- 4 Eylül 2018
- 18.731
- 72.052
Edebiyat branşım canımKesinlikle pegem ama Alanin neydi canım.Ayt tyt tarzi olmasın benim hocam bir tutuyor gibi geliyor bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edebiyat branşım canımKesinlikle pegem ama Alanin neydi canım.Ayt tyt tarzi olmasın benim hocam bir tutuyor gibi geliyor bana
YouTube da derece yapanların videoları oluyor canım hangi kaynaklardan nasıl çalışmışlar ordan bak istersen.Edebiyat branşım canım
Temelim yok hocam, sıfırdan başlayacağım artık. Internet bulunca indireceğim bir kaç videosunuBaktınız mı?Çok basit anlatıyor yani hepsinin nerden geldiğini söylüyor,temeliniz iyiyse sikilabilirsiniz , değilse iyi bir temel attırır.
İzledim birkaçını. Maşallah yararlanmadiklari kaynak yokYouTube da derece yapanların videoları oluyor canım hangi kaynaklardan nasıl çalışmışlar ordan bak istersen.
Kolay gelsin hocam.Bende eğitim ve gk gy konulari bitirmek istiyorum en geç şubata kadar.Onlardan deneme aşamasına geldiğimde alan ağırlıklı çalışacağımBende 2021 e calısıyorum.Egıtımi 1ocaga kadar bıtırecegım az kaldı. Ben alandan kaybetmiştim. Bu sene alanı yalayıp yutacagım
Kolay gelsin hocam, yapamadığın sorulara burdan da bakabilirizTemelim yok hocam, sıfırdan başlayacağım artık. Internet bulunca indireceğim bir kaç videosunu
birinden video ders dinleyip diğerinden soru bankası almak belki çözüm olabilirİzledim birkaçını. Maşallah yararlanmadiklari kaynak yok
Çocukların vardı değil mi senin de. hangi saatlerde çalışıyorsun?birinden video ders dinleyip diğerinden soru bankası almak belki çözüm olabilir
Tarihte Mehmet Hoca'dan dinliyorum Ramazan hocanın kitabını alacaktım, kıyamadım Mehmet hocaya onun kitabını aldım
Bir tane canım şu an uyutmaya çalışıyorum uyusun derse başlayacağım.Gun içinde de yemek yaparken evi toplarken falan video dersleri dinliyorum.Kahvalti yaparken tarihi açıyoruz ailecek izliyoruz Mehmet hocanın anlatımı çok güzel dizi gibi geliyorÇocukların vardı değil mi senin de. hangi saatlerde çalışıyorsun?
Harika ben de kitabım gelsin ona çalışacağım pegrm sipariş ettim ya nasipBir tane canım şu an uyutmaya çalışıyorum uyusun derse başlayacağım.Gun içinde de yemek yaparken evi toplarken falan video dersleri dinliyorum.Kahvalti yaparken tarihi açıyoruz ailecek izliyoruz Mehmet hocanın anlatımı çok güzel dizi gibi geliyor
Hadi hayırlısı canım Gk Gy ne durumdasın ben bu sene 69 aldımHarika ben de kitabım gelsin ona çalışacağım pegrm sipariş ettim ya nasip
En son ben de 70 ve 69 kulvarında kaldım. Çok sinir bozucuHadi hayırlısı canım Gk Gy ne durumdasın ben bu sene 69 aldım
Öyle gerçektenEn son ben de 70 ve 69 kulvarında kaldım. Çok sinir bozucu
Hocam unutulur ama gene sız bılırsınız. Brans ne hocam. Sagolun. Şöyle ki ben cok vıdeo ızledım atananların netlere baktım. Alan ve egıtım baya önemlı.Kolay gelsin hocam.Bende eğitim ve gk gy konulari bitirmek istiyorum en geç şubata kadar.Onlardan deneme aşamasına geldiğimde alan ağırlıklı çalışacağım
Denemelerde ki eksikliklerime göre konu tekrarı yaparım diyordum hocamHocam unutulur ama gene sız bılırsınız. Brans ne hocam. Sagolun. Şöyle ki ben cok vıdeo ızledım atananların netlere baktım. Alan ve egıtım baya önemlı.