Aynen öyle bir kere bile bak bir kere bile ben görmedim bir faydalarını. Lafa gelince mangalda kül bırakmıyorlar. İcraat görelim. Ne zaman sıkıntılı bir işim olsa annemler kaç km öteden yanımda. Bu zaten bizim ilişkimiz. Ben diyorum neyi bekliyoruz diye zaten ailemin yanına gitmek istiyorum. Nerede huzurlu olacaksan orası.
Sesim düştü zatende bir şey demedim ona kızdım hastalık var ben istemiyorum kimse ile de görüşmüyorum dedim. Odada oturacakmışım annem kapıma yemeğimi getirecekmiş
hadi ya tüh nasıl düşünemedim. Yeri gelir o da olur kimsenin de aklına ihtiyacımız yok ama şu an uygun bulmuyorum ben. İstiyorum ki doğuma yakın gelsin. İki hafta tek odanın içinde kaldım sıcakta hapis gibiydi kalktım çift maske ile evimin içinde yemek hazırladım. Bunları yaparken sıkıldım ama mecbursun dedim ama bu yüzsüzlük ya. Demek ki hiç yapmayacaksın. Sen yaptıkça onlar daha da istedikleri gibi olsun diye çırpınıyor. Hala sinirim geçmedi. Eşimde gülüyor neyini takıyorsun bu kadar salla gitsin. Yok çok canım sıkıldı. Annen sağlıklı diyor yapar
kalp, tansiyon, şeker, tiroid, kas romatizması, bel boyun fıtığı, astım bunlar annemin hastalıkları. Kendisinin tansiyon fıtık. Kayınvalidemin de tansiyon bir de yürümekte zorlanıyor. Annem yarı yaşlarında belki. Utanmadan böyle demesi bir de. Sanki annem gelip çalışamaz dedim. Keşke o kadar düşünceli evlat olsaymışım annem gelip yapamaz deseymişim. Salaklık bende. Bütün bu hastalıklarına rağmen annem beni de cebinden çıkarır işten de kaçan biri olsa zaten bu kadar hastalığı olmazdı. Da sen ne olarak görüyorsun kadını. Her lafına gıcık oldum