- 19 Nisan 2021
- 7.500
- 10.796
- 34
Doktor normal dedi hiçbi önerirsi de olmadı cildiyeye git demekten başkaGayet güzel görünüyor kuzum ama sormak her zaman iyidir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor normal dedi hiçbi önerirsi de olmadı cildiyeye git demekten başkaGayet güzel görünüyor kuzum ama sormak her zaman iyidir.
Valla bişe demedi kuzum sonuçlar iyiymiş. Ee ne bu ozamn dedim asistanı a. Yani alternatif de sunmadı sinir oldum. İnşallah gelip geçici bir kaşınmadırHayırlı haberler kuzum inşallah egzama gibi bişi olabilir, yumuşatıcı bile yapabilir bakalım ne dicek doktorr
Canım hamileliğin son zamanları zaten alt üst oluyo bütün değerler.O a kadar bütün değerler bozuk kuzum farkındaysan ama doktor normal dedi
Değerlerin normal çünkü kuzum cildiyeye gidersin bence ufak bir dene egzama için verdiği kortizonlu kremi belki etki eder ona da gerek kalmaz.Doktor normal dedi hiçbi önerirsi de olmadı cildiyeye git demekten başka
Hamdolsun tabi. Ama insan net bişe çıksın istiyor inşallahh geçici Bi kaşınmadır hamilelikte böyle bişey vardır umarımCanım hamileliğin son zamanları zaten alt üst oluyo bütün değerler.
Merak etme, normal dediyse doktorun problem yoktur.
Hele ALT AST maşallah, baya iyi.
Bu kadar ilaç kullanmaya yüksek olması beklenirdi.
Benim bile şimdiden üst sınıra yaklaşıyo.
Deneyimimmi kızDeğerlerin normal çünkü kuzum cildiyeye gidersin bence ufak bir dene egzama için verdiği kortizonlu kremi belki etki eder ona da gerek kalmaz.
Cnm kolestaz çıkmamasına sevindim..Valla bişe demedi kuzum sonuçlar iyiymiş. Ee ne bu ozamn dedim asistanı a. Yani alternatif de sunmadı sinir oldum. İnşallah gelip geçici bir kaşınmadır
Dene zaten kullanmıştın bir de son haftalarda olumsuz etki yapmıyor dediler bana çok büyük bir alan değil zatenDeneyimimmi kız
Progesteronlar çok yükseltiyor alt ast senin şu an ondan yüksek çıkar kuzum benimde öyleydi ilk aylar onu bıraktım düzeldiCanım hamileliğin son zamanları zaten alt üst oluyo bütün değerler.
Merak etme, normal dediyse doktorun problem yoktur.
Hele ALT AST maşallah, baya iyi.
Bu kadar ilaç kullanmaya yüksek olması beklenirdi.
Benim bile şimdiden üst sınıra yaklaşıyo.
O kadar sıkıldım ki sürekli bişe çıkmasından artık bakalım devam ederse daha gidicem canımCnm kolestaz çıkmamasına sevindim..
Cnm bazı değerlerin tek başına çok önemi olmuyor biliyorsundur sende.
İnşallah geçici alerjik bir durumdur..bence git ciddiyeye bir görün için rahat etsin
Ya ben fucicort kremimin adı kortizon içeriyor sanıyordum. İnceledim ama yok göremedim öyle bişe. ZEYNEPP5555 sen biliyomusun kuzum bu kremiDene zaten kullanmıştın bir de son haftalarda olumsuz etki yapmıyor dediler bana çok büyük bir alan değil zaten
Insanın aslında tahammulu bıtıyor bız en baslarda tukettık aslında dsha embrıyo takıp ederkenO kadar sıkıldım ki sürekli bişe çıkmasından artık bakalım devam ederse daha gidicem canım
Hic bilmiyorum valla canımYa ben fucicort kremimin adı kortizon içeriyor sanıyordum. İnceledim ama yok göremedim öyle bişe. ZEYNEPP5555 sen biliyomusun kuzum bu kremi
İnternette kortizonlu olduğu yazıyor canım amaYa ben fucicort kremimin adı kortizon içeriyor sanıyordum. İnceledim ama yok göremedim öyle bişe. ZEYNEPP5555 sen biliyomusun kuzum bu kremi
Tamam sürcem bu gece yatmadan geçmiyor kaşıntı sanki uyduruyorum yaaİnternette kortizonlu olduğu yazıyor canım ama
Hamilelik kaynaklıdır diye düşünüyorum kuzum olmadı cildiyeye git bana bile cildiye baktı yani. Hatta yarın yine çağıralım diyeceğim kaşıntım azalmıyor diyeTamam sürcem bu gece yatmadan geçmiyor kaşıntı sanki uyduruyorum yaa
Ay hadi inşallahEki Görüntüle 2957990
Kızlar hadı dogurun da şu fasıllara gecelim yanlız kaldım
Yumurta demeyin banaEki Görüntüle 2957990
Kızlar hadı dogurun da şu fasıllara gecelim yanlız kaldım