. Sen bak yine de içine nasıl siniyorsaEvet kücük kımıldanmalar var esimde nöbetci evde yok ki biraz takip ediyim bakalim
35+4 onlara göre bana göre tam 36 oluyor canımMecbur onunla gidicen artik kuzu☹pazartesiye haftan onlara göre kac oluyor
Iyi masallah ya valla haftan iyi olmus oluyor insallah en güzel sekilde kucagina alacaksn valla cok zorlandn haklisin 2 gun daha sabret bakalim35+4 onlara göre bana göre tam 36 oluyor canım