- 1 Eylül 2017
- 5.326
- 8.497
- 38
Amiiiiin Rabbim güzel gönlüne göre versin sağ olasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiiiin Rabbim güzel gönlüne göre versin sağ olasın
Hadi ya bilmiyordum hadi ben bilmiyorum da sen nereden biliyon asıl?Kız hepimiz biliyoruz, Kilya 9 aydır liflenmiyo zaten.
Çok güzel görünüyor. Çarşıda bir araştıralım da bu daha uygun gelirse bunu alırız. Alez de lazım sonuçta, buradan bakarken alez de soracağız.Kuzum sana bi link atıcam burda istediğin ölçüde var ben de kendi park yatağımıza alıcam çok memnun kalan var. İstersen yüksekliğini de yine satıcının hesabında aratabilirsin belki işine yarar kuzum
PrestijMagaza 70x120x10cm Ekonomik Konforlu Sünger Bebek Yatağı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
PrestijMagaza 70x120x10cm Ekonomik Konforlu Sünger Bebek Yatağı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bugün kremde kar etmedi sanki bende kaşın dur ile geçirdim geceyi eve gidip banyo yapmak istiyoruuuuummmmmm2.30dan beri debelenip duruyorum uykummm nereye gitti acebaa
GunnaaydınnnGünaydın
Orda dusluk yok mu kuzu ılk su akan o kadar zaman durmak zaten kasındırır ınsanıBugün kremde kar etmedi sanki bende kaşın dur ile geçirdim geceyi eve gidip banyo yapmak istiyoruuuuummmmmm
Ah be canımBugün kremde kar etmedi sanki bende kaşın dur ile geçirdim geceyi eve gidip banyo yapmak istiyoruuuuummmmmm
Orda hic alma imkanin yok mu canımBugün kremde kar etmedi sanki bende kaşın dur ile geçirdim geceyi eve gidip banyo yapmak istiyoruuuuummmmmm
Ayy renkler, modeller ayrı güzel bir de. Maşallah ya. Helal olsun halayaKızlar bakın size ne atıyorum eşimin halası yapıp kv ile göndermiş. Ben bunlara bayıldım desemmm
Sancı kaç çıkıyor acaba? Yani birim değeri kaç? Bende 40a ulaştığı oluyor da son zamanlarda. Ama doktorum çok önemsemiyor.Kızlar bugün kontrolüm vardı bebekler iyi çok şükür muayeneden sonra doktorumla doğumu en az bir ay sonra olarak konuştuk hatta sonrasındada ne kadar kalabilirlerse kalsınlar içeride dedi ama nst de sancı çıktı benim hiç bir ağrım sızım yok o yüzden yatış verdi bir iki gün takip edelim dedi akşam tekrar nstye bağladılar yine sancı çıktı çok ilginç bir şekilde sonra başka bir doktor açılma var mı diye baktı Allah’a şükür açılma yok rahim uzunluğu 30 muş birde sabah kendi doktorum ölçtüğünde bebişlerin kilosu 1900 küsüre 1800 küsür çıktı akşam başka bir doktor baktı 2200 küsüre 2100 küsür çıktı
Sonuçları kendi doktorumla paylaşacak inşallah güzel haberler alırız en azından birkaç hafta daha içeride kalsınlar dua edin bize
Birde bu arada tedbir amaçlı ciğer geliştirici vurdular yarın bir doz daha vuracaklar
Var yavrum var girdimde ama insan rahat yıkanamıyor ki her gün nst o jelleri sürüyorlar filan insan sinir oluyorOrda dusluk yok mu kuzu ılk su akan o kadar zaman durmak zaten kasındırır ınsanı
Var kuzum mecbur girdim zaten birkaç kere ama Oray değmeyeyim buraya dokunmayayım stresi ile duş aldığımı anlamıyorum. Temizlenmişte gelmiyorumOrda hic alma imkanin yok mu canım
Hee onalrla oyle yapıs yapıs maalesef yıne vucudına sacına bı sabun su degsın yoksa deli olur ınsnaVar yavrum var girdimde ama insan rahat yıkanamıyor ki her gün nst o jelleri sürüyorlar filan insan sinir oluyor
Öyle tabii cinnet getirirdim mecburen girdimHee onalrla oyle yapıs yapıs maalesef yıne vucudına sacına bı sabun su degsın yoksa deli olur ınsna
Haklısın valla ne deyimVar kuzum mecbur girdim zaten birkaç kere ama Oray değmeyeyim buraya dokunmayayım stresi ile duş aldığımı anlamıyorum. Temizlenmişte gelmiyorum
Bel agrısı adım attırmiyor ya kahvaltilikları dolaba zor koyuyorum Allah yardimcimiz olsun☹Günaydınlar kızlar dün giremedim odayı topladım yerleştirme işlerini yaptım tabiki yorgunluktan bittim bu kadar agirlasacagimi düşünmemiştim yorgunluk diz boyu şükür belim biraz daha iyi Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Teşekkür ederiz canım benimAyy renkler, modeller ayrı güzel bir de. Maşallah ya. Helal olsun halaya